Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
KKTC'de Seçim İçin Kolları Sıvayan Ataoğlu :Gençlerimizi Rum’a muhtaç etmeyeceğiz.
KKTC de Seçim İçin Kolları Sıvayan Ataoğlu :Gençlerimizi Rum’a muhtaç etmeyeceğiz.
 
KKTC'de DP Milletvekili adayları için Acapulco Resort Hotel’de düzenlenen ‘Aday Tanıtım Şöleni’ etkinliğinde konuşan DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, "Artık Kıbrıs Türk siyasetini yeniden formatlıyoruz,Gençlerimizi Rum’a muhtaç etmeyeceğiz." dedi.
 
26 Aralık 2021 Pazar - 11:39

Demokrat Parti (DP) Aday Tanıtım Şöleni Acapulco Resort Hotel’de gerçekleşti.
DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ’nun da katıldığı etkinlikte 23 Ocak Erken Genel Seçim’de yarışacak milletvekili adayları tanıtıldı.
DP tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında yüzlerce kişi milletvekili adaylarıyla buluştu. Şölende, Demokrat Parti’nin seçim bildirgesi ve tanıtım klibi kamuoyu ile ilk kez paylaşıldı.
Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ’nun salona girmesiyle coşkunun arttığı şölen alanında, DP lideri alkışlarla sahneye çıktı ve partililerini selamladı.
Ceketini ve kravatını çıkarıp, gömleğinin kollarını sıvayan Ataoğlu, partililerine seslenerek, “Kardeşlerim, yol arkadaşlarım, Demokrat Partililer... Yıllarını, ömrünü, inancını partimize vermiş siz değerli büyüklerim. Partimizin, milletimizin değerli evlatları... Sizi sevgiyle, saygıyla, hürmetle selamlıyorum” dedi.
DP lideri, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hoşgeldin Karpaz… Benim cennet parçası yurdumun, en güzel yerlerinden birinin insanları, Hoş geldiniz… Hoş geldin her geçen gün gelişen İskeleli kardeşim… Ve sen tarihi, kültürü asırlar öncesine giden ekonomik potansiyeli büyük Gazimağusa’dan Maraş’tan gelen kardeşim... Sen de hoş geldin… Güzel Girne’mizden turizmimizin göz bebeğinden gelen kardeşlerim sizlere de selam olsun… 2022 milletvekilliği genel seçimi aday tanıtım etkinliğimiz için bu salona ve ekranlarınızın başına hoş geldiniz… Hoşgeldin Karpaz… Benim cennet parçası yurdumun, en güzel yerlerinden birinin insanları, Hoş geldiniz… Hoş geldin her geçen gün gelişen İskeleli kardeşim… Selam olsun batının her geçen gün gelişen tarihi kenti Lefke… Selam olsun narenciye diyarı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kopmaz parçası Güzelyurt… Selam olsun başkentim, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kalbinin attığı yer Lefkoşa…”
“KKTC’DE YENİ BİR SİYASET SAYFASININ AÇILMASINA ŞAHİTLİK EDİYORUZ”
Demokrat Parti’nin tüm heybetiyle salonu doldurduğuna dikkat çeken Ataoğlu, “Bu sevdayı, gönül birliğini, gözlerinizdeki ortak pırıltıyı görünce, heyecanlanmamak elde değil. Bugün burada hep beraber Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yeni bir siyaset sayfasının açılmasına, yeni bir yürüyüşün başlamasına, şahitlik ediyoruz” dedi.
Şair Fikret Demirağın “yola çıkan söz, Yolda kalmaz” sözlerini anımsatan Ataoğlu, “Biz sözümüzü de, özümüzü de ortaya koyuyoruz, Bu yola birlikte çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.
“DEMOKRAT PARTİ YENİ BİR SEÇİM BAŞARISINA DOĞRU YOLA ÇIKTI”
Demokrat Parti’nin emin adımlarla yeni bir seçim başarısına doğru yola çıktığını vurgulayan Ataoğlu, “ Demokrat Parti geçmişte hep olduğu gibi, yarın da iktidarda olacak, hükümette yer alacak.. Neden?  Çünkü, Demokrat Parti, birleştiricidir, uzlaşmacıdır, iş yapan partidir… Demokrat Parti kardeşliğin, dostluğun güven ve istikrarın ta kendisidir” şeklinde konuştu.
“30 YIL ÖNCE YANAN DEMOKRASI MEŞALEMiZ, BUGÜN DAHA DA GÜÇLENEREK YARINLARIMIZI AYDINLATMAYA HAZIRDIR”
Ataoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yıllar önce bir başkaldırı ile; inanç ve mücadele ruhu ile, bu ülkede yaşayan herkesin, eşit ve özgür yurttaşlar olması için; iyi niyetler ve temiz duygularla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ve insanlığa hizmet etmek için bir araya gelmiş olan, bu salonu dolduran bu kadroya, sizlere, yürekten inanıyorum. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin geleceğini hep birlikte, el ele inşa edeceğiz. bu ülkenin her ferdinin adaletten pay alması gerektiği için, Her kesimin özgürlük içerisinde ve hakça paylaşıma sahip olması için yola çıkmıştık. Görüyorum ki, tam 30 yıl önce yanan demokrasi meşalemiz, bugün daha da güçlenerek yarınlarımızı aydınlatmaya hazırdır.”
DP’nin emin adımlarla yeni bir seçim başarısına doğru yola çıktığını ifade eden Ataoğlu, DP’nin geçmişte olduğu gibi, yarın da iktidarda olacağını kaydetti.

“9’LAR RUHUNUN BUGÜN YENİDEN CANLANDIĞINI GÖRMEKTEYİM”
Ataoğlu, şöyle devam etti:
“Buradan tekrar selam olsun, Hakkı Atun, Atay A. Raşid, Süha Türköz, Nazif Borman, Taşkent Atasayan, Mustafa Adaoğlu,  Serdaş Denktaş Erkan ekmekçi ve Aytaç Beşeşler’e… 9’lar ruhunun bugün yeniden canlandığını görmekteyim. Demokrat Parti’de Genel Başkanlık yaparak emek veren, yüreklerini ortaya koyan kurucu başkan Mustafa Adaoğlu, Hakkı Atun, Salih Coşar ile Serdar Denktaş’a teşekkürü bir borç bilirim.”
“BIZLER DÜN MÜCAHITTIK BUGÜN ISE MÜCADELECIYIZ”
Aramizdan ayrılışının 7’nci yılında, merhum Genel Sekreter Bengü Şonya ve 36’ncı ölüm yıldönümü yaklaşan Raif Denktaş’ı saygıyla andığını kaydeden Ataoğlu, şöyle devam etti:
“Kıymetli Hanımefendiler-Beyefendiler; bugün 25 Aralık. yani 21-25 Aralık Şehitler Haftasının sonu. Dolayısı ile “Kanlı Noel” in 58. yıldönümünde, Kıbrıs Türk varoluş mücadelesinin hakiki kahramanları şehitlerimizin aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyorum. Bugün yaşasalardı, benim akranım olacak olan, bizimle belki daha iyi bir gelecek için kavga verecek olan, 6 aylık Hakan, 4 yaşındaki Kutsi, 6 yaşındaki Murat İlhan, sizi nasıl unuturuz! Yerinden yurdundan edilen Kıbrıs Türkünü, 364 şehidimizi nasıl unuturuz! Bir kez daha Kahraman halkımıza onurlu mücadeleleri için minnet ve saygılarımı sunarım. Değerli Demokrat Partililer; Ne zorluklar, yokluklar görsek de, unutulmaması gereken gerçek; bizler dün mücahittik bugün ise mücadeleciyiz. Bizim ruhumuzda var bu. Bizler, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda yürüyen, Türkiye’yi Anavatan bilen, Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Denktaş’ın bıraktıklarına sahip çıkan, çıkmakta kararlı olan, mücadele insanlarıyız… “
“23 OCAK’TA YENI BIR IMTIHAN ILE KARŞI KARŞIYAYIZ”
Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın “Hayat bir mücadeledir. Her gün mücadeledir. Her gün imtihandır. Hazırlıklı olmamız lazım” sözlerini anımsatan DP lideri, “İşte, 23 Ocak’ta yeni bir imtihan ile karşı karşıyayız. Hiç şüphesiz ki burada gailemiz insanımız, gailemiz Memleketimiz. Biz, sizlerin güçlü desteği ve beraberliğimiz sayesinde bu sınavı da başarı ile tamamlayacağız. Bundan hiçbir şüphem yok” dedi.
“DEMOKRAT PARTİ, KKTC’NİN TEMİNATIDIR”
“Nasıl ki özgürlüğümüzü, egemenliğimizi kazandık, kalkınma hamlelerimizi de mutlaka başarı ile tamamlayacağız” diyen Ataoğlu, “Demokrat Parti bunun için vardır. Demokrat Parti’nin tarihi görevi budur… Demokrat Parti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin teminatıdır” ifadelerini kullandı.
“DP’DEN ADAY OLMAK YÜREK İSTER”
Demokrat Parti’den aday olmanın; hizmet yarışı için fedakarlıkta bulunmanın kolay olmadığını vurgulayan Ataoğlu, “Yürek ister” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
Demokrat Parti, bir kitle partisidir. Demokrat Parti için önce; insan, yaşam kalitesi yüksek bir halk, Devlet, gelişmiş bir demokratik düzen ve insan haklarına saygı gelir. Bizim ortak doğrularımızı, ortak sözümüzü oluşturacak şey, medeniyetimizdeki karşılığı maruf olan değerlerdir. yani insanlığın ortak değerleri, insanların ortak erdemleridir. Bu yüzden hep birlikte, değerlerimiz ile geleceğe yürüyoruz. Çünkü bu, insanımıza değer, vatanımıza değer, Kuzey Kıbrıs’a değer. Çok değerli yol arkadaşlarım; Demokrat Parti, merkezde bir kitle partisidir. Demokrat Parti için önce; insan, yaşam kalitesi yüksek bir halk, devlet, gelişmiş bir demokratik düzen ve insan haklarına saygı gelir…”
“KIBRIS’TA YENİ BİR MÜZAKERE SÜRECİ OLACAKSA, BU ANCAK EGEMEN – EŞİT İKİ DEVLET ARASINDA YAPILABİLİR”
Kıbrıs’ta yeni bir müzakere süreci olacaksa, bunun ancak egemen – eşit iki devlet arasında yapılabileceğini vurgulayan Ataoğlu, “Ancak egemen eşitlik temelinde iki devletli bir çözüme ulaşılırsa Kıbrıs’ta sürdürülebilir bir yapı ortaya çıkmış olur” dedi.
“KIBRIS TÜRKÜ, BİR ANLAŞMA OLSA DA TÜRKİYE’NİN GARANTÖRLÜĞÜNDEN KESİNLİKLE GERİ ADIM ATMAYACAKTIR”
Demokrat Parti’nin gailesinin, sorunlara çözüm getirmek, sürdürülebilir bir ekonomik büyümeyi ve kalkınmayı sağlamak olduğunu kaydeden Ataoğlu, “Şu asla unutulmasın; Kıbrıs Türkü asla kendi kendini yönetme hakkından, Türkiye’nin etkin ve fili garantörlüğünün bir anlaşma olsa ve yeni bir ortaklık kurulsa da devam etmesinden kesinlikle geri adım atmayacaktır” ifadelerini kullandı.
“MARAŞ’IN TMK MARİFETİYLE AÇILMASINA DESTEK VERDİK, VERMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ”
Ataoğlu, Maraş’ın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararları ışığında, Taşınmaz Mal Komisyonu marifeti ile açılmasına destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini vurguladı.
“SORUNLARIMIZIN ÜSTESİNDEN ÜRETEREK GELECEĞİZ”
“Kimisi bizim içimizde, kimisi Anavatan Türkiye ve dünyada yaşanan sıkıntılardan, kimisi de Rum komşularımızın ambargocu zihniyetinden kaynaklanan sorunlarımız var, bunları biliyoruz” diyen Ataoğlu, “Ama altını çiziyorum; bunlar aşılamayacak sorunlar değildir. Umutsuz olmamıza gerek yok. Birlik olursak, azimle, kararlılıkla, akılla sorunlarımızın üstüne gidersek, üretime, çalışmaya gereken ağırlığı verirsek sorunlarımız geride kalacaktır.
“KKTC’NİN TURİZM POTANSİYELİ, PEK ÇOK ÜLKENİNKİNDEN ÇOK DAHA YÜKSEK”
Ataoğlu, KKTC’nin turizm potansiyelinin pek çok ülkenin çok daha üzerinde olduğunu, yükseköğrenim sektörünün, üniversitelerin artık kendilerini kanıtladıklarını; ticaret, sanati ve tarımda atılacak doğru adımlarla ülkenin çok daha güzel günlere taşınabileceğini vurguladı.
“HALKIN ADINI SORUMSUZCA KULLANAN POPÜLİST YAKLAŞIMLARLA VAR OLMAYA ÇALIŞAN PARTİLER GİBİ OLMAYACAĞIZ”
Yenilenen Demokrat Parti’de siyaset yapma tarzının ipuçlarından birine değinmek istediğini söyleyen Ataoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“İpuçlarından biri; bizim kullanacağımız dil ile ilgili. Bizden asla inanmadığımız bir sözü duymayacaksınız. Biz asla çift dilli, çift sözlü olmayacağız. Samimi olacağız. Bugün halk için kurulduğunu iddia eden, halkın adını sorumsuzca kullanan ve hayal satan, popülist yaklaşımlarla var olmaya çalışan partiler gibi olmayacağız. Bakın hayatta samimiyet çok önemlidir. Biz Anavatan Türkiye ile samimi, halkımız ile de samimi olacağız. Vurgulamakta yarar görüyorum; biz kimse ile kısır çekişme içine girmeyeceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda kısır çekişme, çamur atıp siyasi çıkar elde etmeye çalışmak yoktur. Bizim projelerimiz, planlarımız, ortaya koyacak vizyonumuzu hayata geçirecek cesaretimiz var.”
“ARTIK KIBRIS TÜRK SİYASETİNİ YENİDEN FORMATLIYORUZ”
Yeni dönemde, yenilenen Demokrat Parti’nin, siyasette özlenen samimiyeti nasıl geri getireceğini anlatan Ataoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“Artık Kıbrıs Türk siyasetini yeniden formatlıyoruz. Bundan böyle asla salonların, kapalı kapılar ardının, birtakım fanusların içinde siyaset yapan partiler gibi olmayacağız. Biz, siyaseti meydanlarda, caddelerde, çarşılarda, tarlalarda, fabrikalarda, üniversitelerde, sanayi tesislerinde yapacağız. Hedefimiz bu ülkeyi bir esenlik yurdu haline getirmek, yeryüzünde yeni ve adil bir dünya kurulması için mücadele etmek, ve nihayetinde bizim medeniyetimizi yeniden inşa ederek, insanlığın önüne çıkarmaktır.”

“ARTIK 2030’LARI, 40’LARI, 50’LERİ DÜŞÜNMELİYİZ”
“Neden yenilenme” sorusunu yanıtlayan Ataoğlu, “Değerli kardeşlerim Dünyada ve bölgemizde yep yeni koşullar oluşmuştur. Bu Dünya 1980’lerin, 1990’ların Dünyası değildir. İki bin otuzları, kırkları, ellileri düşünmeliyiz artık” dedi.
Ataoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Dijitalleşen dünyaya hızla uyum sağlamalıyız. Artık alt yapı sorunumuz kalmamalıdır. Tüm Dünya artık tek pazar haline dönüşmektedir. Bu pazar için ucuz, kaliteli ürünler üretmeli ve bunları en doğru, en etkin şekilde tanıtabilmeliyiz. Bizim için büyük değer ve önem taşıyan üniversiteler giderek yaygınlaşmakta ve gelişmektedir... Bu yarışta geri kalmamak için çok çalışılmalıdır. Turizmde doğru hedefler konularak gerekli kararlar alınmalı, doğru adımlar atılmalıdır. Burası bir adadır. Hava ulaşımı bizim için yaşamsaldır. Deniz limanlarımızdan hem turizmimiz hem de ulaşım amacıyla daha etkin bir şekilde yararlanmalıyız.”
“İNSANIMIZA SAĞLIK SIKINTILARI YAŞARKEN EZİYET YAPAN BUGÜNKÜ YAPI DEĞİŞMELİDİR”
Her işin başının sağlık olduğunu, her vatandaşın hak ettiği sağlık hizmetine sorunsuz şekilde ulaşabilmesi gerektiğini vurgulayan Ataoğlu, “İnsanımıza sağlık sıkıntıları yaşarken eziyet yapan bugünkü yapı değişmelidir, değişecektir” ifadelerini kullandı.
“ÇOCUKLAR, ÇAĞIN OLANAKLARINDAN DAHA FAZLA YARARLANMALI”
Eğitimde gelinen seviye küçümsenecek bir noktada olmadığını ama çocukların, çağın olanaklarından daha fazla yararlanması ve geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlanmalarının yollarının bulunması gerektiğine dikkat çeken Ataoğlu, bunu DP’nin başaracağını söyledi.
“YENİ BİR ANAYASA ARTIK KAÇINILMAZ”
Ataoğlu, sağlanacak toplumsal uzlaşı ile yeni bir Anayasa, yeni bir Siyasi Partiler Yasası, yeni bir Seçim ve Halk Oylaması Yasası, yeni bir Kamu Görevlileri Yasası yapılmasının artık kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti.
“YATIRIMCIYA, İŞ İNSANINA ENGEL DEĞİL YARDIMCI OLMALIYIZ”
Ataoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Reel sektörün sorunlarını gidermeliyiz.Yatırımcımızın, iş insanımızın önünü açmalıyız. Onlara engel değil, yardımcı olmalıyız. Vergiyi tabana yaymalı, vergi kaçağını kabul edilebilir sınırlara çekmeliyiz”
“GENÇLERİMİZİ RUM’A MUHTAÇ ETMEYECEĞIZ”
Ataoğlu, şöyle devam etti:
“Çiftçimize, hayvancımıza gübre ve mazot desteği sağlayacağız. Eşit, hak ve sosyal adalete dayalı reçete, bizde! Ev hanımlarına sosyal güvence desteği vereceğiz. Gençlerimizi Rum’a muhtaç etmeyeceğiz. Yeni istihdam olanakları sağlayacağız. Gençlerimize kırsal kesim arsası değil, konut vereceğiz. -Gençlerimiz için oluşturacağımız Bilişim Vadisi ile teknoloji ihraç edeceğiz. Nasıl mı? Demokratik liyakatın esas alındığı, dünya ile entegre bir ülke inşa edeceğiz. Kamuda israfı önleyerek, kaynakların verimli kullanılmasını sağlayacağız. Elde edilen gelirlerin verimli yönetilmesini sağlayacağız. Azalan alım gücüne karşı mücadele ederken hayat pahalılığını aşağıya çekmeye çalışacağız ve temel gıda ürünlerine özel uygulamalarla, mutfak masraflarının düşmesini sağlayacağız.”
“TÜM BUNLARI BAŞARABİLMEK İÇİN PARTİNİZE, MÜHRE VE GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN”
Tüm bunları başarabilmek için 23 Ocak’ta sandıktan çok güçlü bir Demokrat Parti’nin çıkması gerektiğine vurgu yapan Ataoğlu, “Bunun için sizlere büyük sorumluluklar düşmektedir. Partinize, mühre ve geleceğinize sahip çıkın. Bireysel çatışma ve çalışmalardan uzak durarak, Demokrat Partinin daha çok milletvekili çıkarmasını sağlamak, hepimizin elindedir” şeklinde konuştu.
Ataoğlu, sözlerine şair Adnan Yücel’in şiiriyle devam etti:
“Her dinlediğimde bana Kıbrıs’ı hatırlatan şair Adnan Yücel’in de dediği gibi, “Bin kez kırdılar körpe dallarımızı, bin kez budadılar… İşte yine sevinçteyiz, yine çiçekte… Bin kez korkuya boğdular zamanı, işte yine tohumlardayız ve yine çiçekte… Bitmedi… Daha sürüyor o kavga... Ve sürecek, yer yüzü sevginin yüzü oluncaya dek… Eskiden yeniye giden bir yol gibi Aralık ayı, içini sızlatır insanın geride bıraktıkları ama umutlarla gelir yeni, cezbeder karşı koyamazsın alır götürür seni. İşte böyle bir ayda açar Nergiz çiçekleri…. Baharın ülkemdeki ilk habercisi…”
“KUZEY KIBRIS’A DEĞER”
Partililerine ve Kıbrıs Türk halkına seslenen Ataoğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı:
“Yapılacak çok iş var. Biz yılların birikimi ile, dünde takılıp kalmadan, yepyeni bir heyecan, yepyeni fikirler, yepyeni projelerle geliyoruz. Kibris Türk halkının boynunun bükülmemesi için geliyoruz. Bitmedi… Daha sürüyor o kavga; ve sürecek. Yeryüzü sevginin yüzü oluncaya dek… Eskiden yeniye giden bir yol gibi Aralık ayı, içini sızlatır insanın geride bıraktıkları ama umutlarla gelir Yeni, bir birinden değerli milletvekili adayı kardeşlerim sizlerden destek bekliyor. Destek sizden hizmet bizden! Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti için... Halkımız için... Geleceğimiz için ileri! Çünkü bu; Girne’ye değer, Lefkoşa’ya değer Gazimağusa’ya değer, İskele’ye değer, Lefk’ye değer, Güzelyurt’a değer, Kuzey Kıbrıs’a değer! Değerlerimizle geleceğe yürüyoruz…”
Ataoğlu’nun konuşmasının sona ermesi sonrası coşkulu kalabalığın, “Başbakan Ataoğlu” diye haykırdığı gözlemlendi.
Konuşmanın ardıdnan, Demokrat Parti Milletvekili adayları “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için değer” sloganıyla sahneye çıktı ve halka tanıtıldı.
Lefkoşa Milletvekili Adayları:
1-        Ali Tunçtaşlı
2-        Dr. Mert Taşkın (K)
3-        Mehmet Çıldır (K)
4-        Hasan Tosunoğlu
5-        Serhan Aktunç
6-        Özlem Dinçoğlu (Kadın )
7-        Sinem Tip ( Kadın )
8-        Funda Özsakınç (Kadın)
9-        İnanç Babaliki
10-      Hüseyin Akcan
11-      Fatma Öztürk Çatal (Kadın)
12-      Ali Horoz
13-      Mehmet Ortak
14-      Emel Sayar (Kadın)
15-      Çetin Sadeli
16-      Mete Bayramoğlu
Gazimağusa Milletvekili Adayları:
1-        Fikri Ataoğlu
2-        Mücahit Kaya (K)
3-        Şirin Zaimağaoğlu (Kadın)
4-        Prof. Dr. Mehmet Hasgüler (K)
5-        Ahmet Demirel
6-        Ömer Gökel
7-        Fikret Deniz
8-        Nuray Uncu (Kadın)
9-        Benek Çağakanlı (Kadın)
10-      Ali Anıl Yüce
11-      Soyhan Bilgeer
12-      Alparslan Diktaş
13-      Leyla Avgın (Kadın)
Girne Milletvekili Adayları:
1-        Serhat Akpınar (K)
2-        Hande Kayasal Çelikden (Kadın)
3-        Redif Nurel
4-        Harun Demir
5-        Cemre Sezener (K)
6-        Orsel Neşe
7-        Enver Hoca
8-        Aslı Babayiğit (Kadın)
9-        Arif Uzunali
10-      Atilla Deva
11-      Nazım Arslan
İskele Milletvekili Adayları:
1-        Mine Emiroğlu (Kadın) (K)
2-        Maşallah Cihangir
3-        Hür Alevkayalı
4-        Musa Nurçin
5-        Çağla Eroğlu (Kadın)
Güzelyurt Milletvekili Adayları:
1-        Rahme Öğütveren (Kadın) (K)
2-        Erkan Kaya
3-        Eliz Fellahoğlu (Kadın)
Lefke Milletvekili Adayları:
1-        Gürsel Bağlaş
2-        Hüseyin Turaç

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
KKTC Başbakanı Sucuoğlu Merak edilen Ankara Ziyareti Tarihini Açıkladı
 
Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri, 1 birincilik ve 3 ikincilik
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
KKTC Başbakanı Sucuoğlu Merak edilen Ankara Ziyareti Tarihini Açıkladı
UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı ...
Şehitlerimiz GAÜ'de Törenle Anıldı
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi, Kıbrıs Türk Halkının ...
Olgun Amcaoğlu :Önce KKTC'de siyasi krizi çözmek lazım
Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili adayı Olgun Amcaoğlu, Kıbrıs ...
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'ın mesajı net : “Rum’a boyun eğmedik eğmeyeceğiz”
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Larnaka Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla ...
 
 
KKTC'de YSK, kamu görevlisi adaylar uyardı
YSK, 23 Ocak’ta yapılacak seçimde aday olan kamu görevlilerinin, adaylıklarının ...
Tatar : Her zaman Toroslara baktık
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyeti yaşatmanın şehitlere bir vefa ...
Ataoğlu ve DP Adaylarından Denktaş ve Küçük Anıtlarına Ziyaret
Ziyarette açıklama yapan DP genel başkanı Fikri Ataoğlu: “DP, değerlerine ...
Türkiye'den KKTC'ye 50 Bin Fidan
Türkiye’nin en büyük orman fidanlığından biri olan Eskişehir Orman Fidanlığından ...
 
 
Girne Belediyesi O iddiaları yalanladı
Girne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada yılbaşı süslemeleri ile ...
KKTC'de Bakan Çavuşoğlu Long Beach Konusunda Net Konuştu
KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, BRT ekranlarında ...
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Rektör Özkan'a Teşekkür
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ...
KKTC'de Siyasi partilerin aday belirlemesi için 14 aralık salı son gün
KKTC Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan Milletvekilliği Erken ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya