Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/20 °C
 
 
    Meteorolojik uyarı üzerine ekipler Antalya'da teyakkuzda  
 
    BATEM'de 91. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği  
 
    KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı  
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
 
Hava sıcaklığının doğu kesimlerde 3 ila 5 derece azalacağı, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
21 Temmuz 2014 Pazartesi - 09:33

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye, Ankara, Çankırı, Yozgat, Kayseri, Elazığ, Bitlis, Muş, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Düzce, Zonguldak, Bartın, Osmaniye, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş çevreleri ile Kastamonu ve Hatay'ın kıyı, Adana'nın doğu, Diyarbakır'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli, Rize ve Artvin'in kıyı kesiminde çok kuvvetli olması bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları, Doğu Akdeniz kıyıları, Çeşme ve Sinop çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Düzce, Zonguldak, Bartın, Osmaniye, Erzurum, Kars, Ardahan, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Muş .çevreleri ile Kastamonu ve Hatay'ın kıyı, Adana'nın doğu, Diyarbakır'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli, Rize ve Artvin'in kıyı kesiminde çok kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (Su baskını, sel, lokal dolu yağışı, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
BALIKESİR Parçalı bulutlu 32
 
BİLECİK Parçalı yer yer çok bulutlu 28
 
BURSA Parçalı yer yer çok bulutlu 30
 
İSTANBUL Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli ile öğle saatlerinde Anadolu Yakası yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
 
EGE
Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney kıyıları ile Çeşme çevrelerinde kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28
 
İZMİR Az bulutlu ve açık 33
 
MANİSA Az bulutlu ve açık 34
 
UŞAK Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 30
 
AKDENİZ
Parçalı, doğusu yer yer çok bulutlu, Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Osmaniye ile Adana'nın doğu, Hatay'ın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Doğu Akdeniz kıyılarında güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
ADANA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32
 
ANTALYA Az bulutlu ve açık, iç kesimleri zamanla parçalı bulutlu 35
 
ISPARTA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 29
 
MERSİN Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33
 
İÇ ANADOLU
Parçalı yer yer çok bulutlu, Ankara, Çankırı, Yozgat ve Kayseri çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
ANKARA Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
 
ESKİŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 28
 
KONYA Parçalı ve az bulutlu 30
 
NEVŞEHİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Düzce, Zonguldak ve Bartın ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Sinop çevrelerinde kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
BARTIN Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
 
DÜZCE Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29
 
ZONGULDAK Çok bulutlu, sabah saatlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı ilçeleri ile öğle saatlerinde Orta Karadeniz Kıyıları ve Doğu Karadeniz'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
ARTVIN Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde kıyı ilçelerinde, öğle saatlerinde il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 23
 
ÇORUM Parçalı yer yer çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
 
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde il genelinde, akşam saatlerinde doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 28
 
TRABZON Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
 
DOĞU ANADOLU
Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Elazığ, Bingöl, Bitlis ve Muş çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde Bingöl, öğle saatlerinde Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
BİNGÖL Parçalı yer yer çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
 
ELAZIĞ Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu ilçeleri ile öğle saatlerinde il geneli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34
 
ERZİNCAN Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 27
 
ERZURUM Parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 25
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Diyarbakır, öğle saatlerinde Diyarbakır, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde Diyarbakır'ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
BATMAN Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35
 
DİYARBAKIR Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah ve öğle saatlerinde kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.33
 
GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 33
 
ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinde doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36
 
DENİZLERDE HAVA
 
Güney Ege açıklarında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu Karadeniz: Doğusu batı ve güneybatıdan 3 ila 5, gece 2 ila 4, batısı kuzeybatıdan 4 ila 6, gece 3 ila 5, Batı Karadeniz, Doğusu batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, gece 3 ila 5, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, doğusunda 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Parçalı bulutlu ve doğusu gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, gece kuzeydoğudan 2 ila 4, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, öğle ve akşam saatlerinde 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, kuzeyi 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan batısında 2 ila 4, doğusunda 3 ila 5, gündüz 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, doğusunda 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 3 ila 5, gece kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi.
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Erdoğan: TİB'i Kaldırıp Yetkilerini MİT'e Devredeceğiz
 
3 Bin Yıllık Tarihe Dinamitli Soygun
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
İstanbul Yağmura Teslim Oldu
İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağmur kısa sürede kenti esir aldı.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının; batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının; batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
 
 
Meteoroloji'den 'Şiddetli' Yağış Uyarısı
Hava sıcaklığının yağış alan yerlerde 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı iç bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığı doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalırken, diğer bölgelerde ...
Sağanak Yağış Geliyor
Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 7 derece azalacağı, diğer ...
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinde yağış beklenmiyor.
Yurtta Hava Durumu
​Hava Durumu Merkezi Genel Müdürlüğü'nden gerçekleşen son yorumlara ...
Meteoroloji'den Fırtına Uyarısı
METEOROLOJİ'den yapılan yazılı uyarıda, Bodrum- Kaş arasında 8 kuvvetinde ...
Meteoroloji'den 'Yüksek Sıcaklık' Uyarısı
Hava sıcaklıklarının; mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

KKTC'de Meteoroloji Fırtına İçin Uyardı

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya