Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/26 °C
 
 
    Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”  
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Bugün Hava Nasıl Olacak?
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
27 Aralık 2013 Cuma - 09:14

Yapılan son değerlendirmelere göre; Güney Ege kıyıları, Antalya'nın Kemer, Kaş, Kale, Finike ve Kumluca ilçeleri ile gece saatlerinde İzmir'in kuzey ilçeleri ile Çanakkale'nin kıyı ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
Rüzgarın; genellikle güney ve güneydoğu, zamanla güneydoğu kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Kıyı Ege ile Akdeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
BUZLANMA VE DON İLE BİRLİKTE SİS UYARISI:
 
İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, zirai don, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneybatısı çok bulutlu, gece saatlerinde çanakkale'nin kıyı ilçelerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatı kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.
 
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
EDİRNE Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
İSTANBUL Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
SAKARYA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
- EGE
 
Güney Ege kıyıları ile gece saatlerinden itibaren İzmir'in kuzey ilçelerinin kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.
 
AFYON Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
AYDIN Parçalı ve çok bulutlu, kıyı ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile gece saatlerinde kuzey ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, kıyı ilçelerinin (Bodrum, Datça, Marmaris, Milas, Ula) aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Antalya'nın Kemer, Kaş, Kale, Finike ve Kumluca ilçelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; Akdeniz kıyılarında doğu ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.
 
ADANA Az bulutlu ve açık
 
ANTALYA Parçalı, zamanla çok bulutlu, Kemer, Kaş, Kale, Finike ve Kumluca ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor
 
G.MAGOSA Az bulutlu ve açık
 
MERSİN Az bulutlu ve açık
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
ANKARA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ESKİŞEHİR Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
KONYA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
YOZGAT Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
BARTIN Parçalı ve az bulutlu
 
BOLU Parçalı ve az bulutlu, yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
SİNOP Parçalı ve az bulutlu
 
ZONGULDAK Parçalı ve az bulutlu
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ARTVİN Parçalı bulutlu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
GÜMÜŞHANE Parçalı bulutlu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.
 
SAMSUN Parçalı ve az bulutlu
 
TRABZON Parçalı ve az bulutlu
 
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
ERZURUM Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
HAKKARİ Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
MALATYA Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
VAN Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı ile birlikte doğusunda yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.
 
ADIYAMAN Parçalı ve az bulutlu
 
DİYARBAKIR Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İl genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.
 
GAZİANTEP Parçalı ve az bulutlu
 
MARDİN Parçalı ve az bulutlu
 
DENİZLERDE HAVA
 
Batı Akdeniz'de kuvvetli fırtına; Doğu Akdeniz ve Güney Ege'de fırtına
 
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı gece ve sabah sisli, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi
MARMARA Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, gece ve sabah yer yer sisli, Rüzgar: Doğu ve güneydoğu, gece saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, siste zayıf.
EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, güneyi yağmurlu, Rüzgar: Kuzey Ege' de güney ve güneydoğudan 4 ila 6, gece saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5, Güney Ege güney ve güneydoğudan 5 ila 7, akşam saatlerinde 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Güney Ege 4,0m Görüş: İyi, yağış anında orta
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de doğu ve güneydoğudan 5 ila 7, akşam 6 ila 8, gece saatlerinden itibaren 7 ila 9, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6, gece saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde, Dalga:3,5 ila 4,0m, batısı 5m, Görüş: Zayıf.
VAN GÖLÜHava Durumu: Az bulutlu açık, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Raif Denktas, Kabri Başında Anıldı
 
Ak Parti’de ki İhraç Kararı İstifaları Getiriyor
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Meteoroloji Uyardı: Buzlanma ve Sise Dikkat!
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
Ülke Genelinde Yağış Beklenmiyor
Hava sıcaklığı batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde ...
Buzlanma ve Don Olayı ile Birlikte Sis Uyarısı
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, kıyı kesimlerde ...
Meteoroloji'den Yoğun Sis Uyarısı
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
 
 
Meteoroloji'den Buzlanma ve Don ile Birlikte Sis Uyarısı
Ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
Buzlanma ve Don Olayı ile Birlikte Sis Bekleniyor
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.
Marmara ile İç ve Doğu Bölgelerde Buzlanmaya Dikkat!
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülkemiz genelinde ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Buzlanma Uyarısı
Hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı, ülkemiz genelinde ...
 
 
İç ve Doğu Bölgelerde Buzlanmaya Dikkat!
Hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Buzlanma Uyarısı
Hava sıcaklığı doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde ...
Kuvvetli Buzlanmaya Dikkat!
Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, diğer ...
Meteoroloji'den Kuvvetli Buzlanma ve Çığ Uyarısı
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya