Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
 
    KANTDER başkanı Bülent Kantarcılar'dan AKOSDERE Yardım Eli  
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
 
Hava sıcaklığının ülkemizin batısında 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
17 Eylül 2014 Çarşamba - 09:33

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Tekirdağ, Kırklaeli, Konya, Düzce, Adana, Osmaniye, Hatay ve Ordu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kırklareli'nin doğu ilçeleri, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Göller yöresi, Afyon ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege kıyıları, Batı Karadeniz'in batı kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kırklareli'nin doğu ilçeleri, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Göller yöresi, Afyon ve Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu ile Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kırklareli'nin doğu ilçeleri, Tekirdağ, Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Bursa, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
BALIKESİR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 23
 
BOZCAADA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24
 
ÇANAKKALE Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 25
 
İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
 
EGE
Az bulutlu ve açık, bölgenin iç kesimleri ile zamanla bölge geneli parçalı çok bulutlu, iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyon çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 22
 
AYDIN Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
 
İZMİR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 26
 
MANİSA Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
 
AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri ile doğusu yer yer çok bulutlu, Hatay çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz, Adana ve Osmaniye çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 
ADANA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33
 
ANTALYA Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
 
HATAY Parçalı bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30
 
MERSİN Parçalı ve az bulutlu 32
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, Eskişehir çevreleri ile zamanla bölgenin kuzey ve doğusu ve Konya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeybatısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
AKSARAY Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
 
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24
 
ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 22
 
KONYA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Bolu ve Düzce çevreleri ile zamanla bölgenin iç kesimleri ile Zonguldak çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batı kıyılarında kuzeydoğu (poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 22
 
DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 23
 
KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. 29
 
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Samsun çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
 
ÇORUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
 
SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24
 
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26
 
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
BİTLİS Parçalı bulutlu 24
 
ELAZIĞ Parçalı bulutlu 31
 
ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22
 
VAN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
DİYARBAKIR Parçalı ve az bulutlu 32
 
GAZİANTEP Parçalı bulutlu 30
 
SİİRT Parçalı ve az bulutlu 31
 
ŞANLIURFA Parçalı ve az bulutlu 32
 
DENİZLERDE HAVA
 
Batı Karadeniz, Orta Karadeniz açıkları, Marmara, Kuzey ve Orta Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, öğle saatlerinden itibaren 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4, batısında kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren batısının açıklarında kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga Yüksekliği: 1,0m ila 1,5m, Batı Karadeniz'de ve Orta Karadeniz'in açıklarında 2,0 ila 3,0m, Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 1,5 ila 2,5m; Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Kuzey ve Orta Ege akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve Orta Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, kuzeyinde 3,0m; Görüş Mesafesi: İyi, yağış anında orta.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de güney ve güneybatıdan 2 ila 4; öğleden sonra batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4, batısında 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatı, gece saatlerinde doğusu doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75m, Görüş: İyi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Prandelli: 'Beni En Çok Üzen Şey...'
 
Tarkan Yeni Sevgilisiyle Bebek'te Görüntülendi
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin çevreleri, ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri ...
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, mevsim normalleri ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, ...
Meteoroloji'den Fırtına ve Yağış Uyarısı!
Meteoroloji bugün saat 18.00'dan sonra vatandaşları fırtına ve hortum ...
 
 
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının kuzey ve iç bölgelerde 3 ila 8 derece azalacağı, güney ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, güney ve iç bölgelerde ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının; Yurdumuzun iç kesimlerinde (İç Ege, İç Anadolu, Akdeniz ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Hava sıcaklığının; güney ve iç kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya