Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   19/25 °C
 
 
    Muratpaşa'da Sokak köpeklerin özel yaşam alanı  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor  
 
    Telefirik Kazasıyla İlgili ,Başkan Mesut Kocagöz Dahil 5 Kişiye Tutuklama  
 
    Girne Belediye Başkanı Şenkul'un Çok Ses Getirecek Vicdani Paylaşımı  
Bankalardan Bayrama Özel Kredi Kampanyaları
Bankalardan Bayrama Özel Kredi Kampanyaları
 
Bankalar, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala nakit ihtiyacı artan müşterileri için bayrama özel kredi kampanyaları başlattı.
 
16 Eylül 2015 Çarşamba - 15:29

Bankalar, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala nakit ihtiyacı artan müşterileri için bayrama özel kredi kampanyaları başlattı. Bayram kredilerinde faiz oranları yüzde 1,10'dan başlarken, kampanyalar kapsamında 36 ay vade ve 250 bin TL'ye kadar kredikullanılabiliyor.

ÖZEL FIRSATLAR

Okulların açılma tarihinin de hemen bayram sonrasına ertelenmesiyle giderlerin daha da arttığı Kurban Bayramı dönemi, bankaların birbirinden farklı koşullarda sundukları kredikampanyalarına sahne oluyor. Bayram alışverişi, okul masrafları, kurbanlık alımı, ulaşım, tatil ve diğer masraflar nedeniyle nakit ihtiyacı artan tüketiciler, çoğu banka tarafından Kurban Bayramı'na özel fırsatlarla sunulan kredi kampanyalarına yöneliyor.

KOLAY BAŞVURU

Bayram kredilerinde maliyetler faiz oranı, kredi tutarı, vade sayısı, tahsis ücreti ve diğer ücretlere göre farklılık gösteriyor. Nakit ihtiyaçlarını bayram kredileriyle gidermek isteyen tüketicileri, kolay başvuru, anındakredi kullanımı, ilk taksiti 2016'da ödeme gibi seçenekler bekliyor.

Bankaların, Kurban Bayramı'na özel sunduğu kredi kampanyalarına ilişkin detaylar şu şekilde:

GARANTİ'DEN 50 LİRA MASRAFLI KREDİ 

Garanti Bankası, "Bayram Kredisi" kampanyası kapsamında ayda 375 TL taksitle 36 ay vadeli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisini 50 TL dosya masrafıyla kullandırıyor.

Krediden faydalanmak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, "www.garanti.com.tr" internet adresinden, 444 0 335 Tam Destek Hattı'ndan, Garanti Bankası Paramatik'lerinden ve SMS göndererek cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor.

Garanti İnternet Şubesi müşterileri ise sadece nüfus cüzdanları ile kredi başvurusu gerçekleştirebiliyor.

ŞEKERBANK KESENİN AĞZINI AÇTI 

Şekerbank, bayrama özel başlattığı kampanyasıyla tüm bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçları için 30 bin TL'ye kadar finansman desteği sunuyor.

Müşterilerine, uygun faiz oranları ve 36 aya varan vade imkanı sunan Şekerbank'ın kredikampanyası 30 Eylül'e kadar devam ediyor.

AKBANK: 12 BİN LİRAYA 36 AYDA 434 LİRA 

Hem bayram hem de okulların açılması nedeniyle "Sonbahar Kredisi" kampanyası başlatan Akbank, 75 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor.

Akbank, Sonbahar Kredisi'yle 12 bin TL tutarındaki krediyi ayda 434 TL taksitle 36 ayda ödeme fırsatı sunuyor. Bankanın kredi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler eylül ayı sonuna kadar başvuruda bulunabiliyor.

YAPI KREDİ'DEN ANINDA KREDİ 

Yapı Kredi'nin 28 Eylül'e kadar geçerli olacak "Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi" kampanyası ile 36 aya varan vadelerde kredi kullanılabiliyor.

Kredi başvuruları, Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden, Yapı Kredi Mobil Şube'den ve Nuvo İnternet Bankacılığı'ndan yapılabiliyor ve kredisi onaylanan Yapı Kredi müşterileri anında kullanım yapabiliyor.

İŞ BANKASI 50 BİNE 36 AY VADE 

Türkiye İş Bankası, kendisiyle özdeşleşmiş "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla 30 Eylül'e kadar müşterilerinin nakit ihtiyaçları için kredi imkanı sunuyor.

Kredi kampanyası kapsamında tüm bireysel ihtiyaçlar için 50 bin TL ve 36 aya kadar kredikullanılabiliyor. Maaşını İş Bankası aracılığıyla alanlara özel indirimler de uygulanıyor.

İhtiyaç kredisi için cep telefonlarından, banka şubelerinden, "isbank.com.tr" internet adresinden, internet şubesinden, Bankamatik'lerden ve 0850 724 0 724 numaralı telefon şubesinden başvuru yapılabiliyor. Kredi başvuruların cevabı cep telefonlarına gönderiliyor.

İş Bankası, bayrama özel düzenlediği kredi kampanyasına esnaf ve KOBİ'leri de dahil ediyor. Nakde ihtiyaç duyan esnaf ve KOBİ'ler 36 aya varan vadelerle 150 bin TL'ye kadar kredilerden faydalanabiliyor.

ING BANK 

ING Bank, "İhtiyacı Olana Mola" kampanyası ile müşterilerine, 30 Eylül'e kadar alacakları ihtiyaç kredisini 2016'da ödeme imkanı sunuyor. Yüzde 1,34 faiz oranına sahip ihtiyaç kredisi kampanyası, taksitleri 3 ay erteleyerek ilk taksiti Ocak 2016'da ödeme olanağı sağlıyor.

Banka, kampanya kapsamında uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla 3 bin TL ile 20 bin TL arasında değişen tutarlarda 36 aya varan vadelerde kredi kullandırıyor.

VAKIFBANK: GÜNDE 12 LİRAYA KREDİ 

Bayrama özel günde 12 TL'ye kredi kullandıran VakıfBank, "Geleneksel Bayram Kredisi" kampanyasıyla 363 TL'den başlayan taksitlerle 50 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor.

Bankanın, yüzde 1,27'den başlayan faiz oranıyla 36 ay vadede 10 bin TL ile 50 bin TL arasında nakit kullanma imkanı sunan kampanyasından başta emekliler ile özel sektör ve kamu çalışanları olmak üzere tüm bireysel müşteriler kefilsiz ve hızlı bir şekilde yararlanabiliyor.

VakıfBank'tan bayram kredisi kullanmak isteyen tüketiciler, "www.vakifbank.com.tr" internet adresinden, SMS göndererek cep telefonlarından ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvuru yapabiliyor.

TEB'DE 1.10 FAİZ

Türk Ekonomi Bankası (TEB), ihtiyaçların arttığı bayram döneminde 12 ay vade ile müşterilerinin 3 bin TL'lik nakit ihtiyaçlarını, yüzde 1,10 faizle ve aylık 271 TL geri ödeme avantajıyla karşılıyor.

Banka ayrıca, 3-36 ay vade ile ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilerine yüzde 1,30 faizli bayram ve okula dönüş kredisi sunuyor.

TEB'in kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenler TEB şubelerinden ve "teb.com.tr" internet adresinden başvuruda bulunabiliyor.

ZİRAAT BANKASI 

Ziraat Bankası, farklı müşteri kitlelerinin bayram ihtiyaçları ve diğer tüm bireysel ihtiyaçlarının finansmanında ürün paketlerinden yararlanma fırsatı sunuyor.

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekli veya çalışan tüm müşteriler, aylık yüzde 1,31 faiz oranıyla İhtiyaç Kredisi'nden faydalanıyor. Banka, diğer müşterileri için de yine ürün paketleri kapsamında avantajlı faiz oranları sunuyor.

DENİZBANK 

DenizBank, yıl içerisinde yaptığı avantajlı kampanyaları, özellikle bayram dönemlerinde müşterilerinin ihtiyaçlarını rahat karşılayabilmeleri için daha avantajlı paketler halinde sunuyor.

Banka, Kurban Bayramı'na özel hazırladığı ihtiyaç kredisi kampanyasıyla 4 bin TL'ye kadar uygun faiz oranları sağlıyor.

DenizBank'ın 23 Eylül'e kadar geçerli olan kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler, cep telefonlarından ya da "www.denizbank.com" internet sitesinden başvuru yapabiliyor. Kredi başvurularının sonuçları 5 dakika içinde cep telefonlarına gönderiliyor.

Banka ayrıca, esnaf ve KOBİ'lere özel düzenlediği bayram kredisi kampanyasıyla 250 bin TL'ye kadar kredi, 36 ay vade, ilk ödemeyi ocak 2016'ya erteleme ve indirimli faiz oranlarısunuyor. DenizBank, günlük bankacılık işlemlerini içeren ve bankacılık işlem türü ile sıklığına göre farklılaşan Midi, Maksi veya Jumbo işlem tarifesi alınması durumunda indirimli faiz oranı uyguluyor. Kredi ihtiyacı olan esnaf hem kendisine özel yüzde 1,34'ten başlayan faiz oranıyla kredisini kullanıyor hem de ödemeye ocak 2016'da başlıyor.

30 Eylül'e kadar geçerli olan ve esnafa özel sunulan bayram kredisi için başvurular, DenizBank Şubeleri, ATM'ler, AçıkDeniz İnternet Bankacılığı, SMS, Facebook bankacılığı aracılığıyla ve "www.denizbank.com" internet adresi üzerinden yapılabiliyor.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Büyükşehir Kurban Bayramına Hazır
 
Özel Harekat Mühimmat Deposunda Patlama
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Uzmanlardan Dolar Tahmini
Dolar 3.10'a, Euro ise 3.50'ye dayandı. Uzmanlara göre dolar 3.15'i görecek. ...
Dolar Tüm Zamanların Zirvesini Gördü
ABD Merkez Bankasının yapacağı Açık Piyasa Komitesi toplantısı öncesinde ...
Motorinin Litresine 3 Kuruş Zam Geldi
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak ...
Cari Açık Temmuz Ayında da Yükseldi
Cari işlemler açığı, bir önceki yılın Temmuz ayına göre 768 milyon dolar ...
 
 
Dolar Güne Rekor Seviyede Başladı
Dolar, Türk Lirası karşısında yeni rekor seviyesini Asya piyasalarındaki ...
Benzine 6 Kuruş Zam Geldi
Benzinin litre fiyatına gece yarısından geçerli olmak kaydı ile 6 kuruş zam geldi.
Kredi Kartına Taksit Sayısı 12'ye Çıkıyor
BDDK, TBB ile yaptığı görüşme ve finans sektöründen gelen talep doğrultusunda ...
Terör Olayları Kurbanlık Fiyatlarını Artırdı
Kurban Bayramı’na 20 günden az bir zaman kalmasına rağmen Manisa Hayvan ...
 
 
Dolar 3 Lirayı Geçerek Rekor Kırdı
Dolar, Türkiye piyasalarında ilk kez 3.010 TL'ye kadar çıkarak tarihi rekorunu kırdı.
Liradaki Değer Kaybı Enflasyon Artışını Tetikledi
Merkez Bankası, dün açıklanan enflasyon verilerindeki artışın, son dönemde ...
Çin Etkisiyle Dolar 2.96'yı Aştı
Piyasalardaki Çin etkisiyle hareketlilik gösteren dolar kuru, enflasyon ...
Ağustos Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı
Ağustos ayında yüzde 0.13 artması beklenen TÜFE, yüzde 0.4 arttı. Yıllık ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor

Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya