Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar  
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
Başbakan Binali Yıldırım AKP Grup Toplantısında Konuştu
Başbakan Binali Yıldırım AKP Grup Toplantısında Konuştu
 
Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan’daki partili cumhurbaşkanlığını öngören anayasa değişikliği referandumuna ilişkin olarak “Hayır’cıların bindiği HDP-PKK-FETÖ gemisi hiç yürümez” dedi...
 
14 Şubat 2017 Salı - 12:27

Milletimizin duasıyla Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz. Gece – gündüz demeden, durup soluklanmadan millet için çalışıyoruz. Türkiye’nin bütün illerinin, ilçelerinin, köylerinin nabzını tutuyoruz. 79 milyon insanımız hissiyatına kulak veriyoruz. Yurt dışındaki vatandaşlarımızı da ihmal etmiyoruz. AK Parti Türkiye’nin her köşesinde bacası tüten bir siyaset ocağıdır. Bizler de bu siyaset ocağından çıkan sesleri duyalım diye ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Daha sonra belediye başkanlarımızla istişare toplantısı yaptık. 16 Nisan halkoylamasının üzerinde etraflıca durduk.

Bugün son yıllarda hemen hemen her alanda gelişen bir Türkiye var. Ekonomimiz büyüyor, bölünmüş yollar, köprüler, üniversiteler, adalet sarayları, metrolar, tüp geçitler, şehir hastaneleri, eserler ardı ardına hizmete alınıyor. Türkiye’nin özlemle beklediği asırlık projeleri Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya ve daha nice niceleri…
 
Üçüncü ve dünyanın en büyük havalimanı. İnşallah 18 Mart’ta da dünyanın ayaklar arası açıklığı en büyük köprüsü, Çanakkale Köprüsü’nün temelini atıyoruz. (Yolların kralı Binali Yıldırım sesleri) Gençler, yolların kralı olmaz, yolların kuralı olur. Diğer yandan Türkiye muhasır medeniyetler seviyesi hedefine bu vizyonda ilerlerse mevcut anayasa milletimizin beklentilerini karşılamakta yetersiz kalıyor. Hep söyledim, bu anayasa 1982 model, yolda kalıyor tekliyor. Hayır’cılar “Biz ittirirsek çalışır belki” diyor. Çalışmaz kardeşim, çalışmaz. Milleti yormayın.
 
Milletimiz 16 Nisan’da darbe ürünü bu anayasayı değiştirecek ve evet mührünü vurarak işi bitirecek. Peki vatandaş ne diyecek o gün? Vesayetin her türlüsüne dur demek için… (Evet sesleri) Daha geniş gücü olan bir Meclis gücü için (evet sesleri) bağımsız yargı için, etkili demokrasi için, gençlerin sesinin daha gür çıkması için, kutuplaşma değil, kucaklaşma için… (Evet sesleri) Görüyorsunuz, evet diyecek o kadar çok sebep var ki. Ben sadece birkaç tanesini söylettim. Evet’te bereket var. Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Her uğradığımız durakta milletin aklını yalanlarla, dolanlarla bulandırmaya çalışanların yine başarılı olamadığını görüyoruz. Evvel Allah, vatandaş ne istediğini, ne yapacağını biliyor. 16 Nisan’a kadar sahalardayız gençler.
 
Bu ülkeye 80 darbesi yapıldı değerli kardeşlerim. Biz Türkiye’de demokrasinin başını öne eğdirecek bir olay daha yaşansın istemiyoruz. Milletin gücünün esas olduğu bir anayasayı millete götürüyoruz. Millet evet diyor bundan hiç şüphemiz yok. 15 Temmuz’da sivil vatandaşlarımıza saldıran FETÖ ve avanesi “hayır” diyor, her fırsatta sivil vatandaşlarımızı öldüren bölücü PKK “hayır” diyor. Onların arkasına saklanan, sırtını onlara yaslayan bölücü HDP de “Hayır” diyor.
 
Bunların değişim karşısında yer alması anlaşılabilir ama ana muhalefet yöneticilerine ne demek lazım? Dertleri neymiş, parlamento ortadan kalkıyormuş. Parlamento ortadan kalkmıyor, bunu vatandaşlar da bilsin. Aslında CHP de bunu çok iyi biliyor. CHP’nin resmi siyaseti “AK Parti ne derse tam tersi olsun”. Ekimi ektim, sırtımı rahata verdim diye bir şey yok. Türkiye’nin yol haritasında çok ciddi mesafeler kat ettik. Daha çok ama çok işimiz var.
 
Terörü ülke gündeminden çıkaracağız. bununla ilgili adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz. Kış aylarında kendini güvende zanneden bölücü terör örgütünün üslerini yerle bir ettik. Bölge insanını bölücü terör baskısından kurtardık. Devlet ve vatandaş dayanışma içinde. Vatandaş istiyor, devlet yapıyor. Vatandaş İstanbul’da, Antalya’da hangi hizmeti alıyorsa Şırnak’ta, Hakkari’de de aynı hizmeti alıyor. “
 
 
AK PARTİ HER YERDE BACASI TÜTEN BİR SİYASET OCAĞIDIR
 
Değerli yol arkadaşlarım, kadirşinas milletim, hanımefendiler, beyefendiler, sizleri en kalbi duygularımla sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz. Çatısı altında bulunduğumuz Gazi Meclis'imizde yeni bir grup toplantımızda birlikteyiz. Ülkemiz 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu kutlu yürüyüşün en önemli adımlarını attığımız bir dönemden geçiyoruz. Milletimizin duasıyla Türkiye'nin aydınlık geleceğini inşa ediyoruz. Gece gündüz demeden, durup soluklanmadan milletin istakametinde, millet için çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye'nin bütün il, ilçe, köylerinin nabzını tutuyoruz. 79 milyon insanımızın hissiyatına kulak veriyoruz. Yurtdışındaki vatandaşlarımızı da ihmal etmiyoruz. Ak Parti Türkiye'nin her köşesinde bacası tüten bir siyaset ocağıdır.
 
DÜNYANIN AYAKLAR ARASI EN BÜYÜK KÖPRÜSÜNÜN TEMELİNİ ATIYORUZ
 
Son yıllarda her alanda gelişen ve istikrarlı bir Türkiye var. Ekonomimiz büyüyor. Bölünmüş yollar, köprüler, üniversiteler, adalet sarayları, metrolar, tüp geçitler, limanlar, şehir hastaneleri ardı ardına hizmete alınıyor. Asırlık projeler Marmaray, Avrasya, Yavuz Sultan  Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Ovit Tüneli ve daha nice niceleri. Üçüncü ve dünyanın en büyük havalimanı. Şimdi inşallah 18 Mart'ta dünyanın ayaklar arası açıklığı en büyük köprüsünü Çanakkale Köprüsü'nün temelini atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.
 
HEP SÖYLEDİK, SÖYLÜYORUZ BU ANAYASA 1982 MODEL
 
Türkiye muasır medeniyetler seviyesi hedefine bu vizyonla ilerlerken mevcut anayasa artık milletimizin beklentilerini karşılamakta yetersiz kalıyor. Hep söyledik, yine söylüyoruz; bu anayasa 1982 model. Yolda kalıyor, tekliyor. Hayır'cılar ne diyor, efendim bir ittirirsek çalışır belki! Çalışmaz kardeşim çalışmaz milleti boşuna yormayın. Vatandaş 16 Nisan'da sandığa gidecek darbe ürünü bu anayasayı değiştirecek, evet mührünü vuracak ve işi bitirecek.
 
MİLLETİMİZ BU SÜRECİ 16 NİSAN'DA TAÇLANDIRACAK
 
Milletin aklını yalanlarla,  dolanlarla, safsatalarla dolandırmaya çalışanlar yine başarılı olamamış. Vatandaş ne istediğini ne yapacağını biliyor. 16 Nisan'a kadar sahalardayız gençler! Hazır mısınız? Tüm teşkilatlarımızla il il, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle gezip Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacağız. İnanıyorum ve eminim ki, milletimiz 2007'de başlattığı bu demokratik süreci 16 Nisan'da taçlandıracak.
 
HAYIRCILARIN BİNDİĞİ PKK, FETÖ GEMİSİ HİÇ YÜRÜMEZ!
 
Aksaraylılar yüzde yüz evet çıkacak deyince, "yahu yapmayın" dedim; birkaç puan da o garibanlara bırakın... Aksaray'da Tuz Gölü'nün altında yeni bir şehir inşa ettik. Karda kışta artık doğalgazımızı oradan alıp, kullanıma sunacağız. Millet iş yapana destek veriyor, ağzı laf yapana değil. Biz ne zaman millete geldiysek, millet bize inandı, güvendi 'evet' dedi. Bir de 'hayırcılar' var. Şimdi bunlar hayır kelimesinden sevimli iki şey üretirsek milleti ikna ederiz zannediyorlar. Bırakın kelime oyunları. Lafla peynir gemisi yürümez. Hele hayırcıların bindiği PKK, FETÖ gemisi hiç yürümez.
 
TERÖR ÖRGÜTLERİNİN 'HAYIR' DEDİĞİ YERDE VATANDAŞIM OLMAZ
 
Biz vatandaşımızın kararına boynumuz kıldan ince. Biz vatandaşımaz bir şeyi hatırlatmak istiyoruz; terör örgütleri hep beraber koro halinde 'hayır' propagandası yapıyorsa bunun ülkemiz için, milletimiz için, vatandaşlarımız için bir işareti var. Biz bunu hatırlatmak mecburiyetindeyiz. Vatandaş hangi tercihini yapacaksa  gidip yapacak. Terör örgütlerinin 'hayır' dediği yerde benim vatandaşlarım aynı safta olmayacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Türkiye'de terör örgütlerinin gittiği yoldan giden hiçbir vatandaşımızın olduğunu düşünmüyorum. Terör örgütleri bayrağımızın, milletimizin, toprağımızın düşmanıdır.
 
MİLLETİMİZ 'EVET' DİYECEK BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK
 
1 hafta sussak muhalefet ne yapacak bilmiyorum. Bekliyorlar ki, iktidar konuşsun muhalif olalım. Çözüm, hizmet siyaseti isteyen millet, bu politikaları güdenleri elinin tersiyle itecek. Tek bildikleri iş 'Hayır', istemezük! Türkiye demokrasisi şimdiye kadar birçok tarihi sınav verdi. Bu Gazi Meclis dayatılan Cumhurbaşkanı adayı seçilsin diye 1973'de abluka altına alındı. Parti genel başkanları, milletvekilleri hapisle, sürgünle tehdit edildi. Cumhurbaşkanlığı seçilmeyişi bahane edilerek 1980 darbesi yapıldı. Biz Türkiye'de demokrasinin başına öne eğdirecek bir olay daha artık yaşansın istemiyoruz. Milletin gücünün esas olduğu bir Anayasa'yı millete götürüyoruz. Millet evet diyor, hiç şüphemiz yok. 15 Temmuz'da sivil vatandaşlarımıza saldıran FETÖ ve avanesi hayır diyor.
 
BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ 'HAYIR' DİYOR PEKİ CHP'YE NE OLUYOR?
 
Bölücü PKK ve HDP de hayır diyor. Peki ana muhalefet yöneticilerine ne demek lazım? Dertleri neymiş? Parlamentoda ortadan kalkıyormuş! Şimdi parlamento ortadan kalkmıyor da! Aslında CHP de bunu çok iyi biliyor. CHP'nin resmi siyaseti "AK Parti ne derse tam tersi" şeklinde. Ekini ektim sırtımı rahata verdim diye bir şey yok. Türkiye'nin yol haritasında çok ciddi mesafe katettik ama işimiz bitmedi. Terörü ülke gündeminden çıkaracağız. Bununla ilgili adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz. Kış aylarında kendince güvende olduğunu zanneden bölücü terör örgütünün sözde sığınaklarını, üslerini yerle bir ettik.
 
TERÖR ÖRGÜTÜ YAZ KIŞ DEMEDEN TÜRKİYE'DEN TEMİZLENECEK
 
Terör örgütüne lojistik ve finansal kaynak sağladığını tespit ettiğimiz belediyelerde yeni görevlendirmeler yaptık. Yüzlerce üst düzey terörist yakalandı, adalete teslim edildi. Tam 126 girişim engellendi. Bölücü terör örgütü Türkiye topraklarından tam olarak temizleninceye kadar kış demeden yaz demeden bu mücadele sürecek. Fırat Kalkanı Harekatı devam ediyor. El Bab büyük ölçüde kontrol altına alındı. Amacımız terör örgütlerinin cirit attığı bölgelerden Türkiye'ye uzanan koridorlarının açılmasının önüne geçmektir.
 
HAKSIZLIĞA UĞRAYANLAR VARSA İTİRAZLARINI YAPACAKLAR
 
Tedbiri asla elden bırakmıyoruz. Uluslararası taşeron bir örgüt olan FETÖ katil güruhu takibimizdedir. O konuda incelemeler dikkatle devam ediyor. FETÖ'yle bağlantısı olduğu ortaya çıkan kim olursa olsun hukuk içerisinde mutlaka gereği yapılıyor. Araştırmalar esnasında yeniden değerlendirme imkanı da gördük. Diyelim ki atılanlar kendilerine yapılanların haksızlık olduğunu düşünüyorlar. KHK ile yeniden değerlendirme mekanizmasını hayata geçirdik. 7 üyeden oluşacak ve bir nevi mahkeme gibi çalışacaklar ve bütün bu itirazları inceleyip, karara bağlayacaklar. Haklı görülürse göreve iade edilecek.
 
KATLİAMIN MİMARI ABD'DEKİ ÇİFTLİKTE KEYİF İÇİNDE YAŞAYAMAZ
 
Adalet olmazsa olmazımızdır. FETÖ elebaşı için girişimlerimiz devam ediyor. Bu konuya özellikle önem veriyoruz. Türkiye'de yaşanmış bir katliamın birinci dereceden yöneticisi, sorumlusu ABD'de bir çiftlikte keyif içinde yaşayamaz! Bu kabul edilebilir bir şey değil. Hazırladığımız dosyalarda hiçbir şüpheye yer kalmayacak şekilde ABD'ye teslim ettik. Yeni yönetimin bu konudaki adımlarını bekliyoruz. Umuyoruz ki ABD yönetimi tarafından teröristbaşının iadesi konusunda somu adımlar atılacak.
 
ŞARTLARI TUTAN BÜTÜN ESNAFI BU İMKANDAN YARARLANDIRACAĞIZ
 
Dünyadaki ekonomik durgunluğun farkındayız. Mali disiplinden asla taviz vermiyoruz. Reel sektörü desteklemeye devam edeceğiz. İstihdam arttırıcı teşvik tedbirlerini hayata geçiriyoruz. Küçük esnafın, sanayicinin sıkıntılarını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. 600 bin civarında KOBİ'nin talebi olduğunu görüyoruz. Şartları tutan herkesi, bütün küçük esnafı, sanatkârı bu kredi imkândan faydalandıracağız. Dün aldığımız bir kararla çiftçilerimizin, tarım kesimine Ziraat Bankası'na ve tarım kredi kooperatiflerine olan 1 milyara yakın borçlarını 5 yıl süreyle yeniden yapılandırıyoruz. Böylece çifçimizin yanında olduğumuzu, problemlerine çözüm üretiyoruz.
 
2017 BAHARINDA TÜRKİYE TAM ANLAMIYLA ŞAHA KALKACAKTIR
 
Döviz kurlarında hareketlenme oldu, kıyametleri kopardılar. Şimdi iniş başladı. Felaket tellalları sus pus oldu. Küresel dalgalanmalarla başlayan döviz kurlarındaki oynaklık geçicidir. İnşallah 2017 baharından itibaren Türkiye her alanda şaha kalkmaya devam edecek. Yazla birlikte, havaların ısınmasıyla birlikte ekonomi, demokraside ülkemizin ayak bağlarının hepsinden kurtulmuş olacağız. Geçen hafta sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla TOBB ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasındaki istihdam seferberliğini kamuoyuna ilan ettik.
 
YANINDA BİR İŞÇİ ÇALIŞTIRANLARA 12 MİLYAR LİRALIK KATKI
 
İŞKUR marifetiyle kamu kuruluşlarında vatandaşlarımıza iş temin ediliyor. Bunlar en az 9 ay kesintisiz çalışıyorlar. Yeni uygulamada özel sektörü de dahil ettik sayıyı 500 bine çıkardık. Hem kamuda hem özel sektörde işsizler çalışacak, parasını İşsizlik Fonu'ndan biz ödeyeceğiz. Dolayısıyla işverenlerimize ayrı bir yük gelmeyecek. TOBB Başkanlığı bünyesindeki toplam 1,5 milyonu bulan üyelerin her biri en az 1 işçi çalıştırmaya karar verdi. Bu ne demektir? 1,5 milyon yeni vatandaşa yeni bir iş. Bunun üzerine 500 bin de kamuyu koyduğumuzda 2 milyon iş demektir. Biz işverenlerin diğer maliyetlerini karşılayacağız. Sigorta primi ve vergiyi devlet olarak 1 yıl boyunca biz karşılayacağız. Yanında bir işçi çalıştıranlara 12 milyar katkı sağlayacağız.
 
SANDIĞA GİDERKEN SİYASİ GÖRÜŞLERİMİZİ EVDE BIRAKACAĞIZ
 
Gündemimizde hiçbir zaman tek bir konu yok. Birçok konuyla eşzamanlı olarak ilgileniyoruz; ekonomi, güvenlik, dış politika, turizm, tarım, ulaşım her alanda durmadan, yorulmadan uygulamalar yapıyoruz. Kaydedilen bu ilerlemeleri kalıcı hale getirmek üzere geleceğe taşımak için güvence altına almak için Anayasamızda bu mecburi değişikliği yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye dev reform ve hizmetlerle buluştu. 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halkoylaması çok önemli. Sandığa giderken siyasi görüşümüzü evde bırakacağız. Milli duygularımızla hareket edeceğiz. Çünkü mesele memleket meselesi.
 
25 ŞUBAT'TA ANKARA'DA MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ YAPACAĞIZ
 
Çocuklarımıza daha müreffeh daha kalkınmış bir Türkiye emanet etmek istiyor musun? Eli kanlı FETÖ gibi terör odaklarının bir daha alçakça darbe yapmasını önlemek istiyor musunuz? Bütün AK Parti teşkilatımız önümüzdeki 2 ay içerisinde sahadayız. 25 Şubat'ta Ankara Arena'da kampanyamızın muhteşem açılışı olacak. Çalışmalarımızda sağduyuyu elden bırakmayacağız. Kışkırtmalara kapılmak yok. Kalıcı yalan ve iftiralarla hayırcı blok bu süreci sakatlamaya çalışıyor. Unutmayın bizim işimiz hizmet, gücümüz millet.
 
OY KULLANACAĞINIZ YER NERESİ İSE ONA GÖRE DÜZENLEME LAZIM
 
Seçim takvimi belli oldu: 16 Nisan Pazar günü sandığa gidiyoruz. Ondan önce yapılacak işler var. 18 Şubat'ta listeler askıya çıkıyor. Seçmen listeleri güncellenecek. Buradan önemli hatırlatma yapayım; vatandaşlarımız en son oylarını diyelim ki İstanbul'da oturuyor, Sivas'ta kullanıyor. O zaman yaz ayları vardı. Millet büyükşehirlerden memleketine gidiyordu. Şimdi bu askılara bakacağız, ikametinizi değiştirmeye lüzum yok. Oy kullanacağınız yer neresi ise ona göre düzeltmeniz lazım. Aksi halde buradan kalkıp Sivas'a, Erzincan'a gitmeniz lazım. O da mesarif olur. Kayseriler sevmez mesarifi... Herkesin tutumlu olması lazım.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
3 Bin 342 Yıl Ceza İstendi!
 
Reina Saldırısının Planlayıcısı Yakalandı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
3 Bin 342 Yıl Ceza İstendi!
Atatürk Havalimanı'na düzenlenen terör saldırısına ilişkin 45 sanık hakkında ...
Köylüye 55 Bin Lira Ağaç Desteği Verilecek
Orman alanını artırmayı hedefleyen hükümet, hibe desteklerini yüzde 65'e ...
ABD Uçak Gemisi DEAŞ Operasyonları İçin Akdeniz'de
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, George W.H. Bush uçak gemisinin 13 Şubat ...
Köprü ve Viyadüğe Deprem Ayarı
Son günlerde yaşanan depremler bir kez daha ‘depreme karşı güçlü’ konut ...
 
 
Referandum Takvimi Resmi Gazete'de Yayımlandı
YSK'nın, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin ...
26 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 175'inci gününde 178 DEAŞ terör örgütü hedefi vuruldu...
El Bab'da 1 Askerimiz Şehit Oldu
El Bab'da devam eden çatışmalarda 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı...
Kurtulmuş'tan Çiftçiye Borç Erteleme Müjdesi
Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklamalarda ...
 
 
Sağlık Bakanlığı Sınır Ötesinde Yeni Bir Hastane Kuruyor
Sağlık Bakanlığı tarafından Cerablus'un ardından Suriye'nin Rai olarak ...
İnsansız Tank Terörle Mücadeleye Hazır
Konya'da bir firma tarafından üretilen insansız kara aracı ANKEBOT, üzerindeki ...
İBB 4 Bin Taksiye Asistan Kuracak
İBB'nin hayata geçireceği mobil asistan uygulamasıyla İstanbullular akıllı ...
Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı
Mardin'in Nusaybin, Ömerli ve Artuklu ilçelerindeki 9 mahallede ilan edilen ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar

Sarı kodla uyarılan Antalya’da şiddetli rüzgar

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya