Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/20 °C
 
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
Aşk ve Gerilim Dolu 10 Yeni Film Vizyonda
Aşk ve Gerilim Dolu 10 Yeni Film Vizyonda
 
Bu hafta aşk ve gerilim dolu 10 yeni film vizyona girdi.
 
10 Nisan 2015 Cuma - 11:06




AŞK OLSUN

Kadınlara "aşk doktorluğu" yaparak hayatını kazanan Ozan'ın yeni müşterisi Ceyda, ayrıldığı sevgilisi Caner’e geri dönebilmek amacıyla Ozan’ın yardımını ister. Fakat Caner, yaşadığı aşk acısını unutmak için yeni bir ilişkiye yelken açmıştır bile. Hiç hesapta yokken aşk doktoru Ozan, Pınar ile karşılaşır ve ona aşık olur. Bu arada esas görevini de unutmaz ve eski sevgililerin tekrar bir araya gelmesi için bir oyun düzenler. Fakat Ozan'ın planını Pınar fark eder ve Ozan’ın hayalini kurduğu ilişki başlamadan nihayete erer. Arap saçına dönen ilişkiler ağında bu eğlenceli dörtlü kendi mutlu sonlarını yakalayabilecekler midir?

Romantik komedi türündeki eğlenceli filmin yönetmenliğini Neslihan Yıldız Alak ve Murat Serezli beraber üstlenirken, senaryo Eşref Dinçer'e ait. Yapımcılığını Film Bahçesi firmasının üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise İlker Aksum, Sedef Avcı, Kenan Ece, Selen Seyven isimleri başı çekiyor.
 
 
PİRAMİTİN LANETİ

Bir grup Amerikalı arkeolog, Mısır çöllerinin derinliklerine gömülmüş olan antik çağ piramitlerinden birini gün yüzüne çıkartır. Fakat sonsuz gibi görünen, karanlık duvarları arasında kaybolurlar. Dışarı çıkacak bir yol ararken, gün ışığını bir daha görme umutlarını gitgide kaybederler. Piramitte hem kıstırılmışlardır, hem de tek tek avlanmaktadırlar.

Yönetmenliğini Grégory Levasseur’un üstlendiği korku ve gerilim filminin senaryosu ise Daniel Meersand ve Nick Simon ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ashley Hinshaw, James Buckley, Denis O'Hare Christa Nicola ve Amir K başı çeken isimler.
 
 
SONSUZ BİR AŞK

Başrolünde İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı "Sonsuz" filminin devam filmi niteliğinde olan yapıtta içten bir dostluk hikayesine tanık oluyoruz. Kanser hastalığına yakalanan Volkan ve Serhan'ın hayatına bu kez Özlem isimli bir yolcu konuk oluyor. Birlikte çıktıkları yolculukta ise yaşamaya duydukları sevgiyle kaderlerine bir kez daha meydan okuyorlar.

Ozan Uzunoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosu, ilk filmde de olduğu gibi Can Sinan'a ait. Başrollerdeyse İsmail Hacıoğlu, Ferhat Gündoğdu ve Özlem Tekin bulunuyor. Dram türündeki filmin yapımcılığını ise Dama Medya üstleniyor.
 
 
DAİRE

Vincent Stephens, Luke Seacord, Dr. Chris Vanowen, Marty Landry ve Phillip Williams eşlerini aldatmak için kendilerine has bir çatı katı dizayn eden beş arkadaştır. Bir gün bu son derece mahrem sığınaklarında bir kadının cesetini bulmalarıyla birlikte de beş kafadarın hayatı değişmeye başlar. Dairenin anahtarı sadece bu beş kişide vardır ve bu yüzden başlangıçta her biri diğerleri için bir potansiyel suçludur. Ancak hemen ardından bir yüzleşme sürecine girerler, geçmişteki yaşantılarından parçalar ortaya dökülmeye başlar. Böylece hem etraflarından hem de eşlerinden sakladıkları en büyük sırlar da birer birer açığa çıkacaktır.

Bart De Pauw ve Wesley Strick ikilisinin senaryosunu yazdığı filmin yönetmeni Erik Van Looy. Filmin oyuncu kadrosunda ise Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet ve Matthias Schoenaerts bulunuyor.
 
 
SON SAVAŞ: AŞK

2020'de geçen hikayede karısı Laura ile birlikte bir İngiliz ticaret gemisinin enkazını keşfetmek için dalan Jay Fennel'in öyküsü ele alınıyor. Bu tehlikeli dalış sırasında Laura tuzağa düşer, kocası Jay ise onu kurtarmaya çalışırken kazaya uğrayıp komaya girer. Başarılı bir deniz arkeologu olan Jay'in beyin ölümü gerçekleşmiştir. Hikaye sonrasında 1778 tarihine geri dönüp benzer bir hikayenin başkarakteri olan James Stewart'ın öyküsüne odaklanır.

The Mission ve The Killing Fields filmleriyle Oscar Ödülü adaylığı bulunan ünlü yönetmen Roland Joffé'nin yönettiği filmin başlıca rollerinde Josh Hartnett, Tamsin Egerton ve Alice Englert yer alıyor.
 
 
ÖLÜM KAMPI

Ağırlıklı olarak kısa filmleriyle ve televizyon sektörüne yönelik işleriyle tanınan Joas Govaets'in ilk uzun metrajlı projesi olan film, izci grubuyla yaz kampına giden 12 yaşındaki Sam'in, ormandaki kabusla yüzleşmesini anlatıyor. Sam'in başı beladadır. Çünkü bir üyesi olduğu izci grubundaki herkes onunla dalga geçmektedir. İzciler Fransa sınırında kamp yapacakları alana vardıklarında bir efsane olduğu söylenen Kai isimli yaratık gruba musallat olur. Gruptaki herkesi tek tek avlamaya başlayan bu karanlık yaratık, gerçekte hayal gücü fazlasıyla geniş olan Sam'in hayal gücü mü yoksa hayallere dahi sığamayacak kadar korkunç bir tehdit midir?
 
 
KAÇIŞ 1950

1950 - 1970 yılları arasında Bulgaristan'da gördükleri baskıdan dolayı Türkiye'ye kaçmaya çalışan 3 Türk gencinin hikayesi anlatılıyor. On yaşından beri gazetelere yazılar yazan Mustafa'nın gözünden, dönemin koşullarının aktarıldığı film, küçüklüğünden beri Türkiye'ye gitmek isteyen fakat Bulgaristan'daki askerlik kurallarını ihlâl ettiği için turist olarak bile giremeyeceği ülkenin hasretiyle yanıp tutuşur. Öyle ki evlenip aile kurduktan sonra bile bulunduğu ülkenin koşulları, onu özlemini çektiği Türkiye'ye gitmeye zorlayacaktır. Bu yolda benzer kısıtlamalara mağruz kalan Fehim ve Ramazan da kendisine yoldaşlık edecektir.

Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini İhsan Taş'ın üstlendiği Kaçış 1950 filminin kadrosundaysa Zeynep Gülmez, Atilla Saral, Burak Kaya, Efe Kopuz, Onur Bayraktar, İlker Gürsoy, Hüseyin Elmalıpınar, Mehmet Vanlıoğlu, Ender Turan, Ali Özkan Dinkçi, Şeyma Erdoğan, Gizem Güpür, Zülkef Yeşilbahçe, Hüseyin Özay, Mustafa Akkeçi, Nail Akkeçi, Aydın Pusa ve Emrah Doğan yer alıyor.
 
 
ALTINLI KADIN

Viyana'da yaşayan Yahudi bir kadın olan Maria Altmann, İkinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesi ve yaşadığı yerin Nazi kuşatması altına girmesiyle Viyana'yı ülkesini terk etmek zorunda kalır. Ülkesinden ayrı, mülteci olarak geçirdiği 60 yılın ardından Maria, Viyana'ya geri dönmeye karar verir ve bunun için geçerli bir nedeni de vardır. Zamanında Nazilerin el koydukları aile mirasını ve en önemlisi Gustav Klim'in, teyzesini resmettiği önemli tabloyu geri almaya kararlıdır. 80 yaşındaki Maria, yanında genç ve deneyimsiz avukatı Randy Schoenberg ile birlikte Avusturya hükümetinde sürecek bir yolculuğa atılır. Ne var ki bu yolculuk Maria'nın geçmişindeki sır ve gerçeklerin ortaya çıkacağı bir deneyime dönüşür.
Simon Curtis'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Ryan Reynolds, Katie Holmes ve Daniel Brühl gibi isimler bulunuyor.
 
 
ROSEWATER

Londra'da yaşayan muhabir Maziar Bahari, İran'da gerçekleşecek başkanlık seçimleri için en fazla bir hafta sürecek bir görev nedeniyle İran'a gider. Arkasında bıraktığı hamile nişanlısını son kez öptüğünde en kısa zamanda döneceğinin sözünü vermiş olsa da İran'a ayak bastığında işler beklediği gibi gitmez. Bahari, kendini ülkenin en ürkütücü hapishanesinde, uzun saatler süren sorgu seanslarında bulacak; üç aydan fazla süren bu işkence süresince kaderi, sadece kokusundan tanıdığı bir adamın, Rosewater'ın ellerinde olacaktır.

Ünlü sunucu Jon Stewart'ın yazıp yönettiği film, İngiliz gazeteci Maziar Bahari'nin 2009 yılında BBC muhabiri olarak gittiği İran'da rehin alınıp hapishanede tutsak edilmesi üzerine yazdığı ve burada 100 gün boyunca yaşadıklarını ele aldığı kitaptan beyazperdeye uyarlandı.
 
 
HAYVAN DÜŞÜ

16 yaşındaki Marie, ailesiyle birlikte küçük bir adada yaşamaktadır. Fakat genç kızın annesi ileri seviyede hastadır ve babası bir taraftan Marie'nin hasta annesine bakarken diğer yandan da evinin geçimini sağlamaya çalışmaktadır. Marie'nin çine sıkıştığı bu kasvetli hayatı, çevrede bir anda gerçekleşmeye başlayan şüpheli ölümler ile birlikte daha da karanlık bir hale bürünecektir. Çevredeki ölümlerle birlikte, Marie'nin vücudunda da birtakım değişiklikler başlamıştır. Peki genç kızın çevrede başlayan bu ölümlerle doğrudan bir ilgisi var mıdır?

Yönetmenliğini Jonas Alexander Arnby'nin üstlendiği, filmin senaryosunda ise Rasmus Birch'in imzası bulunuyor. Danimarka yapımı gerilim filmin başrolünde Sonia Suhl yer alırken, kadroda kendisine Lars Mikkelsen, Sonja Richter ve Jakob Oftebro eşlik ediyor.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Kuyt Feyenoord ile Anlaştı
 
Meteoroloji'den Kuvvetli Fırtına Uyarısı
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
TFMD Yılın Basın Fotoğraflarını Seçti
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) düzenlediği ‘Yılın Basın Fotoğrafları’ ...
İstanbul Film Festivali Başlıyor
İstanbul Film Festivali'nin bu geceki açılışında Yeşilçam'dan günümüze ...
Heyecanla Beklenen Filmler Vizyonda
Bu hafta 3'ü yerli, 6 film vizyona girdi. İki komedi filmi sinema salonlarındaki ...
Dünya Nevruz Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor
Dünyanın pek çok ülkesinde bugün Nevruz yani baharın müjdecisi kutlanıyor
 
 
Aşık Veysel Ölümünün 42'nci Yılında Anılıyor
Aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden olan ünlü halk ozanı Aşık ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta komediden, aksiyon ve gerilime birbirinden özel 7 yeni film sinemaseverler ile buluştu.
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
13 Mart haftasında 8 yeni film vizyona girdi.
Kış Uykusu SİYAD Ödüllerinde 6 Dalda Ödül Kazandı
Sinema eleştirmenlerinin oylarıyla belirlenen 47. SİYAD Ödülleri'ne en ...
 
 
34. İstanbul Film Festivali Programı Açıklandı
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on birinci kez AKBANK sponsorluğunda ...
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girdi.
İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Bu hafta vizyona giren 8 yeni film sinemaseverleri bekliyor
İKSV Sinema Onur Ödülleri'nin Sahiplerini Açıkladı
34. İstanbul Film Festivali kapsamındaki "Sinema Onur Ödülleri"nin, yönetmen ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya