Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    KANTDER başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
Adnan Polat'dan Zehir Zemberek Açıklamalar
Adnan Polat dan Zehir Zemberek Açıklamalar
 
Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat,Galatasaray Başkanı Ünal Aysal hakkında olay açıklamalara imza attı.
 
30 Eylül 2014 Salı - 09:20

Galatasaray eski  başkanı Adnan Polat, 2011 kongresinde kendisine ve sarı kırmızılı kulübün başkanlık makamına hakaret edildiğini dile getirdi.

Aysal'ın başarısız bir yönetim sergilediğini dile getiren Polat, çok konuşulacak ifadeler sarfetti.

İşte Polat'ın açıklamaları;

"G.SARAY TARİHİNDE KARA LEKE"

"Benim gönderildiğim 2011 kongresi Galatasaray tarihinde bir kara lekedir. Galatasaray başkanlığı yıpratıldı. Son 3 buçuk senedir Aysal ile gelişmeleri görüyorsunuz. Galatasaray'da tamamiyle kavga ortamı var. Herkes birbiriyle küs. Ciddi suçlamalarda bulunuluyor. B u hale gelinmesinin birinci nedeni o kongredir."

"Ben iki defa disipline verildim ikisinde de vazgeçildi. Karar almaya korktular. Aysal yönetime kendilerini eleştiren insanları disipline verdiler. Camiadaki insanları küstürdüler, susturmaya çalıştılar. Çevreyle olan ilişkilerinde kötü ilişkilere girdikleri için Galatasaray kaos ortamının içine girdi."

"GENÇ G.SARAYLILAR KANDIRILDI"

"Galatasaray ekonomik olarak mirası yedi. Yani deniz bitti o yüzden bu duruma gelinildi. Ünal aysal'ın üyelik süreci kadar benim kulüpte aktiflik görevim var. Resmi olarak veya özel olarak. Galatasaray'ın içinde olan bitenden haberdar olduğunu sanmıyorum.3 senede belki bir şeyler öğrenmiştir."

"Bazı şeyleri konuşurken neyi konuştuğunu bildiğini sanmıyorum. Galatasaray kongresi Galatasaray'a yakışmayacak şekilde kaos ortamına sürüklendi beni göndermek uğruna. Bu planlandı ve organize edildi, uygulamaya sokuldu."

"O gün beni protesto edip el kaldıranlar benimle karşılaştıklarında 'allah bizim belamızı versin' diyorlar. Genç Galatasaraylıları kandırdılar. Neticede Galatasaray bugünlere geldi. Hangi Galatasaraylı memnun?"

"İNSANLARI MAHKUM ETTİRMEK İÇİN..."

"Galatasaray'ın 10 senelik acılarla dolu bir süreci olacağını düşünüyorum. Benim iadeyi itibara ihtiyacım yok. Ben hangi Galatasaray'a yanlış yaptım? Galatasaray şikeye bulaşmamış bir kulüpken o kavgayı seçmeyi ve düşmüş takımlara vurmayı seçtiler. Bizim adetlerimizde düşene vurulmaz."

"Ben kanunların ve yönetmeliklerin uygulanmasını isterdim ama o insanları mahkum ettirmek için çabanın içinde olmazdım."

"EN ONURLU NETİCE SEKİZİNCİLİKTİR"

"Yaşadığımız şampiyonluların içinde en onurlu netice 2010-11 sezonunda aldığımız sekizinciliktir. TFF kuyumuzu kazdı, camia arkamızdan vurdu. Rakipler zaten şike sürecinin içine girmiş. Açıkçası muhalefetin ve TFF'nin yanında olan medya da bizi bombardımana tutmuştu. Biz dört taraftan ateş altındaydık. Biz yine de şirket birleştirmesi yapıp stadı bitirdik. Galatasaray'ın tüm sorunlu ödemelerini yaptık. Daha salim bir duruma getirdik."

"3 senelik sürede 220 milyon dolar borçla aldık, 328 milyon dolar borçla bıraktık. 118 milyon dolarla ne yaptık? 1996'dan bu yana gelen ne kadar UEFA problemli futbolcu ve menajer ödemesi varsa kapattık. Devlete tüm borçlarımızı kapattık. Bankalarla ilgili acil olan borçları ödedik ve Galatasaray'ın şirket birleşmesini yaptık. Buna 32 milyon dolar ödedik. Stadı devraldık ama içini oynanabilir hale getirebilmek için ciddi bir para ödedik. Riva'nın ruhsatlarını aldık. Bunların ruhsat harcı bile 10 milyon euro tutuyor. Bu temizlikleri yaparken borcu arttırdık ama 200 milyon dolar gelir yarattık. "

"SERMAYE ARTTIRIMINDA HAKSIZLIK..."

"Biz basketbolda voleybolda Galatasaray'a yenilmiyorduk diyorlardı. İkinci ligdeydik de o yüzden yenilmiyorduk. Çok para harcayarak iyi neticeler alamıyorsunuz da para olmadan da olmuyor bu işler. Eğer şirket birleşmese olmasaydı Aysal o sermaye artışını nasıl yapacaktı? Buna da hiç katılmadım. Çünkü küçük yatırımcıları ziyana uğrattılar. Orada haksızlık yapıldı."

"Ben bıraktığımda sponsorluk anlaşmaları 230 milyon euro civarındaydı. Biz 3 senede 300 milyon dolar harcadık. Ama neler yaptığımızı anlattım. 1 milyar dolarlık gelirde bu yönetim ne yapmış merak ediyorum. Çalışanların ücretleri 4-5 kat arttı. Bizim zamanımızda 4-5 kulüp arabası vardı şimdi 100'ün üzerinde bir rakam söyleniyor. Mevcut yönetimde çalışanların ücretleri 4-5 kat arttı. "

"HİÇ VERGİ ÖDEMEMİŞLER"

"Vergi hiç ödememişler. Bu da haksızlık. Ödeyenler de isyan ediyorlar haklı olarak. Bir de varlık satışı yaptı. Biz o kadar sıkıntıda böyle bir şey yapmadık. Galatasaray'ın hisse senetlerini sattılar. Saymakla bitecek gibi değil."

"Galatasaray'ı neresinden tutsak içler acısı. Yüreğimize hançer saplanıyor. Belki İnan Kıraç'ın ya da Galatasaray Eğitim Vakfı'nın menfaatlerine karşı bir hareket yapmışımdır. Galatasaray'a zarar veren herkesi kapının önüne koydum. Galatasaray bize Galatasaraylıların emanetiydi."

"İNAN KIRAÇ'IN BENİMLE DERDİ NE?"

"İnan Kıraç'ın benimle alıp veremediği nedir bilmiyorum. Kendisine yakın adamlarla epey bir entrikalar çevirerek beni göndertti. O genel kurulda seçimlere girseydim yine kazanırdım. Ama insanlar bu işlere girerken gönül meselesi olarak giriyor. Ben kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Ali Sami Yen ilk açıldığında ben girdim. İnan Kıraç o statlara girdiğimin binde biri kadar girmemiştir. Madalyaonun bir tarafını görüyor."

"Ünal Aysal'ın esamesi okunmazken birden ortaya çıktı. Geldi 3 buçuk senede gördük çalışmalarını. Galatasaray'da başkanlar atama usulüyle belirleniyor. Bütün kulüpler şikeyle uğraşırken alınan şampiyonlukları çok büyük başarı olarak lanse ediyorsunuz. Sportif netice iyiyse taraftar mutludur. "

"DENİZ BİTTİ, AYSAL GİDİYOR"

"Ünal Aysal zaten bırakıp gitmek istiyordu. Bıraktığımız miras bitti. Ünal Aysal bu yüzden bırakıyor. Bana yapılanlarla ona yapılan eleştirilere baktığımızda bunlar devede kulak bile değil. Bunun adına kaçıyor mu diyin ne diyorsanız diyin. Proje de üretemiyorlar. Kaynak da üretemiyorlar."

"Ünal Aysal Özhan Canaydın'a AIG'den hisseleri alabilmek için 23 buçuk milyon dolar borç verdi. 35 milyon dolarlık bir hisse aldı kendisini garantiye aldı. 10 milyon dolardan fazla para kazandı. Galatasaray tarihinde böyle yapan başka biri var mı bilmiyorum."

"ALP YALMAN'A TAVSİYEM ŞUYDU..."

"Galatasaray büyük bir kurum. Sıkıntılı günler yaşar. Bu hale getirenler çözer bunu. Alp bey tek başkan adayı. Devam edeceğini de biliyorum. Kendisiyle telefonda konuştum. Ona tavsiyem şuydu. Galatasaray'daki bütün yönetimler 50-60 isim etrafından dolaşıyor. Bunlardan kurtulmak lazım. Binlerce üye var bilinmeyen onlara şans verilmesi lazım. Bir iki tane tecrübeli ismin dışında yönetime yeni isimlerin sokulması gerektiğini tavsiye ettim. Alp Yalman sonuna kadar gideceğini söyledi."

"Galatasaray içindeki kavga bitmezse çok kötü günler bekliyor. 2011 Mart ayındaki usulsüzlükten kurtulunması lazım. Galatasaray'a hayatını veren insanlar var. Disiplin cezalarıyla bu dünyadan göçüp gittiler. Bunları kaldırıp genel barış ilan edilmesi lazım. Alp beyin arkasında durup G.Saray'ı yeniden ayağa kaldırmak lazım"

"BORÇLAR ARTINCA ADAM BULAMAZSINIZ"

"Ben Galatasaray'a hizmetimi yaptım. Galatasaray'da ekonomik kriz olunca yönetime girmek isteyenlerin hepsi ortadan kayboluyolar. Kriz döneminde liste yapacak adam bulamazsınız. Başkanlığı kesinlikle düşünmüyorum. Alp beyin yönetimine girmem ama her türlü yardımı yaparım"

"Galatasaray samimiyetsizliğin en üst düzeyde olduğu bir dönemi yaşıyor. 2006'da Galatasaray bıçak sırtı değil miydi? Burada görev yine taraftara düşüyor maalesef. Avrupa'da takımlar ne kadar kötü olursa olsun tribünler dolu oluyor. Galatsaray taraftarı kulübe sahip çıkmalı."

"Aysal, 3 buçuk yıldır Başbakan'dan randevu alamadı. Stadın yapımında bize çok yardım etti. 3 buçuk yıldır inşaatta oynuyorlar."

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
 
Kelebeğin Rüyası Ödüle Doymuyor!
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Prandelli: 'Beni En Çok Üzen Şey...'
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Anderlecht maçı sonrasında konuştu.
Ali Kırca'dan Sürpriz İstifa
Galatasaray Kulübü'nün Medya ve İletişim Direktörü olan Ali Kırca, görevinden istifa etti.
Muhteşem Stat Yarın Açılıyor
Bir çok konuda ilk olma özelliği taşıyacak, futbol topu görünümündeki ...
Ampüte Atlet Oscar Pistorius Suçsuz Bulundu
Güney Afrikalı ampüte atlet Oscar Pistorius'un, sevgilisi Reeva Steenkamp'ı ...
 
 
Messi'nin İsmi Yasaklandı!
Rio Negro eyaletinde bir babanın çocuğuna hayranı olduğu Messi'nin ismini ...
Ronaldo Avrupa'da 'Yılın En İyi Futbolcusu' Seçildi
2013-2014 sezonu "UEFA Avrupa'da Yılın En İyi Futbolcusu" ödülünü, Real ...
Prandelli'den Mağlubiyet Açıklaması
TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye penaltı atışları sonucunda mağlup ...
Süper Kupa Fenerbahçe'nin
Süper Kupa Final karşılaşmasında Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray ...
 
 
'Çarşı' UEFA Engeline Takıldı!
Çarşı'nın, Arsenal maçı için hazırladığı dev pankarta UEFA'dan yasak geldi.
Ali Gürbüz, Antalya Büyükşehir Belediyespor İle Anlaştı
652'NCİ Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan, ...
Eden Hazard'ın Google'dan Bir Ricası Var!
Eden Hazard, Google'dan Dünya Kupası'nda kötü oynadığı Belçika- Arjantin ...
Süper Kupa Real Madrid'in!
Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'yı ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya