Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/20 °C
 
 
    Oğuzhan Hasipoğlu :Masadan Kaçmadık  
 
    Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi  
 
    ASFİM’de Parkinson Hastalarına özel egzersiz  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : Bölgesel Dengeler Hızla Değişiyor  
Kılıçdaroğlu, SSK Dönemiyle Tarihe Geçti
Kılıçdaroğlu, SSK Dönemiyle Tarihe Geçti
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel müdürlüğü döneminde SSK'nın hep zarar ettiğini belirterek, ‘Eşe, dosta dağıttığı ihalelerle, atamalarda terör örgütü mensuplarını kayırmasıyla bu beyefendi tarihe geçmiştir’ dedi
 
31 Ocak 2011 Pazartesi - 10:14

Denizli Adalet Parkı'nda toplu açılış ve TOKİ anahtar teslim törenine katılan Erdoğan, Türkiye'yi ekonomisiyle, dış politikasıyla büyüttüklerini, sadece sofradaki ekmeği değil, Türkiye'nin uluslararası itibarını, gücünü, ağırlığını da büyüttüklerini söyledi. 
''Türkiye'nin yaşadığı bu büyük değişimi görmek için göz gerek göz'' diyen Erdoğan, ''Ne diyor eskiler, 'Görmeye göz gerek, sezmeye öz gerek, bazıları sadece bakar, bazıları da hem bakar hem görür hem de hisseder' Eğer sadece bakarsan Palandöken'in üzerindeki bembeyaz karı göremezsin, Erzurum'un üzerinde yükselen atlama kulelerini, o 650 milyon liralık muhteşem spor yatırımlarını tabii ki göremezsin. Eğer sadece bakarsan elbette rahmeti, bereketi, Erzurum ile birlikte tüm Türkiye'nin yaşadığı coşkuyu, sevinci hissedemezsin. Eğer sadece bakarsan Denizli'nin dününü, bugününü ve aradaki farkı hissedemezsin'' diye konuştu. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Denizli'ye geldiğini anımsatan Erdoğan, Kılıçdaroğlu konuşurken, içlerinden birinin ''Sayın Genel Başkan CHP'nin bu Anayasa Mahkemesi kararıyla mahkum edildiği 1 trilyonluk hesabı ne yaptınız? Sorumlularını ne yaptınız, hani sizin yolsuzlukla, alavere, dalavere ile işiniz yoktu, ne oldu bu 1 trilyon?'' diye sorduğunu, Kılıçdaroğlu'nun cevap vermediğini söyledi.



Başbakan Erdoğan, ''Bunlar Anadolu ile Trakya ile bugüne kadar gönül bağı kurmadılar ki bizim zorumuzla zorlamamızla teşvikimizle şimdi Ankara dışına çıkmaya başladılar. Ama eskisini hiç bilmedikleri için bugünle kıyas yapamıyorlar'' dedi. 
Denizli'nin 2002 yılında 680 milyon dolar olan ihracatının şu anda 2.5 milyar dolara ulaştığını anlatan Erdoğan, ''Biraz insaf diyorum. Hadi Erzurum'daki eserleri görmedin, Denizli'deki, Erzurum'daki bölünmüş yolları da mı görmedin? Şu modern yurt binalarını, derslikleri, barajları, TOKİ konutlarını da mı görmedin? Denizli'nin nasıl değiştiğini, dönüştüğünü de mi görmedin? Çardak Havaalanı'ndan Denizli'ye girerken geçtiğin yolları da mı görmedin? 'Kaynak benim' diyor. 'Türkiye'nin en büyük bütçeli kurumunu yönettim' diyor. Türkiye'nin en büyük bütçeli kurumu CHP Genel Başkanı'nın döneminde hep zarar etmiştir. Bütçe müzakerelerinde rakamlarla verdim, bunlar resmi makamlar. 1 yıl önce kar eden SKK, onun döneminden itibaren sürekli zarar etmiştir. Ne oluyoruz, kar, kar, sen zarar ettin. Böyle mi yöneteceksin? Zaten bu zihniyete bu ülkede dolu hazine verilmiştir, bunlar boşaltmıştır. Onun için de bunların döneminde dikili bir ağaç bulamazsınız. Biz onların bu kurumları nasıl yönettiğini çok iyi biliriz. Şu andaki CHP Genel Başkanının SSK Genel Müdürü olduğu dönemde işte bu durum ortadaydı. En büyük zararı, bu beyefendinin genel müdürlüğü döneminde SSK yaşamıştır. Eşe, dosta dağıttığı ihalelerle, atamalarda, tayinlerde terör örgütü mensuplarını kayırmasıyla bu beyefendi tarihe geçmiştir.''
Bunları bütçe müzakerelerinde belgeleriyle ortaya koyduklarını söyleyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun, ''SSK'ya imtihansız kimseyi almadım'' dediğini, ancak sınavsız eleman aldığının resmi belgelerinin gazetelerde yayımlandığını belirtti.


KUYRUKLAR O ZAMAN BAŞLADI...
Başbakan Erdoğan, ''Şunu unutmayın değerli kardeşlerim. Bu ülkede CHP ne zaman iktidar ortağı olduysa, -zaten tek başına iktidar olamıyor, olamaz da, benim milletim bunlara iktidar vermez- bunların ne yaptıklarını gördük. Çünkü bunlar ne zaman iktidar olduysa kuyruklar o zaman başladı. Ne zaman iktidar olduysa margarin, akaryakıt, kıyma, gaz yağı hepsi kara borsaya düştü. CHP bu ülkede ne zaman iktidarın bir ucundan tuttuysa Türkiye'nin tüm ekonomik dengeleri alt üst oldu. Bu ülke bunların iktidarı döneminde 5 sente muhtaç hale geldi. CHP ne zaman iktidar ortağı olduysa istikrar, güven, huzur, çok ağır yaralar aldı.''
Erdoğan, şimdi de CHP Genel Başkan yardımcılarının, milletvekillerinin vatandaşı sokak sokak direnmeye çağırdığını belirterek, şunları kaydetti: 
''Hani siz iktidara yürüyordunuz, hani ilk genel seçimde iktidardınız? 'İktidar olmamazsam çekilirim' diye söz veriyordun? Hani siz anketlerde oylarınızı artırıyordunuz? Hani siz Haziran seçimlerinden sonra anket firmalarına teneke bağlayacaktınız? Ne oldu? Bu direniş işi nereden çıktı, bu eşkıyalık sevdası nereden çıktı? İktidara geleceğini, oylarını artıracağını düşünen biri çıkar da eşkıyalığı, terörizmi, anarşiyi över mi? Bunlar rahmetli Adnan Menderes döneminde de işte aynısını yaptılar. Milletin teveccühüne bir türlü mazhar olamadıkları için türlü kampanyalarla, türlü sokak eylemleriyle darbeye zemin hazırladılar, darbeye çanak tuttular, darbecileri alkışladılar. Çok şükür milletim bunlara prim vermiyor. Çok şükür milletim engin ferasetiyle bunların tahriklerine gelmiyor. Dün Burdur'da söyledim, bugün Denizli'de de söylüyorum, CHP Genel Başkanı, genel başkan yardımcılarının ve milletvekillerinin direniş çağrısı hakkında derhal bir açıklama yapmalıdır. Bu sorumsuzluk hakkında CHP Genel Başkanı kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapmalıdır. Aksi takdirde bu isyan çağrısı, bu eşkıyalık özlemi bu tahrik siyaseti CHP'nin tarihine yeni bir kara leke olarak yapışacak, oradan da tarih boyunca hiç çıkmayacaktır.''



DENİZLİ'YE BÜYÜKŞEHİR MÜJDESİ

Denizli'nin büyükşehir olmasına yönelik çalışmaya değinen Erdoğan, ''Denizlimizi de inşallah büyükşehirler kapsamına alıyoruz. Bizden öncekilerin yaptığı gibi yanlışlığa düşmeyeceğiz. Denizli'nin tüm mülki sınırları, yani Valilik sınırı neyse bütün bu sınırları kapsayacak şekilde Denizli'yi büyükşehir yapıyoruz. İstiyoruz ki imar bütünlüğü olsun. Bir yerde kaçak binalar gece kondular öbür tarafta itfaiye araçlarının giremeyeceği yerler olmasın, bir plan bütünlüğü olsun istiyoruz. Çünkü Denizli bütün doğal varlıklarıyla, zenginliğiyle turizmin de önemli bir merkezi olacak inşallah ve 2014 yerel seçimlere Denizli büyükşehir olarak girecek. Yetiştirebilirsek yasayı inşallah bu seçim öncesinde çıkarmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.
Bu arada Başbakan Erdoğan'ın Denizli Valiliğini ziyareti sırasında, valilik binasının karşısında eylem yapmak isteyen grupta bulunanlar gözaltına alındı.
Gözaltına alınan 15 kişi arasında İşçi Partisi (İP) Denizli İl Başkanı Mustafa Güleç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Çobanoğlu, İP üyesi Hulusi Erbaş, Denizli Belediyesinin İP'li meclis üyesi Gökhan Dikmen ve Türkiye Gençlik Birliği üyelerinin yer aldığı öğrenildi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Tütüncü Menzil’in Tapu Problemini Çözüyor
 
Tren Kamyonla Çarpıştı: 2 Ölü
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Sivas'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 53 Yaralı
Sivas'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 53 kişi yaralandı
Ben Dayanırım Önce Kardeşimi İyileştirin
Gaziantep'te karaciğer yetmezliği rahatsızlığı olan 8 yaşındaki Osman ...
Türk Kızılayı’ndan Mısır’daki Türklere Yardım
Türk Kızılayı, Mısır'da tahliye edilmeyi bekleyen Türk vatandaşları ve ...
Günay, Selden Zarar Gören Beldelerde İncelemelerde Bulundu
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, sel felaketinden zarar gören ...
 
 
Dikkat ! Paranızı Banka’da Unutmayın
2010 Yılında Bankalarda Unutulan Para Miktarı 73 Milyon TL’yi Geçmiş
Erdoğan, ABD Başkanı Obama İle Telefonla Konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile dün gece telefonla görüştü.
Maddi Kaynak Arttırmak İçin ‘Muayene’de Hoca Farkı’ Yarın Bitiyor
Üniversite hastanelerinde ''hoca farkı'' olarak bilinen, öğretim üyelerine ...
Bursa’da Otomotiv Fabrikasındaki Yangın Korkuttu
Bursa'da otomotiv parçaları üreten bir fabrikada yangın çıktı.
 
 
Sayısal Loto Çekildi
Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı.
İDO’dan Sefer İptalleri
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş'nin bazı dış hat deniz otobüsü seferleri ...
CHP’li Üyelerden Toplu İstifa
TBMM Adalet Komisyonunun CHP'li üyeleri, Yargıtay ve Danıştayda yeni daireler ...
Uludağ Üniversitesi Rektörü Cengiz Hayatını Kaybetti
Akciğer kanseri tedavisi gören Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
	 Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi

Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Bölgesel Dengeler Hızla Değişiyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya