Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    KANTDER başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken BYTURCO’ya konuştu.
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken BYTURCO’ya konuştu.
 
Son aylarda Antalya’da en çok konuşulup yorumlanan CHP İl Başkanı Özer Ülken her şeyi BYTURCO’ya anlattı.
 
3 Şubat 2011 Perşembe - 18:21

Son günlerde CHP’nin kalesi Antalya’da yaşananları en tarafsız,en gerçeklere sadık kalarak yayınlayan BYTURCO internet gazetesinde yazılanlar birbir gerçekleşiyor.
 
En son BYTURCO’da üç ay önce gerek Kurultay öncesi Antalya İl Teşkilatın da yaşananlarla ilgili yazdıklarımızın teker teker gerçekleşmesi ne kadar doğru ne kadar tarafsız bir yayıncılık yaptığımızın göstergesidir.
 
CHP’de Antalya İl Teşkilatında yaşananları ilk ağızdan yine tarafsızlık ilkesine sadık kalarak İl Başkanı Özer Ülken’le görüştürk.BYTURCO farkıyla gerçekleşen röportajda,BYTURCO sordu,gündemde ki İl Başkanı Özer Ülken cevap verdi.İşte BYTURCO farkıyla arkadaşımız Cem Yaman’ın röportajı.
 
Özer Bey, CHP Antalya İl Örgütü’nün üstünde ki puslu havanın sebebi nedir ? Neden Özer Ülken bu kadar hedef haline geldi ?
 
Özellikle seçime doğru ve kalan kısa süre içerisinde belli başlı olmayan hareketlerle bölünülmeye,dağıtılmaya,yıpratılmaya çalışılıyoruz.Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri tek hedefimizin iktidar olduğunu,bu yolda mücadele edeceğimizi ve sadece seçilen yönetim kurulu olarak değil bütün il örgütü,ilçe örgütleri,halk destekli örgütler ve genel merkezimiz ile bu çalışmaları yürüteceğimize söz verdik.
 
Bugün Özer Ülken ismi üzerinden Antalya siyasetinde yer edinmeye çalışanlar olduğu kadar bunun partimizi yıpratmak amacıyla da yapılan bir hareket olduğunu düşünüyorum.
 
Bu oyunlar elbette ki geçmişte de oynanmış ve oynanmaya da devam edecektir.Ama bugünden itibaren,yeni bir sayfa açıldığına eminim.Bu yüzden artık bu gündemi bitirip, hedefimiz olan doğruları gerçekleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 
Kritik bir dönemi atlattınız.Antalya kulislerinde İl Başkanı olarak hata yaptığınız gündeme getirilmeye çalışıldı.Bazı yönetim kurulu üyeleriniz istifa etti.Bunun sonucunda dün yapılan MYK toplantısında Antalya İl Teşkilatının kaderi ele alındı ve sizinle devam kararı çıktığını öğrendik.Bu toplantıdan sonra genel merkezden ne gibi tepkiler aldınız ?
 
Ben sürekli Genel Merkez ile irtibat halindeyim.Sürekli olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Bey ve Genel Sekreterimiz ile konuşuyorum.Antalya’da ki yaşanan olaylarla ilgili büyük bir tepki almadım.Tabii ki İl Başkanı olarak gözler benim üstümde oluyor.Partimizin kalesi niteliğinde ki bir il’de,örgütün başında olmam dolayısıyla her zaman bazı kesimler tarafından eleştirileceğim ve bazende eleştirenlerin dozunun kaçıması veya düzeyini unutması sebebiylede bu tip olaylara mağruz kalıyoruz.Sonuçta partimizin 18 yıllık genel başkanlığını yapan bir ismi çıkaran seçim bölgesi elbette ki önemlidir.Biz burada hem geçmişimize sahip çıkıyoruz hemde geleceğimizi savunuyoruz.
 
Gelebilecek her türlü yanlış ve tamamen desteksiz eleştirelere karşı mücadele veriyoruz.Ben ve yönetimim sürekli AKP ve MHP’nin yaptığı yanlış işlerin takipçisi olduk.Yanlışları halkımıza aktarmaktan asla yılmadık,vazgeçmedik.Bir duruş sergiledik.
 
Yani bugün Özer Ülken bir şeyler yapıyor ki demek böyle eleştirilere mağruz kalıyor.Biz bu tip olayları artık geride bıraktık zaten gündemimizi geçici olarak meşgul etmişti.Önümüze bakıyoruz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.Önümüzde ki hafta’da İl Danışma Kurulumuzu toplamayı düşünüyoruz.
 
CHP Eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın da dediği gibi ‘Seçimle gelen seçimle gider.’ Sözleri MYK toplantısında etkili oldu.BYTURCO olarak gelişmeleri yakından takip ettik ve yayınladık.Çok önemli desteklere rağmen hep birileriyle çatışma içindeymişsiniz gibi gösterilmeye çalışıldınız.Size göre iyi yaptığınız şeylerde böylece göz önünden kaçmış oldu.Peki söylenen kişilerle hep çatışma içinde mi oldunuz ?
 
Kimseyle çatışma içerisinde olduğumu düşünmüyorum,kimseylede iç hesaplaşmam olamaz.Hedefimiz İl Teşkilatımızın birlik beraberlik içerisinde yürümesidir.Önümüzde ki günlerde İl Danışma Kurulumuzu yapacağız.Bu danışma kurulunda örgütümüzün göreve geldiği sekiz aylık süreçte yaptığı çalışmaları,hukuk komitemiz,sağlık komitemiz,tarım ve hayvancılıkla ilgili bir komitemiz var yani bu on üç tane komitemiz mevcut ve bu komitelerde başlarında il yöneticisi olan arkadaşlarımızla beraber çalışmakta olan yüz kişilik bir çalışma ağının olduğunu danışma kurulumuzda açıklayacağız ve anlatacağız.
 
Örgüt içinde yıllardır yapılmamış çok eksik ve yanlış işlerin tespiti yapılıp, eksik kalan noktalarda hizmet verme anlamında büyük bir gayret içerisinde olan bir iradeyle çalışacağız. Sonuçta bazı yaşanlar geçmişte kaldı.İl Teşkilatımızın içerisinde ki bazı yeniliklerle,yeni oluşumlarla göreve devam etmekteyiz.Bu çalışmalarımızı sizlerde takip edeceksiniz.BYTURCO.com olarak tarafsız ve ciddi gözlemci kimliğinizle yine halka duyuracaksınızdır.
 
Herkes Özer Ülken’i belediye  başkanları ve partililerle arasının bu kadar kötü olduğunu düşündüğü bir dönemde,aksini ıspatlarcasına bir etkinlik gerçekleştirmiştiniz.Bu da dünkü MKYK’da sizin lehinize bir ortam yarattı.Bu etkinliği anlatırmısınız ?
 
Bildiğiniz üzere bu etklinliğimiz Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tamamen desteklenen ve hoşgörülen bir etkinlikti.Yemek etkinliğimiz önemliydi.
 
Biz göreve geldiğimizden beri hiç yemek etkinliği düzenlemedik.Bizim örgüt olarak buna ihtiyacımız vardı.Bunun asıl amacı partimizin kaynaşması amaçlı ve referandum sonrası bu stresi azaltmak için yaptığımız bir etkinlikti.Dikkat etmişsinizdir zaten ücreti 200 tl olarak tuttuk ve amacımız 550 kişiyken yaklaşık 570 kişilik bir katılım yakaladık.Gördüğünüz üzere güzel bir hava içerisinde gerçekleşti.Hedefimiz bütün partilileri bu zorlu süreçlerde pozitif anlamda motive etmek ve üstlerinde ki stresi azaltmak ve almaktı.Mevcut Milletvekillerimizin tümü,geçmiş dönem millet vekillerimiz,bütün belediye başkanlarımız,ilçe başkanları ve yönetim kurulları,sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partili vatandaşlarımızın geniş katılıyma seçim arefesinde birlik ve beraberlik etkinliğimizi gösterdik.Bizim örgüt içinde hiçbir sorunumuz olmadı,olamazda,olmamasıda lazım zaten.Bu süreçten itibaren daha fazla etkinlikler ve toplantılarla gündemimizi hep diri tutacağız ve birlik içinde olduğumuzu herkese göstereceğiz.
 
Özer Bey,Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ön seçim isteğini Antalya’da uygulayacakmısınız ?
 
Partimizin yetkili kurulları,ileri ki günlerde buna karar verecek.Şu anda bütün gözler il örgütü, il yönetiminin ve doğal olarak benim üzerimde oluyor.Partimizde milletvekili olmak isteyen adaylarımız var.Partimizde yeni pırıl pırıl milletvekili aday adaylarımız var.Onları resmi olmasada süreç içerisinde danışma kurullarında olsun parti içi etkinliklerde görüyoruz,parti ve teşkilatımız ayrı bir zenginlik oluyor.Ama biz il örgütü olarak karar defterimize de yazdık,Antalya’da ön seçimin yapılması için genel merkezimize bir talepte bulunduk.Bunun doğruluğuna inanıyoruz,Olursa adaylarımızın 100’ü aşacağına inanıyorum.Bu bağlamda çok ciddi bir heyecan yakalayacağız ve beklentisi olan arkadaşlarımızı,adaylarımızı da ayrı bir heyecan ve istek sarmış olacak.Biz yapı olarak objektif bakabilen ve düşünebilen bir yapıya sahibiz.Söylediğim gibi ön seçim ile ilgili her türlü çalışmayı destekleme ve kabul etme girişimlerinde bulunacağımızı söylebilirim.
 
Son olarak BYTURCO.com Haber Merkezi aracılığıyla söylemek istediğiniz açıklamalar nelerdir Özer Bey ?
 
Yönetimimizden istifa eden kurul üyelerimizin yerine yedek listemizden gelecek arkadaşlarla CHP Antalya İl Örgütü olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.Mutlaka genel seçimlere kadar olan süreçte daha birçok olaylarla karşılaşacağız.
 
Ama şu unutulmamalıdır.Antalya İl Örgütü olarak genel merkezimizin direktifleri doğrultusunda yönetimimizle,milletvekillerimizle,ilçe yönetimlerimiz,meclis üyelerimiz,partililerimiz ile genel seçimlere eksiksiz ve gerçekci bir şekilde hazırlanarak çalışmak,halkımıza hizmet etmektir.
 
Bu doğrultuda emek harcıyoruz.Kimsenin gönlünü kırmadan herkese saygı çerçevesinde yaklaşıp partimiz’in kalesi olan Antalya’mızda her türlü fedakarlıkla hizmet etmeye devam ediyor olacağız.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Antalya Siyasetinin Nabzı Byturco’da Atıyor…
 
Çankırı’da MOBESE Hizmete Girdi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR    Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Misafir
4 Şubat 2011 Cuma 16:25
bu süreçten sonra artık şansını iyi kullanmalıdır sayın ülken...
Katılıyorum  Katılmıyorum  
Puan verilmemiş
 
DİĞER HABERLER
 
Antalya Siyasetinin Nabzı Byturco’da Atıyor…
Bir şeyi söylemek bir haberi yapmaktan bir konunun bir olayın geleceği ...
Büyükşehir’in Verilmeyen Hizmetlerini Halka Biz Duyuracağız
Aksu belediyesi Şubat ayı olağan meclisi belediye meclis salonunda yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Teşkilatında Kritik Hafta
CHP’nin Antalya İl Örgütün’de yaşananlar partili vatandaşlar başta olmak ...
MHP İl Teşkilatı Tam Kadro Çalıştay’a Katıldı
MHP’nin düzenlediği Akademisyenler Çalıştayı’na MHP İl Teşkilatı tam kadro katıldı
 
 
Kılıçdaroğlu’nun İmzalı Fotoğrafına 15 Bin TL
CHP Antalya İl Başkanlığı'nın düzenlediği yemekte CHP Genel Başkanı Kemal ...
Evcilmen’in Çarşı Turu
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, eski Muratpaşa Belediyesi ...
Byturco Antalya Diyor ki’ CHP Aday Adaylarını Yazdı
Antalya’nın siyasi gündemi her geçen gün ısınırken CHP’de de hararetli ...
Samani’de Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.
 
 
Saadet Partisi’nden Akaydın’a Vekillik Desteği
Saadet Partisi Antalya İl Başkanı ve aynı zamanda Saadet Partisi Genel ...
MHP Antalya İl Teşkilatı’ndan İstişare Toplantısı
Akseki Ömer Duruk Parkında düzenlenen istişare toplantısında konuşan MHP ...
Kepez’de AK Parti’ye Katılım
MHP ve CHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Kepez Belediye meclis ...
Antalya’da Ülkü Ocaklarından Kan Bağışı
Ülkü Ocakları İl Merkezi tarafından organize edilen kan bağışı Korkuteli ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya