Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    KANTDER başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
 
Sinemalarda bu hafta 2'si yerli 8 film sinemaseverlerle buluşuyor.
 
18 Haziran 2015 Perşembe - 12:44




TERS YÜZ

Küçük Riley için hayat, babasının San Francisco’da yeni bir işe başlamasıyla baştan aşağıya değişir. Orta-Batı’daki yaşamını geride bırakan Riley'ı şimdi yeni bir ev, okul ve arkadaşlar beklemektedir. Peki içindeki duyguları o ne söyler? Neşe (Amy Poehler), Korku (Bill Hader), Öfke (Lewis Black), Nefret (Mindy Kaling) ve Üzüntü (Phyllis Smith)... Riley'in zihninin içinde yaşayan, ona günlük hayatında tavsiyeler veren duyguları bu yeni hayata alışırken ufak bir kaosa neden olacaktır. Neşe, Riley’nin en önemli duygusudur ve onu hep pozitif tutmaya çalışır ama diğer duygular bu yeni hayatına uyum sağlama konusunda biraz şaşkındır...

Orijinal fikri ve yönetmenliği Pete Docter’a ait olan eğlenceli animasyonun senaristi Michael Arndt. Disney ve Pixar'ın ortak yapımı filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Amy Poehler, Bill Hader, Mindy Kaling, Phyllis Smith ve Lewis Black gibi isimler yer alıyor.


DEDEMLE BU YAZ

Lea, Adrien ve küçük kardeşleri Theo, yıllar önce yaşanan bir tartışma nedeniyle hiç tanışamadıklarını dedeleri Paul'ü ziyaret etmek için yaz tatilinde Provence'e dedelerinin yaşadığı eve giderler. Ancak bu tatil hiç de bekledikleri gibi rüya tatile dönüşmez. Zira anne ve babaları boşanmanın eşiğindedir ve baba evi terk etmek üzeredir. Bu haberi aldıktan sonraki her birinin tatili başka bir kaosa sürüklenecektir...

Rose Bosch'un yazıp yönettiği filmin başrolündeki Jean Reno'ya Anna Galiena, Chloé Jouannet ve Hugo Dessioux gibi isimler eşlik ediyor.



BOYNUZLAR

Ig Perrish, sevgilisi Merrin’in tecavüz edilip öldürülmesi sonrası polis tarafından bir numaralı şüpheli ilan edilmiştir. Çok içtiği bir gecenin ertesi sabahı uyandığında, aynada bir gariplik fark eder. Kafasının iki yanında boynuzlar çıkmaktadır. Neye uğradığını şaşıran Ig, ilerleyen günlerde insanların kafasındaki boynuzlardan çok etkilendiğini ve kimseye yapamadıkları itirafları boynuzlardan korktukları için kendisine yaptıklarını fark eder. Tüm bu garip süreçte, sevgilisi Merrin’in aslında başına ne geldiğini araştıracak ve cinayetin faillerini insanlardan öğrendikleriyle kendi yoluyla bulmayı deneyecektir. Joe Hill’in aynı adlı romanın uyarlanan film, doğaüstü bir gerilimin yanı sıra, fantastik ve romantik öğeler de barındırıyor.

Senaryosunu Keith Bunin’in yazdığı yapımda yönetmenliği Alexandre Aja üstlenirken başrol Daniel Radcliffe.


HAYATIMIN ŞARKISI

Mandıracılık yaparak geçimini sağlayan Bélier ailesinin, 16 yaşındaki Paula hariç, tüm fertleri işitme engellidir. Paula ailenin tüm gündelik işleriyle, en başta çiflikteki işleriyle tek başına ilgilenir. Bunun yanı sıra ailesinin çevresiyle kurduğu ilişkilerinde çevirmenliği de bizzat üstlenmektedir. Özellikle de radikal bir kararla yaklaşan yerel seçimler için belediye başkanlığına adaylığını koyan babası, bu süreçte kızına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyar. Ancak Paula bir gün, müziğe karşı doğuştan bir yeteneği olduğunu keşfeden müzik öğretmenin ısrarlarıyla, Radio France'ın düzenlediği şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Hayallerini gerçekleştirmek ve ailesinin yanında olmak arasında sıkışıp kalan Paula'nın verdiği karar, yetişkinliğe doğru kaçınılmaz bir adım atmasına neden olur.

Louane Emera, Karin Viard ve François Damiens'in başlıca rollerinde yer aldığı filmin yönetmeni Eric Lartigau.


İYİ BİRİ

Televizyonda imza attığı senaryolarla tanınan Ayhan Sonyürek’in yönetmen koltuğuna oturduğu film, Hatay’dan Mersin’e uzanan bir yol hikayesini beyazperdeye taşıyor. Saf, iyi niyetli, tutunamamış bir karakter olan Mızrap, Antakya'nın Samandağ ilçesinde köpeğiyle birlikte yaşar ve hayatında büyük bir değişikliğe imza atmak üzeredir. Mızrap ev ve iş bulma umuduyla Mersin'in Mut ilçesinde yaşayan asker arkadaşını ziyaret etmeye karar verir. Sıcak iklimin hakim olduğu bu meşakatli yol boyunca türlü türlü insanlarla karşılaşacağı bu yolculukta ona köpeği de eşlik eder. Başına türlü komik ve trajik hikayelerin geleceği bu yolculuk, kendini keşfetmesi açısından önemli bir deneyimin kapılarını aralayacaktır. Film, geçtiği coğrafyanın mizahi panoramasını çizerken insani değerlerde yaşanan erozyon da filmin önemli bir parçasını oluşturuyor.

Başlıca rollerde Cengiz Bozkurt, Mustafa Alabora, Asuman Çakır ve Macit Sonkan bulunuyor.


KABİLE

Sergey konuşma ve işitme engelli bir gençtir ve kendisi gibi öğrencilerin eğitim gördüğü bir denizcilik okuluna kaydolur. Okuldaki ilk günüyle açılan film, Sergey'in öğrencilerin kendi aralarında kurduğu sert hiyerarşik düzenle tanışmasını ve zamanla bu düzenin bir parçası oluşunu ele alır. Öğrencilerden kurulu çetenin çeşitli suçlara bulaştığı bu düzende ilk sınavı geçen Sergey, artık bu zincirin bir üyesidir. Ancak beklenmedik bir şekilde diğer üyelerden birine aşık olması işleyişi derinden sarsacaktır. 

Ukraynalı yönetmen Miroslav Slaboshpitsky'nin ilk uzun metrajlı yapıtı, sadece işaret dilinin kullanıldığı bir sessiz film. Filmin, çoğu ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren yeni yüzlerden kurulu oyuncu kadrosunda, Grigoriy Fesenko, Yana Novikova, Rosa Babiy, Alexander Dsiadevich gibi isimler bulunuyor.


KUZU

Doğu Anadolu'da bir köyde yaşayan 27 yaşındaki Medine, beş yaşındaki oğlu Mert'in sünneti şerefine vereceği yemek için kuzu kesmek zorundadır. Ne var ki gerekli olan parayı bir türlü denkleştiremez. Bütün aile bir olup çalışması gerektiğini söyleyen Medine'nin bu halleri kocası İsmail'i endişelendirmektedir. Mert'in ablası Vicdan ise tüm ilginin Mert'e geçmiş olmasından dolayı kıskançlık nöbetleri geçirirken, Mert'i eğer kuzu bulamazlarsa kendini kurban edeceklerine inandırır. Öte yandan İsmail mezbahada bir iş bulur ve parayı denkleştirme umudu doğar. Ancak İsmail'in arkadaşları tarafından baştan çıkarılması işleri zorlaştırır. İsmail'in güçsüzlüğü, Medine'nin ısrarları ve Mert'in hayalleri aynı şeyi işaret etmektedir, ancak sonunda Medine'nin hiç de tahmin etmedikleri bir yerden yardım istemesi gerekecektir.

Kutluğ Ataman'ın son filminin başrollerinde Nesrin Cavadzade, Cahit Gök, Nursel Köse ve Sedat Kalkavan yer alıyor.


ÖLÜMCÜL TAKİP

Yakın zamanda Londra'daki Amerikan Büyükelçiliği'ndeki göreve başlayan Kate Abbott, hırslı ve idealleri olan başarılı bir genç kadındır. Ancak göreve geldiği gibi talihsizlikler de art arda gelir. Kendini uluslararası bir krizin ortasında bulur ve bir bombalı saldırıdan sağ çıkmayı başarır. Ne var ki bu sorunların sonu değil, başlangıcı olacaktır. Kate bombalı saldırının tek sorumlusu haline getirilir ve saldırıda ölen insanların sorumluluğa da Kate'in üzerine yıkılır. İtibarsızlaştırılan ve olayın tek şüphelisi haline getirilen Kate, başta yetkililerden, sonrasında ise peşine taktıkları ajandan kaçmak zorundadır. Üzerine atılan bu lekeyi temizlemeye çabalayan Kate aynı zamanda Noel arefesinde Times Meydanı'nda düzenlenecek olan terör saldırısını da engellemeye çalışacaktır.

James McTeigue'nin yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Milla Jovovich, Pierce Brosnan, James d'Arcy gibi ünlü isimler var.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Güney Kore'nin Yeni Başbakanı Hwang Kyo-ahn
 
Antalya'da 5 Milyon Liralık Kelebek Parkı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bu Hafta 11 Yeni Film Vizyonda
Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 11 film vizyona girecek. Başrollerini ...
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyona Giriyor
Türkiye sinemalarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
Anadolu Ateşi Kazan'da Ayakta Alkışlandı
"Anadolu Ateşi" dans topluluğu Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin ...
Dünyanın En Büyüğü İstanbul'da
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10. İstanbul Lale Festivali kapsamında, ...
 
 
Aşk ve Gerilim Dolu 10 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta aşk ve gerilim dolu 10 yeni film vizyona girdi.
TFMD Yılın Basın Fotoğraflarını Seçti
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) düzenlediği ‘Yılın Basın Fotoğrafları’ ...
İstanbul Film Festivali Başlıyor
İstanbul Film Festivali'nin bu geceki açılışında Yeşilçam'dan günümüze ...
Heyecanla Beklenen Filmler Vizyonda
Bu hafta 3'ü yerli, 6 film vizyona girdi. İki komedi filmi sinema salonlarındaki ...
 
 
Dünya Nevruz Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor
Dünyanın pek çok ülkesinde bugün Nevruz yani baharın müjdecisi kutlanıyor
Aşık Veysel Ölümünün 42'nci Yılında Anılıyor
Aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden olan ünlü halk ozanı Aşık ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta komediden, aksiyon ve gerilime birbirinden özel 7 yeni film sinemaseverler ile buluştu.
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
13 Mart haftasında 8 yeni film vizyona girdi.
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya