Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
Erdoğan: Gençlerin Üzerinden Elinizi Çekin
Erdoğan: Gençlerin Üzerinden Elinizi Çekin
 
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, YGS Sınavı ile ilgili iddialar konusunda, "CHP ve MHP'ye buradan sesleniyorum; gençlerin üzerinden elinizi çekin. Gençlerin zihnini bulandırmaktan, buradan rant etme fırsatçılığından vazgeçin. Onların yandaş, candaş medyasına da sesleniyorum; gençlerin hissiyatını istismardan artık elinizi çekin" dedi.
 
10 Mayıs 2011 Salı - 21:56

Partisince Kütahya Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Erdoğan, 2 milyon öğrencinin çok büyük bir umutla ve çok büyük hayallerle YGS Sınavına girdiğini, sınavın ardından birilerinin şifre iddialarını ortaya attığını ifade etti.
Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"CHP Genel Başkanı, MHP Genel Başkanı başta olmak üzere, fırsatçılar hemen bu iddianın üzerine çullandılar. 'Gençler söz konusu' demediler. 'Gençlerin hayalleri söz konusu' demediler. 'Gençlerin umudu söz konusu demediler ve bu iddiaları anında bir istismara dönüştürdüler. Bir de bunların yandaş medyası var. Gençler üzerinden AK Parti'ye vurmaya çalıştılar.
Günlerdir, yapılan tüm açıklamalara rağmen, iddiaların asılsız olduğunu gösteren tüm delillere rağmen, CHP ve MHP, gençlerin hayalleri üzerinden istismara devam ediyorlar. Bakın, Doğu'da, Güneydoğu'da, 7 yaşındaki okul çocuklarının eline taş verip askere polise karşı kışkırtmak, ilkokul çocuklarını istismar etmek ne kadar çirkinse, 2 milyona yakın gencimizin hissiyatını istismar da o kadar çirkindir.
Sabahlara kadar ders çalışan, üniversite hayali gören, gelecek planları yapan o tertemiz zihinleri istismar etmek, siyaset değil, apaçık fırsatçılıktır. Bununla birlikte yargıya müdahaledir. Bugün Kütahya'dan bir kez daha açıklıyorum; her türlü iddianın takipçisiyiz. Yargıyla birlikte her türlü iddiayı çok yakından izliyor, inceliyoruz."
"SINAVA GİREN GENÇLERİN HAKKI TEMİNATIMIZ ALTINDA"
Şu ana kadar, YGS'de kopya çekildiğine dair tek bir delil ortaya konulmadığını kaydeden Başbakan Erdoğan, hesaplamayla ve diğer konularla ilgili aksaklıklar varsa, bunların derhal düzeltildiğini, telafi edildiğini ve hiçbir öğrencinin mağdur edilmediğini söyledi.
Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:
"Sınava giren gençlerimizin her birinin hakkı ve hukuku bizim teminatımız altındadır. Hiç kimsenin hak yemesine, çıkar sağlamasına, ayrıcalık tanımasına imkan ve fırsat asla vermeyiz.
CHP ve MHP'ye buradan sesleniyorum; gençlerin üzerinden elinizi çekin. Gençlerin zihnini bulandırmaktan, buradan rant etme fırsatçılığından vazgeçin. Onların yandaş, candaş medyasına da sesleniyorum; gençlerin hissiyatını istismardan artık elinizi çekin. Sizi çok iyi tanıyorum. Candaş medya, sizi çok iyi tanıyorum. Buradaki aktörleri de çok iyi biliyorum. Hiçbir zaman medya özgürlüğü, basın özgürlüğü ile bunlara kılıf çekemezsiniz. Biz sizinle iktidar olmadık. Biz milletle iktidar olduk, milletle yürüyeceğiz.
Tüm genç kardeşlerime sesleniyorum; bu siyasetçilerin, bu medyanın istismarcı tavırlarına aldanmayın. Bunların hırsla kurdukları tezgahlara gelmeyin. Bunların kışkırtmalarına, tahriklerine aldanmayın. Gönül huzuru içinde ikinci sınava hazırlanın. Tekrar ediyorum; tek bir öğrencimizin dahi mağduriyetine göz yummayız, yummayacağız. Öğrencilerimiz müsterih olsunlar, rahat olsunlar, bu istismarcılara kulak vermesinler."
"CHP'NİN USTASININ KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI"
Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:
"Dikkatinizi çekiyorum; CHP, bir yandan bu ülkeye musallat olmuş çeteleri diriltmeye çalışırken, bir yandan da o eski siyaset tarzını yeniden Türkiye'nin gündemine taşımak istiyor. Esasen, CHP'nin bu noktada ustasının, akıl hocasının, danışmanının kim olduğu ortaya çıktı.
Siz onları çok iyi tanırsınız... Hani, 1991 yılında, 'Kim ne veriyorsa ben 5 fazlasını veriyorum' diyenler vardı ya... Hani, herkese bir ev, bir araba vadedenler vardı ya... Hani 500 günde ülkeyi düzlüğe çıkaracağını söyleyip, ülkeyi batıranlar vardı ya... İşte bugün CHP, o emekli siyasetçilerin gölgesinde, onların yedeğinde, onların himayesinde siyaset yapmaya çalışıyor. Tıpkı onlar gibi bol keseden atıyor, tıpkı onlar gibi olmayacak şeyleri vaat ediyor, tıpkı onlar gibi dini, dini değerleri istismar ediyor.
Futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım. Ülkeye kim hizmet ediyorsa onu tutalım."
"SORUMLU ARIYORSA KENDİNE BAKSIN"
"Atmamız gereken çok daha önemli adımlar var, yolumuz uzun" diyen Erdoğan, şunları kaydetti:
"Rahmetli Ecevit'i tasfiye etmek isteyenlere, daha yaşarken, başbakanken, üzerine beton dökmek isteyenlere sahip çıkıyor. Bakınız bu ifade bana ait değil. Bu ifade, DSP'nin eski genel başkanı sayın Zeki Sezer'e ait. Sayın Kılıçdaroğlu, hemen yanı başındaki yardımcısına Ecevit'in eski yol arkadaşına gitsin bunları sorsun. Mehmet Haberal hakkında geçmişte neler söylediğini de sorsun, Emrehan Halıcı'ya. Yetmez milletvekili adayı Sinan Aygün'ü de çağırsın, ona da Ecevit'le ilgili Ecevit'in başbakanlığı döneminde neler yaptığını, neler söylediğini sorsun. Allah aşkına böyle bir karışım olur mu? Böyle bir çorba olur mu? Yıllarca birbirlerini bu şekilde yiyenler, didişenler, birbirleri hakkında olmadık sözleri söyleyenler, hatta mahkemelere düşenler, en zıt kutuplarda buluşanlar şimdi CHP çatısı altında ittifak yapıyorlar. Kime karşı AK Parti'ye karşı. Elhamdülillah, demek ki doğru yoldayız. Demek ki istikametimiz doğru. Bunlarınki ittifak değil, bunlarınki çete kardeşliği, çeteler bunları bir araya getirdi. Kol kola, omuz omuza getirdi. Çıkmışlar MHP'yle de ağız birliği yaparak ortaya dökülen çirkin kasetlerden dolayı AK Parti'yi suçluyorlar. Eski genel başkan kaset mağduruydu, yeni genel başkan kaset mamulü. CHP Genel Başkanı'na Kütahya'dan sesleniyorum, CHP'de ortaya çıkan kaset skandalından istifade edenler kimler. O kaset skandalından fayda sağlayanlar kimler, o kaset skandalının ardından CHP'yi yeniden şekillendirme fırsatı bulanlar kimler. O kasetlerden sonra ellerini ovuşturanlar kimler. CHP Genel Başkanı uzaklara bakmasın, AK Parti'ye bakmasın, eğer sorumlu arıyorsa dönsün kendine ve yanı başındakilere baksın. AK Parti böyle çirkin işlerin içinde asla olmaz. Böyle çirkin işlerden fayda beklemez. Bunları fırsat olarak görmez ve kullanmaz. Ben CHP'yi de MHP'yi de milletime havale ediyorum. Ben onları kasetleriyle, kendi iç didişmeleriyle baş başa bırakıyorum. Biz işimize bakacağız, biz Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz."
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Polat Yarın Galatasaray’a Veda Edecek
 
Korkuteli METEF Fuarı Açıldı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Mahkeme Bilirkişi Raporu İstedi
YGS'deki şifre iddiaları üzerine sınavın iptali istemiyle Konyalı bir ...
2 Çocuk Annesinin Acı Ölümü
Gaziantep'te evinin merdivenlerini yıkamak isterken elektrik akımına kapılan ...
Nevşehir'de Yolcu Otobüsü Devrildi!
Nevşehir-Aksaray karayolunun 10'uncu kilometresinde bir yolcu otobüsünün ...
Adana'da Bombalı Saldırı: 1 Polis Yaralı
Adana'da bir aracın altına parça tesirli el yapımı ses bombası atılması ...
 
 
Erdoğan: Afyonkarahisar İlklerin Şehridir
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, "Bahçeli, gök kubbeyi üzerimize ...
Çocuk Şenliğinde 3 Kişi Yaralandı
Ankara'da düzenlenen çocuk şenliğinde platformdan kopan bir parçanın sahnede ...
İzmir'de Feci Kaza: 3 Ölü
İzmir'in Buca ilçesi Kırıklar mevkiinde, belediye otobüsü ile bir minibüsün ...
Cumhurbaşkanı Gül Yeni Silahları İnceledi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 10. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nın ...
 
 
BTK, İnternette Kaset Avına Çıktı
Bilgi Teknolojileri Kurumu, MHP’deki kaset iddialarıyla ilgili yargı süreci ...
Otobüste Bıçaklı Dehşet!
İzmir'in Foça İlçesinde, psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Necati ...
Şişli Belediyesi’nden Şişli Kart Uygulaması
Şişli Belediye ile Vakıfbank arasında yapılan anlaşmaya göre Şişli Kart ...
Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Gözaltında
Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Osman Nuri Biçer'in, Bursaspor-Beşiktaş ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya