Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Spor Toto Süper Lig’de İlk Yarı Karnesi
Spor Toto Süper Lig’de İlk Yarı Karnesi
 
Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk yarısı dün oynanan Fenerbahçe - Kayserispor mücadelesi ile tamamlanırken, ilk yarının dikkat çekici ekibi aldığı başarılı sonuçlarla Kasımpaşa oldu.
 
30 Aralık 2013 Pazartesi - 16:03

Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk yarısı yine büyük heyecana sahne oldu. Fenerbahçe ilk yarıyı 41 puanla lider tamamladı. Sezon başında zirveden kopan Galatasaray, devre arasına ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 8 puan gerisinde 2. sırada girdi. Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken bir diğer İstanbul ekibi Kasımpaşa ise, 33 puanlı Galatasaray’ı 31 puanla takip ediyor. Lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş ilk yarıyı 29 puanla 4. sırada bitirdi. Sezon başında Brezilya'nın efsane futbolcularından Roberto Carlos’un teknik direktörlüğe getirilmesiyle nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olan Sivasspor, Beşiktaş ile aynı puanı toplayarak, siyah-beyazlıların hemen arkasında kaldı. İç sahada başarılı bir performans sergilemesine rağmen, bu sezon deplasman fobisini yenemeyen Trabzonspor ise 27 puanla 7. sırada yer aldı. Bordo-mavililerin, deplasmanda oynadıkları 8 karşılaşmada sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlikleri bulunurken, kalan 6 müsabakada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.
 
İÇ SAHADA 3 LİDER
Sezonu ilk yarısı tamamlanırken, iç sahada alınan galibiyetlerde üç Spor Toto Süper Lig ekibinin eşitliği bulunuyor. İlk yarıyı zirvede tamamlayan Fenerbahçe kendi evinde oynadığı 9 karşılaşmada 7 galibiyet alırken, mağlubiyet yüzü görmedi. Kendi evinde başarılı bir grafik çizen bir diğer takım ise Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer Hüseyin Avni Aker’de oynadıkları 9 karşılaşmadan 7 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldılar. Roberto Carlos’lu Sivasspor ise, 9 maçta 7 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak, ilk yarının iç sahada en çok kazanan ekiplerinden biri oldu.
 
FENERBAHÇE DEPLASMANDA DA LİDER
Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda sergilediği başarılı performansı deplasman maçlarına da yansıtmayı başardı. Sarı-lacivertliler ilk yarıda deplasmanda oynadıkları 8 karşılaşmadan 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldılar. Deplasmanda 6 galibiyeti bulunan Fenerbahçe’yi, 4’er galibiyetli Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursaspor takip etti.
 
AKHİSAR BELEDİYESPOR DEPLASMAN FOBİSİNİ YENDİ
İlk yarıya kendi evinde aldığı başarılı sonuçlar ile damgasını vuran Akhisar Belediyespor, deplasmanda galip gelememe serisine ilk yarının son maçında aldığı galibiyet ile son verdi. Sezon başından beri deplasmanda galibiyet alamayan Akhisar Belediyespor, ilk yarının son haftasında Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup ederek deplasman fobisine son verdi. Yeşil-siyahlıların ilk yarı sonunda deplasmanda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunuyor.
 
GOL KRALLIĞINDA BÜYÜK ÇEKİŞME
2013-2014 sezonunun ilk yarısında gol krallığı yarışında da büyük bir çekişme yaşandı. 10’ar golü bulunan Sivassporlu Aatif Chahechouhe, Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Beşiktaşlı Hugo Almeida gol krallığında ilk yarıyı zirvede kapattılar. Bu 3 futbolcuyu 9’ar golle Kasımpaşa’dan Oscar Scarione ve Fenerbahçe’den Moussa Sow izledi.
 
EN ÇOK GOL ATAN TAKIM FENERBAHÇE
Şampiyonluğun iddialı takımlarından Fenerbahçe, ilk yarıyı rakip filelere 43 gol göndererek tamamladı. Sarı-lacivertlilerin hemen arkasında attığı 32 golle ilk yarının başarılı takımlarından Kasımpaşa yer aldı. 31 golü bulunan Sivasspor ise ilk yarının en çok gol atan takımları arasında 3. sırada kendine yer buldu. İlk yarının en golcü takımlarının, kadrolarında gol krallığında iddialı isimleri barındırıyor olması da dikkat çekiyor. Fenerbahçe’den 9 gollü Moussa Sow, Kasımpaşa’dan Oscar Scarione ve Sivasspor’dan Aatif Chahechouhe attıkları gollerle takımlarının istatistiklerine de katkı yapan isimler.
 
EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM ELAZIĞSPOR
Teknik direktörlük görevine Okan Buruk’u getiren Elazığspor, kalesinde gördüğü 39 golle ilk yarının en çok gol yiyen takımı oldu. Beşiktaş’ın eski yıldız futbolcusu Sergen Yalçın’ın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle bir çıkış yakalayan Gaziantepspor ise, ağlarında gördüğü 31 golle en çok gol yiyen takımlar arasında 2. sırada bulundu. İlk yarıyı ligin son sıralarında tamamlayan Kayseri temsilcileri, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor da yedikleri 28 golle Gaziantepspor’un arkasında yer aldılar.
 
İLK YARININ EN HIRÇIN FUTBOLCUSU VLEMİNCKX
Kayseri Erciyesspor’un Belçikalı futbolcusu Björn Vleminckx, oynadığı 15 Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında 3 kırmızı kart gördü ve ilk yarının en hırçın futbolcusu oldu. Vleminckx ilk olarak, ligin 3. haftasında takımının Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı müsabakada 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. Belçikalı futbolcu 7. haftada yine deplasmanda oynanan Torku Konyaspor karşılaşmasını gördüğü 2. sarı kartla tamamlayamadı. Ligin 9. haftasında Sivasspor deplasmanında ise direkt kırmızı kart görerek oyundan çıkan Vleminckx, Fuat Çapa’nın takımın başına gelmesi ile kadro dışı bırakıldı. Björn Vleminckx, kart görerek maçı tamamlayamadığı 3 karşılaşmada da 80. dakikadan sonra oyuna veda etti. Kayseri Erciyessporlu Vleminckx’i, 2’şer kırmızı kartı bulunan Kayserisporlu Cleyton ve Gençlerbirliği forması giyen Kulusic takip etti.
 
EN ÇOK SARI KART GÖREN TAKIM
2013-2014 sezonunun ilk yarısı tamamlanırken, ilk yarının en fazla sarı kart gören takımı Gençlerbirliği oldu. Gençlerbirliği’ni 55 sarı kartla Kayserispor takip ederken, 47 sarı kartlı Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor ise 3. sırada yer aldı.
 
6 TEKNİK DİREKTÖR DEVRE ARASINI GÖREMEDİ
Spor Toto Süper Lig’de görev yapan teknik direktörlerden altısının, ilk yarıyı tamamlayamadan takımlarıyla yolu ayrıldı. Galatasaray’ı 2 sezon şampiyonluğa taşıyan Fatih Terim olaylı bir şekilde takımdan gönderilirken, yerine İtalyan teknik adam Roberto Mancini getirildi. Gençlerbirliği’nde alınan kötü sonuçların ardından Metin Diyadin’den boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Özdilek geldi. Norveçli teknik direktör Trond Sollied’in Elazığspor ile yollarının ayrılmasından sonra takımın başına Okan Buruk getirildi. 11 hafta boyunca inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Gaziantepspor ise Bülent Uygun'un ayrılmasının ardından Sergen Yalçın ile anlaştı.
Torku Konyaspor'da 15. haftanın ardından görevini bırakan Uğur Tütüneker'in yerine Mesut Bakkal, Kayseri Erciyesspor'da ise Fuat Çapa yerine Hikmet Karaman dönemi başladı.
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Orduspor’da Hedef Süper Lig
 
Medical Park Antalyaspor Başkanı Gencer'den Samimi Açıklamalar
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Orduspor’da Hedef Süper Lig
PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, 2013-2014 sezonunun ilk devresini 36 puanla 3. sırada tamamladı.
Beşiktaş’ın Devre Arası Kamp Programı Belli Oldu
Beşiktaş’ta, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynanan ...
Bursaspor'un İlk Yarı Karnesi
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17 haftalık periyotunda istikrarsız ...
Galatasaray, Kayseri Deplasmanından Keyifli Dönüyor
Süper Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kayseri Erciyesspor kendi evinde ...
 
 
Gaziantep'te Gol Sesi Yok
Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor kendi evinde Bursaspor ile karşılaştı. ...
Elazığspor'da 3 Puan Sevinci
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Elazığspor, kendi evinde Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti.
Fenerbahçeli Futbolcular ve Teknik Heyet, Yılbaşı Hediyelerini Aldı
Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, sarı-lacivertli kulübün yönetim ...
Aybaba: Trabzonspor Maçını Kazanacağız
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yarın deplasmanda ...
 
 
Sessiz Gece Kasımpaşa'ya Yaramadı
Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa kendi evinde Akhisar Belediyespor'a 4-2 mağlup oldu.
Ankara'da Beşiktaş'a Şifo Engeli
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği, kendi evinde konuk ...
Alanyaspor’da Fenerbahçe Heyecanı
Spor Toto Süper Lig'e verilen arada Antalya Belek’te devre arası kampı ...
Fenerbahçe, Kayserispor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi evinde oynayacağı ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya