Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/26 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Daum: Kimseye Kırgın Değilim
Daum: Kimseye Kırgın Değilim
 
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Galatasaray maçından sonra yapılan değerlendirmelerle ilgili İstanbul’da konuşulanları dikkate almadıklarını söyledi.
 
26 Şubat 2014 Çarşamba - 16:26

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Cuma günü deplasmanda oynanacak Akhisar Belediyespor müsabakasını değerlendiren Alman teknik adam, "Umarım performansımızı iyi bir şekilde sahaya yansıtırız. İyi bir dereceyle yani 3 puanla dönmek istiyoruz. Akhisar kendi sahasında güçlü bir ekip. Kupa maçında onu gördük. Orada kazanmamız için hatasız oynamamız ve sınırları zorlamamız gerekiyor. O yönde fiziksel ve mental olarak futbolcularımızı maça hazırladık. Birkaç tane arkadaşlarımız antrenmanlara katılamadı. Yarın durumlarına bakacağız. Serdar Aziz ve İbrahim Öztürk bugün idmana çıkamadı. Volkan Şen, Sestak ve Ozan İpek de aynı şekilde arkadaşlarıyla birlikte olamadı. Tedavilerin sonucuna bakacağız. 18 kişilik ve 19 kişilik kadrodan birkaç tane çok fazla futbolcu alıp, Akhisar’a gidebiliriz. Futbolcularımız gerçekten çok iyi hazırlandı. Umarım bu çalışmaların ardından kendilerini mükafatlandırırlar ve galibiyetle döneriz. Zor durumumuzu stabilize edip, geleceğimizle ilgili pozitif adım atmak çok önemlidir. Maçı bekliyoruz" dedi.
 
"OZAN’IN SAHALARA DÖNMESİNİ ÇOK İSTERİM"
Basın mensuplarının 'Bursaspor bu sezon Ozan İpek’ten faydalanabilecek mi?’ sorusuna Daum, "Çapraz bağları kopan futbolcu için en ağır sakatlıklar. Bu iyileşme süreci uzayabilir. Benim için Ozan’ın bu kadar kısa bir sürede dönmesi sürpriz oldu. Ama şimdi bu olaydan sonra gelen yüklenme ile ilgili ufak tefek sakatlıklar ortaya çıkıyor. Bizim için önemli olan Ozan’ın ağrısız uzun bir dönem çalışabilmesi. O yüzden Ozan’ın ne zaman dönebileceğini çıkartamıyorum. Ama ümitlerim Ozan için ağrısız ve en çabuk şekilde idmanlara kalabilmesi ve sahalara dönmesi. Bunun arkasından maç kondisyonu çok önemlidir. Birkaç maça alıp, futbolcumuzu hazırlamamız gerekiyor. Ama onun sahaya dönmesini çok isterdim. Bursaspor için çok iyi olurdu" diye cevapladı.
 
"KAZIMLA DİYALOĞUMUZ OLDU"
Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Daum, Kazım ile ilgili sorulan soruyu ise şöyle cevapladı:
"Diyaloğumuz oldu. Kendisiyle konuştuk. Kazım hayal kırıklığına uğramıştı. Bunları dile getirdi ve hakkıdır. Futbolcunun bakış açısı kendi açısından çok farklıydı. Böyle konuşmalar güzel konuşmalar değildir. Başka kulüp adına çalışmaları için destekleyeceğiz. Bu kararlardan sonra duygusallığı bırakıp, kulüp için en iyi şekilde ne olması gerekiyor onu konuşmamız gerekiyor.”
 
"HEDEFİMİZ BURSASPOR’U AVRUPA KUPALARINA TAŞIMAK"
Sezon başından beri bir çok futbolcunun kadro dışı bırakılması ile ilgili soruya ise Daum, "Baskı, olayı, taraftarı ve sosyal medya olsun durumlar farklı olabiliyor. Bir futbolcu kulübü yalnız bıraktığından farklı olabiliyor. Bazı futbolcular elinden geleni yapmışlardır ama tepkiden dolayı gönderilmiştir. Bu olan olaylar Bursaspor’da normal değil diye düşünüyorum. Ben Türkiye’de bir çok kulüpte çalıştım. Orada da zaman zaman hayal kırıklığı olabiliyordu. Bu hayal kırıklığı 2-3 gün sürüyordu. Ondan sonra bunu bırakıp, birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp önümüze bakıyorduk. Zaten birlik ve beraberlik bir kulübünün kuvvetli olmasını ortaya çıkartıyor. Birlik ve beraberlik takımımıza inanılmaz derecede yardımcı olabiliyor. Bursaspor için çalışan arkadaşlarımız gece gündüz, en iyi başarıyı sağlamak adına özveri ile çalışıyor. Bunları sonuçlara yansıtamadık. Zaman zaman müsabakada 1-0 öndeydik. Ancak bu durum bizim için sıkıntıya neden olabiliyordu. Çünkü bir kesim burada farklı sonuç bekliyor. Bu futbol ve sonuçla endeksli bir durum değil. Uzun vadeli belli bir başarıyı yakalamak istiyorsunuz. Biz futbolumuza odaklanma ve işimize bakmaya çalışıyoruz. Bazı olayları olmamış gibi geçemiyoruz. Biz ne olursa olsun buradaki insanlara en iyi performansı ve sonuçları getirmek zorundayız. Umarım bu hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Hedeflerimiz Bursaspor’u Avrupa kupalarına taşıma. Bunu başarırsak bu olayı çözebilir miyiz diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.
 
"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"
Kimseye kırgın olmadığını ifade eden başarılı Alman teknik adam, "Ben kendimi Türkiye ile özellikle Bursaspor ile tamamen bağdaşmış ve özdeşmiş görüyorum. Bunu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim. Benim duruşum her zaman böyle olacaktır. Ben bu olaylardan sonra Bursaspor adına en iyi başarıyı sağlamak için uğraşıyorum. Kulübümüzle, yönetimimizle özellikle başkanımızla çok iyi ilişkimiz var. Kendisini sayıyorum ve Bursaspor için nasıl çalıştığını görüyorum. Bursaspor için nasıl yaşadığını da görüyorum. Futbolcularımız da inanılmaz özveri ile çalışıyor. Takım içerisinde arkadaşlarımız ve ruh çok iyi. Başarılı olma baskısı bizi daha da birleştirdi. Ben burada şikayetçi değilim, olan şeyleri konuşuyoruz. Bursaspor için her zaman kuvvetimi ve her şeyimi ortaya koymayı hazırım" dedi.
 
"SERCAN, VOLKAN’A GÖRE DAHA HAZIR"
Volkan Şen ve Sercan Yıldırım hakkında da görüşlerini söyleyen Daum, "Bursa’nın istediği futbolcular. Büyük başarılara imza atmış oyuncular. İki futbolcumuzu da saygı ile karşılıyorum. Ben onları eskiden tanıdığım için ikisinin de buraya gelmeden önce farklı duyguları vardı. Bu futbolcuları belli bir seviyeye getirmek için 24 saat çalışıyoruz. Şu anda Sercan biraz daha önde gözüküyor. Volkan da bu süreç uzayabilir. Bizim takımımızda Sercan’ı sağ açık olarak kullanmak durumundayız. Aslında futbolcumuzun santrfor ve arkasında daha verimli olduğunu biliyoruz. Gerçekten futbolcumuz idmanlarda inanılmaz özverili bir derecede çalışıyor. Mental ve istek olarak çok arzulu. Ben Sercan’ın eski günlerine gelebilmesi için elimden geleni yapacağım. Umarım Sercan da bu desteğe olumlu karşılık verir. Sercan’ın gerçekten desteğe ihtiyacı var. Buradaki insanların desteğe ihtiyacı var” diye konuştu.
 
“İSTANBUL’DA KONUŞULANLARI KALE ALMIYORUZ”
Galatasaray maçından sonra yazılanlarla ilgili de konuşan Daum, "Maçtan sonra Kazım ya da Sercan hakkında müsabakayı satma gibi bir durum yazılmış. Bu inanılmaz bir olaydır. Ahmet Çakar’ın konuşmaları inanılmaz bir durum. Bunlar olmayacak şeyler. Biz İstanbul’da söylenenleri kale almıyoruz. Sonuç belli iyi oynamadık. Hemen arkasından böyle bir olay ortaya çıkıyor. Sercan adım adım iyi gidiyor. Volkan’ı sakatlık geriye attı. Normalde Volkan’ın 4-5 hafta hazırlık dönemine ihtiyacı vardı. Yoğun maç trafiğinde kullanmak durumundaydım. Sakatlıktan sonra biraz geriye düştü. Burada kendini evinde hissediyor. En kısa zamanda Bursaspor’a yüzde yüz katkı sağlamak istiyor" şeklinde konuştu.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Aybaba: Beşiktaş Final Maçımız
 
Çaykur Rizespor Galatasaray’ı Gözüne Kestirdi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Aybaba: Beşiktaş Final Maçımız
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak ...
Bursaspor, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı ...
Kafkas: Mağlubiyeti Unutturmak İstiyoruz
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayseri Erciyesspor ...
Bursaspor’da Volkan ve Sestak Ayrı Çalıştı
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı ...
 
 
Tolga Zengin'den Samimi Açıklamalar
Beşiktaş kaptanı Tolga Zengin, Galatasaray maçında Dany Nounkeu’nun hatasında ...
Kayserispor, Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Kayserispor, Süper Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynayacağı Kayseri ...
Çaykur Rizespor Galatasaray’ı Bekliyor
Çaykur Rizespor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçı ...
Beşiktaş, MP Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Beşiktaş , Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi evinde oynayacağı ...
 
 
Kasımpaşa Gol Yağdırdı
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Kasımpaşa, kendi evinde Sivasspor’u 6-2 mağlup etti.
TFF'den Semih Kaya'ya Kutlama
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaraylı genç futbolcu Semih Kaya'yı, ...
Bursaspor’da Volkan Şen Şoku
Bursaspor ile Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Volkan Şen’den kötü haber ...
Galatasaray '' İnan'' dı ve Kazandı
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, kendi evinde Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti.
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya