Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   18/22 °C
 
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
 
    KANTDER'de Antalya Usulü Hibeş Etkinliği  
 
    İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!  
 
    UBP Milletvekili Hasipoğlundan Strazburg’da Önemli Mesaj  
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
 
Bu hafta komediden, aksiyon ve gerilime birbirinden özel 7 yeni film sinemaseverler ile buluştu.
 
20 Mart 2015 Cuma - 10:55





SON MEKTUP

7 yıllık bir çalışmanın ürünü olan ve 20 milyon liranın üstündeki bütçesiyle şimdiye kadar yapılmış en pahalı Türk sinema filmi olan Son Mektup, 18 Mart Zaferi ile birlikte vizyona girdi. Özhan Eren'in yönettiği filmde başrollerde Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade ve Bülent Şakrak gibi isimler yer alıyor. Çanakkale Savaşı'nda kullanılan 4 uçak ve 5 top, orijinallerine sadık kalınarak tamamen Türk mühendis ve sanatçıları tarafından üretilmiş.

Teyyareci Yüzbaşı Salih Ekrem, I. Dünya Savaşı sırasında görevli olarak Çanakkale cephesine gider ve savaş şartları altında havacılık hizmetini yerine getirir. Bu bölgeye gönüllü olarak çalışmaya gelen Nihal Hemşire ile aralarında savaş koşullarından dolayı söze dökülmeyen bir çekim doğacaktır.  İngilizler tarafından gelen bir hava baskınında Salih Yüzbaşı sayesinde kurtulan küçükk Gazi Fuat ise, yüzbaşı ve hemşirenin arasındaki sevdanın da tanığı olacaktır. Yapım harp günlerinde yazılan ve uzun yıllar sonra adresine kavuşan bir mektubun da hikayesini Çanakkale deniz savaşları özelinde paylaşıyor.


KOCAN KADAR KONUŞ

Kocan Kadar Konuş bu haftanın en dikkat çekici yapımları arasında yerini alan bir yerli komedi projesi. Yönetmenliğini Dansöz ve G.O.R.A filmlerinde yönetmen yardımcılığı yapmış ve geçtiğimiz dönemin dikkat çekici komedisi Patron Mutlu Son İstiyor ile ilk uzun metraj işine imza atmış olan Kıvanç Baruönü'nün ikinci uzun metrajlı filmi olan çalışma hikayesi ve oyuncuları ile öne çıkıyor. Başrollerde ise Ezgi Mola ve Murat Yıldırım yer alıyor.

Yapım, 30 yaşına gelmiş olan Efsun'un hayatının geri kalan kısmını birlikte geçirmeyi arzuladığı gerçek aşkı, sevgi ve dürüstlüğü arayışını anlatıyor, bu coğrafyada yaşayan kadınların daha küçük yaştan itibaren koca bulmaya programlandıklarını ortaya seriyor. Akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen Efsun'un imdadına, "kadınlığın kitabını yazmış" İzmirli ailesi yetişiyor.


KURALSIZ

Red filmiyle övgüleri üzerine toplayan Robert Schwentke tarafından yönetilen Kuralsız, geçtiğimiz yıl vizyona giren Uyumsuz filminin devamı niteliğinde. Veronica Roth'un çok satan roman serisinden uyarlanan yeni filmin çekimlerinin büyük kısmı Atlanta'da gerçekleşmiş, kurulan devasa set sayesimde, çoğu sahne CGI efekt ihtiyacı en aza indirilerek kameraya alınmış. Serinin üçüncü ve son kısmı ise iki film olarak vizyona girecek.

Distopik bir gelecekte geçen hikayede, beş farklı bölüme ayrılan bir toplum, her fraksiyonun belli başlı görevleri yerine getirmesi ilkesiyle hayatına devam etmektedir. Gruplardan bir tanesinin tüm 
yönetimi ele almayı istemesiyle başlayan karmaşada, hiçbir fraksiyona uymayan Tris çıkarttıkları isyanın yeşillenmesini izleyecektir. Artık hem kendisi, hem de arkadaşları birer hedefe dönüşmüştür.


FOKUS

Daha önce I Love You Phillip Morris gibi kaliteli bir yapımla karşımıza çıkan yönetmen ikili Glenn Ficarra ve John Requa bu kez Jim Carrey'den sonra başka bir güçlü isimle,Will Smith ile yeni bir projede buluşmuşlar. Gerilim, romantizm ve komedi türlerinin bir karışımı olan Fokus için Centilmen Hırsız olarak da bilinen dünyaca ünlü bir uzman olan Apollo Robins yapım süreci boyunca ekibe destek olmuş. Ekip ise Las Vegas'a giderek bir dolandırıcının zihnini anlamaya çalışmış.

Filmin konusu ise şu şekilde, Nicky dönemin en usta dolandırıcılarından bir tanesidir. Jess adında genç ve çekici bir kadın ile tanışır ve ortak olarak çalışmaya başlarlar. Adam bu seksi kadına hem işin inceliklerini öğretir hem de onun çekiminden uzak duramaz. Bir süre sonra Jess'i ardında bırakan Nicky işine devam eder. Aradan geçen birkaç yıl sonra ikili tekrar karşılaşır ve Jess eski ustasının hayatını karartacak bir adım atar.


İKİNCİ BİR ŞANS

2010 tarihli Hævnen adlı filmle dikkatleri üstüne çeken ve geçtiğimiz dönemdekiSerena adlı yeni projesiyle tartışmaya yol açan Susanne Bier'in yeni çalışması İkinci Bir Şans bu haftanın dikkat çeken bir başka işi. Başrolünde Game of Thrones adlı TV dizisi ile ünlenen Nikolaj Coster-Waldau'nun yer aldığı film dram ve gerilim türünün ilginç bir karışımı olarak tanıtılıyor. İkinci Bir Şans yurt dışında da dikkat çekenler arasına girmeyi başardı.

Andreas ve Simon, mesleklerinde uzman birer dedektif olmakla beraber birbirleri ile hiç ayrılmayan iki sıkı dosttur da. Samimi yaşantılarına rağmen ikisi de oldukça farklı yaşamlara sahiptir. Andreas karısı ve oğluyla mutlu bir aile tablosuna sahipken, Simon ise yeni boşanmış ve kendini alkole vermiştir. İkili günlerden bir gün şiddet ve uyuşturucu tabanlı bir olay için çağrılır. Andreas olay yerinde bir bebek bulur ve bu dava ile birlikte ikili için doğru ve yanlışı yeniden tanımlama zamanı gelmiş olur.


PASOLİNİ

Biyografik dram türündeki Pasolini, daha önce birbirinden dikkat çekici yapımlar ile karşımıza gelmiş olan Abel Ferrara'nın yeni filmi. 1975 senesinde usta yönetmen Pier Paolo Pasolini'nin son günlerini ve ardında şüphe yaratan ölümünü beyazperdeye taşıyan yapım dünya prömiyerini Venedik Film Festivali kapsamında gerçekleştirdi. Pasolini'ye bir başka usta isim, Willem Dafoe can vermiş.

Yönetmen, şair ve gazeteci olan çok yönlü sanat adamı Pasolini, İtalyan sanat ve siyaset çevresinin de n tanınmış isimlerinden biriydi. Öldürüldüğünde hakkında söylentiler ve cinayetle ilgisi olabilecek şüpheliler ortaya çıkmış ancak katil asla bulunamamıştı. 2005 senesinde bazı yeni kanıtların ortaya çıkması ile de cinayet dosyası tekrar gündeme geldi. Yönetmen Ferrara, bu önemli ismin son günlerini siyaset ve sinema tarihini harmanlayarak paylaşıyor.


THE GUNMAN

Banliyö 13 ve 96 Saat filmi ile dikkatleri üzerine çeken Pierre Morel'in yeni filmi The Gunman bünyesinde barındırdığı güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor. Aksiyon, gerilim ve dram türünü tek bir potada eriten proje ünlü bir romandan uyarlanmış. Film televizyon projeleri ile yoluna devam eden yönetmen Morel'in dördüncü uzun metrajlı filmi olma özelliği de taşıyor. Filmin başrolünde ise Sean Penn var.

Bir dönem emrinde çalıştığı örgüt tarafındna ihanete uğramış olan Jim Terrier, tehlikeli geçmişini ardında bırakır ve yeni bir hayata adım atar. Sevgilisi Anne ile evlenip sıradan bir adam olmanın planlarını kuran Jim, eski iş arkadaşları ve patronları tarafından takip edildiğini fark eder. Arkasında bıraktığı dünyanın en güçlü örgütünün tek hedefi haline gelen isim hem kendini, hem de çok sevdiği kadınını, Annie'yi korumak zorundadır.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalistleri Belli Oldu
 
Obama'dan İran'a Nükleer Uzlaşma Çağrısı
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
13 Mart haftasında 8 yeni film vizyona girdi.
Kış Uykusu SİYAD Ödüllerinde 6 Dalda Ödül Kazandı
Sinema eleştirmenlerinin oylarıyla belirlenen 47. SİYAD Ödülleri'ne en ...
34. İstanbul Film Festivali Programı Açıklandı
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on birinci kez AKBANK sponsorluğunda ...
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girdi.
 
 
İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Bu hafta vizyona giren 8 yeni film sinemaseverleri bekliyor
İKSV Sinema Onur Ödülleri'nin Sahiplerini Açıkladı
34. İstanbul Film Festivali kapsamındaki "Sinema Onur Ödülleri"nin, yönetmen ...
Figüran Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı
Merakla beklenen Figüran filminden yepyeni bir fragman yayınlandı!
Sultanahmet Camisi'nin Minaresinde Kayma Var
İstanbul’da 1616’da yaptırılan 6 minareli Sultanahmet Camii'ni inceleyen ...
 
 
Seyfi Doğanay Hayatını Kaybetti
Halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı Seyfi Doğanay geçirdiği rahatsızlık ...
Yeşilçam'ın Emektarı Hakkı Kıvanç Hayatını Kaybetti
Yeşilçam'ın karakter oyuncusu olarak tanıdığımız Hakkı Kıvanç'ın yaşamını yitirdiği haberi geldi.
Sezonun İlgi Çeken Oyunu 'SONRA'
Tiyatro Yanetki'nin ses getiren oyunlarına son eklenen halka “Sonra” bu ...
Kaçış 1950 Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı
Yönetmenliğini İbrahim Biçer'in üstlendiği filmden ilk fragman görücüye çıktı.
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya