Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/27 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Başbakan Binali Yıldırım 'Said-İ Nursi Yaşasaydı Senin Yanına Sokmazdı'
Başbakan Binali Yıldırım  Said-İ Nursi Yaşasaydı Senin Yanına Sokmazdı
 
Bitlis'te vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ elebaşının yıllardır Bitlis'in manevi şahsiyetlerinden Said-i Nursi'yi sömürdüğünü söyleyerek "Sağ olsaydı seni yanına yanıştırır mıydı, sen onun tırnağı bile olamazsın" dedi...
 
25 Mart 2017 Cumartesi - 14:20

Bitlis'te vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ elebaşının yıllardır Bitlis'in manevi şahsiyetlerinden Said-i Nursi'yi sömürdüğünü söyleyerek "Sağ olsaydı seni yanına yanıştırır mıydı, sen onun tırnağı bile olamazsın" dedi. Yıldırım ayrıca Bitlis'e havalimanın yapılması için araştırma ve etüd çalışmalarının devam ettiğini, olgunlaştığında ilan edileceğini söyledi.
 


Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
 
SAİD-İ NURSİ YAŞASAYDI SENİN YANINA SOKMAZDI
 
Pensilvanya'daki hain FETÖ elebaşısı, Said-i Nursi'nin tırnağı bile olamaz. Said-i Nursi yaşasaydı, bunu yanına sokmazdı. Nitekim o hain ne dedi, "Said-i Nursi'nin yanına Kürt olduğu için gitmedim" diyer. Bu kadar alçak. Said-i Nursi'nin yanına gitmiyorsun ama yıllardır onu istismar ediyorsun. Bu FETÖ denen hain örgüt PKK ile ikizdir, kardeştir. Biri Said-i Nursi'ye ihanet etti, diğeri de Kürt kardeşlerimize ihanet etti. Bunlar 15 Temmuz akşamı beraber çalıştı. O akşam PKK, Kandil'den diyor ki, "Askerlere saldımayın, onlar darbe yapacak". Darbe püskürtülünce, hainler tek tek yakalanınca Kandil'den yeni mesaj geldi: Askerlere saldırı serbest. İşte bu alçaklar, PKK ve FETÖ 16 Nisan'da hayır oyu için çalışıyorlar.
 
SAİD-İ NURSİ NEDEN MENDERES VE DEMOKRAT PARTİ'Yİ DESTEKLEDİ?
 
Said-i Nursi'ye ihanet eden FETÖ'ye, Kürt kardeşlerimize ihanet eden, Türk-Kürt demeden katleden PKK'ya gereken cevabı vermeye hazır mı? Said-i Nursi'ye soruyorlar, "Neden Demokrat Parti'yi, Adnan Menderes'i destekliyorsunuz" diyor. Diyor ki, "Eğer Demokrat Parti düşerse vesayet gelir. Kur'an için, İslamiyet için Demokrat Parti'yi destekliyorum". Bitlis şer odaklarına katılan CHP'nin yöneticilerine cevabı verecek. Bitlis evet diyecek, bir dönemin kapılarını kapatıp, inşallah yeni bir dönemin aydınık kapılarını aralayacak.
 
ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN FIRSAT BULUNCA HİZMET YAPIYORUZ
 
14 yıldır sizlere hizmet üretiyoruz. Bir yandan hizmet yapıyoruz ama bir yandan da şeytan taşlıyoruz. Şeytan taşlamaktan fırsat buldukça hizmet yapıyoruz. Biz iş yapalım dedikçe, onlar hep olmaz dediler, hep hayır dediler. Yol, tünel, köprü yapalım dedikçe hayır dediler hep engel koydular. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle artık bu engelleri tamamen ortadan kaldırıyoruz. Siz doğrudan sandıkta Cumhurbaşkanını da seçeceksiniz, hükümete de karar vereceksiniz. Meclis'i seçeceksiniz. Sizin seçtiklerinize artık kimse karışamayacak. Kimse burnunu sokamayacak. 5 yıl boyunca güçlü hükümetler hizmet üretecek, iş üretecik bahane üretmeyecek. 5 yıl sonra beğenirseniz yine seçeceksiniz, ama üçüncü sefer yok. En fazla 10 yıl. Ondan sonra değiştireceksiniz.
 
KÜRTLÜĞÜNÜZLE DE İFTİHAR EDİN AYYILDIZLI BAYRAĞIMIZLA DA
 
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tek adam diyor. Aynaya bak aynaya. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile Türkiye'nin bekleyen birçok sorununa köklü çözüm geliyor. Ekonomi şaha kalkacak Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Zazaların herkes başımızın tacı olacak, hepsi birinci sınıf vatandaş olacak. Kürtlüğünüzle iftihar edin. Kürtlüğünüz sizin herhangi bir eksikliğiniz değildir. Ama bir şeyle daha iftihar edin, ayyıldızlı bayrağımızla da iftihar edelim. Sallayın bayrakları, alçak PKK görsün bunları. Hem Kürtlüğümüzle iftihar edeceğiz hem de devletimizle, Türkiye Cumhuriyetimizle iftihar edeceğiz. Çünkü biz bin yıldır bu topraktayız. Savaşta, neşete, tasada beraber olduk. Bundan sonra da beraber olacağız. Aramızı bölmeye çalışan bu alçak terör örgütünü aramızdan söküp atacağız inşallah.
 
HDPLİLER ŞEHİRLERİMİZİ HARABEYE ÇEVİRDİLER
 
Kürsü işgal eden, Meclis'i işgal eden, kimseyi konuşturmayan sizsiniz ey CHP'liler. Yeni sistemde Meclis'in gücü ve etkisi daha da artıyor. CHP bir de tutturmuş, Cumhurbaşkanı Meclis'i feshedecek diyor. Yok böyle bir şey, tamamen yalan. Cumhurbaşkanı Meclis'i seçime götürebilir. Eğer seçim kararı alırsa kendisi de gidiyor. Çünkü seçim aynı anda oluyor, aynı gün oluyor. Eğer Meclis de seçim kararı alırsa bu sefer Cumhurbaşkanı ve Meclis gidiyor. Dolayısıyla bu sistem anlaşma getiriyor. Bizim artık konuşacak vaktimiz yok, millet iş bekliyor. Millet ülkenin koşar adımlarla gitmesini bekliyor. Bu HDP'nin durumunu anlatmaya bile gerek yok. Bunlar geldi dediler ki, "Biz artık Türkiye partisi olduk, bölgenin sorunlarını çözeceğiz, Kürtlerin dertlerine derman olacağız" Ama 7 Haziran'dan sonra gidip, Kandil'e teslim oldular. Size ihanet ettiler. Sırtlarını terör örgütlerine, Avrupa'ya dayadılar. Anayasayı, yasaları yok saydılar. Şehirlere çukurlar kazdılar. Şehirlerimizi tarumar ettiler. Yıktılar, harabeye çevirdiler.
 
BİTLİS'İN 45 YIL SU SORUNU YAŞAMAYACAK
 


15 yıldır il il, ilçe ilçe büyütmek, kalkındırmak için yolardayız. Bugüne kadar yaptıklarımızın, bundan sonra da daha hızlı şekilde yapmak için bu değişikliğe ihtiyacımız var. Bitlis kazanacak Türkiye kazanacak. Bitlis'e tam 7 milyar destek ve yatırım yaptık. Bitlis herşeyin en iyisine layık. Okullar, spor tesisleri ve sosyal alanlar hepsi tek tek yapıldı, hizmete girdi. 2007 yılında Bitlis'de üniversiteyi kurduk. Hastaneler yaptık. Artık 2045'e kadar Bitlis'in içme suyu sorunu kalmadı. Merkeze sosyal konutlar yaptık. Şimdi Ahlat Hastanesi tamamlanıyor. Atatürk Mahallesinin konutlarını yeniliyoruz. Bitlis merkezine kapalı havuz yapıyoruz. Bitlis-Tatvan-Diyarbakır yolunu da bölünmüş yollar haline getiriyoruz.
 
ÖNÜMÜZDEKİ KIŞ BİTLİS DOĞALGAZI KULLANACAK
 
Merkeze bir atletizm salonu yapıyoruz. Bitlis'i doğalgaz geliyor. Üniversiteye kadar geldi, Temmuz ayında hat tamamlanacak ve önümüzdeki kış artık Bitlis temiz havasıyla doğalgazı kullanmaya başlayacak. Ayrıca Bitlisliler cazibe merkezleri programında Bitlis'i de unutmadık. Bugüne kadar yapılan müracaatlar içerisinde Bitlis 1,5 milyar liralık bir yatırım yapma sözü verildi. 5 binin üzerinde Bitlis'liye iş, aş imkanı sağlanacak.
 
BİTLİS HAVALİMANI İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
 
Bitlis'in havaalanı problemini biliyorum. Milletvekillerimiz, geçmiş dönem vekillerimiz hep bunun peşinde oldu. Size söz veriyorum, bugün değil ama gelecekte mutlaka sizin de bir havalimanınız olacak. Bunun için araştırma, etüd çalışmalarını başlattık. Ama bizim adetimiz var. İş olgunlaşmadan tamam demeyiz. İşi sonuçlandıracağız, buraya gelip bu meydanda ilan edeceğiz tamam mı?

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Esed Doğu Guta'yı Havadan Vurdu
 
'Önce Öde, Sonra Parasını Al' Dönemi Kapandı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Ekonomi Bakanlığı'nda Yeni Atama
Ekonomi Bakanlığı Müşavirliğine Sevde Bayazıt Kaçar, Muğla İl Gıda, ...
Türkiye Ziyareti 30 Mart'ta
ABD Dışişleri Bakanlığı, Bakan Tillerson'ın 30 Mart'ta Türkiye'yi ziyaret ...
THY Kabinlerinde Elektronik Cihaz Yasağı Başladı
ABD ve İngiltere'ye yapılan direkt uçuşlarda yolcuların cep telefonlarından ...
Başbakan Yıldırım'Bir Yandan Şeytan Taşlayıp Bir Yandan İş Yaptık'
Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'da halka seslenerek, "sizler 27 Mayıs'ın ...
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Millet Uzaya Giderken Türkiye Kavgalarla Uğraştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'ya resti çekerek, "Siz Tayyip ...
Atatürk Havalimanı halk oylamasına hazır
Yurt dışında yaşayan, seçmen kütüğüne kayıtlı kişilerin oy kullanacağı ...
Mobilya Fabrikasında Yangın Çıktı
Bursa'nın İnegöl ilçesindeki mobilya sanayiindeki bir fabrika çıkan yangında ...
Bulgar Göstericiler Sınırı Kapattı
Türk seçmenlerin ülkelerinde oy kullanmasını istemeyen Bulgar göstericiler ...
 
 
YSK'dan Oy Torbası Kararı
YSK, oy torbalarının seçim günü güvenlik nedeniyle 05:00'te teslim edilmesine karar verdi...
Hakkari'de Askeri Üs Bölgeleri Karla Kaplandı
Hakkari İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri, metrelerce karın ...
Erzurum'da Deprem
Erzurum'un Horasan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...
Almanya ve İsveç Temizlik Ürünlerine Soruşturma Açıldı
Ekonomi Bakanlığının İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliği, ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya