Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   16/24 °C
 
 
    Erhürman: “KKTC Hükümeti zangır zangır sallanıyor, her an her şey olabilir”  
 
    Antalya Büyükşehir Zabıtası’ndan çöp ev tahliyesi  
 
    TODEV' den Mum Atölyesi Açılışı  
 
    Av.Turgay Karaca'nın En Mutlu Günü  
Spor Toto Süper Lig’de Ligde Kalma Mücadelesi Kızışıyor
Spor Toto Süper Lig’de Ligde Kalma Mücadelesi Kızışıyor
 
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftası, ligde son sıralarda yer alan takımlar için ya tamam ya devam mücadelesine sahne olacak.
 
21 Mart 2014 Cuma - 13:45

Ligin sona ermesine 8 hafta gibi kısa bir süre kalırken, hem zirve mücadelesi ve Avrupa Kupaları hedefi olan takımların yukarılara tırmanma arzusu, hem de ligde kalmak için can çekişen takımlar adına Spor Toto Süper Lig’in 26. haftası, yüksek tempolu maçlara tanıklık yapacak.
 
TRABZONSPOR - KASIMPAŞA
Ligde üst sıraları ilgilendiren bir diğer maç Trabzonspor - Kasımpaşa arasında oynanacak. Avrupa Kupaları hedefi olan iki takım, Avni Aker’de sahne alacak. Trabzonspor, taraftar desteği ile Kasımpaşa karşısına avantajlı çıkarken, lacivert-beyazlı ekip ise son haftalardaki düşüşü ve geçen hafta evinde aldığı Gençlerbirliği mağlubiyetini unutturmak için deplasmanda bordo-mavili takımla 3 puan savaşı yapacak.
 
ÇAYKUR RİZESPOR - ESKİŞEHİRSPOR
İki Anadolu ekibinin karşılaşması iki ayrı uçtaki hedeflerin çatışmasına tanık olacak. Bu önemli maç Çaykur Rizespor adına ligde kalma mücadelesi anlamı taşırken, Eskişehirspor ise Avrupa Kupaları’na katılma hedefiyle ter dökecek. Rize’de oynanacak karşılaşmada mavi-yeşilli takım, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkarken, Eskişehirspor’a ise deplasmanda 1 puan yeterli.
 
BURSASPOR - TORKU KONYASPOR
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasının puan tablosu açısından en önemli ve en kritik maçı Bursaspor ile Torku Konyaspor arasında. Yeşil-beyazlı takım, ligde kalma adına Bursaspor maçında puan kaybetmesi takdirde en zorlu haftalara girecek. Bursa deplasmanından en az 1 puan alma mecburiyeti ile sahada olacak olan Konyaspor, puan kaybetmesi halinde ise birkaç basamak aşağıya inebilir.
Bursaspor’da ise taraftarlar son haftalarda alınan kötü sonuçların bedelini hem yönetime hem de teknik ekibe kesti. Konyaspor karşısında kaybedilecek her puan Bursaspor’u hem lig açısından, hem de kulüpteki sıkıntılar açısından yeşil-beyazlı takımı işin içinden çıkılmaz hale getirebilir.
 
MEDİCAL PARK ANTALYASPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR
Teknik Direktörü Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından geçen hafta galibiyet hasretine son veren Medical Park Antalyaspor, ligin flaş takımlarından Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Düşme potasının bir üst sırasında bulunan kırmızı-beyazlı takım evinde, Karabük’ten puan almaktan başka şansı yok. Güney ekibinin puan kaybettiği takdirde ise ligin bitimine 8 hafta kala kritik haftaların başladığının göstergesi olacak.
Kardemir Karabükspor ise ilk devrede sergilediği başarılı performansı, ikinci devrede kaybettiği puanlarla eritti. Avrupa Kupaları’na katılma adına lig sıralamasında hedefinden uzaklaşan Karabükspor’da, bu hafta Antalyaspor’a karşı alınacak galibiyetle yeni bir seriye başlamak, teknik direktör Tolunay Kafkas’ın en önemli hedefi.
 
GALATASARAY - KAYSERİSPOR
Galatasaray ve Kayserispor karşılaşması bir tarafta zirve mücadelesine, diğer tarafta ise ligde kalma mücadelesine sahne olacak. Evinde Kayserispor’u ağırlayacak sarı-kırmızılı takımın en önemli kozu taraftar desteği. Bu sezon evinde yenilmeyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nden elenmesinin ardından tamamen lige konsantre olmuş durumda.
Kayserispor’da ise ikinci devrenin başlaması ile teknik direktörlük görevine getirilen Pacienca, son haftalarda alınan kötü sonuçlar sebebiyle görevinden alındı. Hafta içerisinde yaşanan bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılı takımın alt yapı sorumlusu Ertuğrul Seçme, sezon sonuna kadar takımın başında olacak. Galatasaray karşısında İstanbul’da hayati bir sınava çıkacak olan Kayserispor’a deyim yerindeyse beraberlik bile yetmiyor. Ligde kalmak isteyen sarı-kırmızılı takım, Galatasaray’dan 3 puan almak zorunda.
 
GENÇLERBİRLİĞİ - ELAZIĞSPOR
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Ankara’da, ligde kalma adına büyük bir mücadele yaşanacak. Gençlerbirliği ligde 12. sırada sıkıntılar yaşarken, Elazığspor ise 14. sırada düşme potasının hemen bir üstünde yer alıyor. Sıralamada birbirine yakın iki takımın bu maçı yine ligin seyri açısından alınacak puan ya da puanlara göre düşme potasının belirleyici maçlarından olacak. Ev sahibi Gençlerbirliği taraftar desteği ile bir adım önde gibi gözükse de, Elazığspor’un ligin ikinci yarısında oynadığı olumlu futbol ise Ankara’da ki en büyük kozu. Eski milli futbolcular Mehmet Özdilek ve Okan Buruk’un da taktik savaşlarıyla geçecek bu kritik maçta alınacak puanlar altın değerinde.
 
KAYSERİ ERCİYESSPOR - SİVASSPOR
Kayseri Erciyesspor, ligde kalma arzusunu son haftalarda kazandığı puanlarla resmen gösterdi. Tam tersine ligin ikinci yarısında baş aşağı düşen Sivasspor ise Kayseri ekibi karşısında alacağı puan ya da puanlarla kötü gidişi durdurarak toparlanmak istiyor. Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Kayseri Erciyesspor ile Sivasspor arasında oynanacak bu önemli karşılaşma da mavi-siyahlı ekip, evinde oynamanın avantajıyla sahada yer alacak. Sivasspor’da önemli eksiklikler yer alırken, Kayseri Erciyesspor’da ise eksik yok.
 
BEŞİKTAŞ - AKHİSAR BELEDİYESPOR
Spor Toto Süper Lig’de üçüncü sırada yer alan Beşiktaş, bu hafta İstanbul’da Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak. Siyah-beyazlıların ilk hedefi bir üst sıradaki Galatasaray’ı yakalamak ve sonrasında Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını kapatarak şampiyonluğa koşmak. Bu hedef doğrultusunda Akhisar maçını kazanmak zorunda olan Beşiktaş’a taraftarları da Olimpiyat Stadı’nda destek olacak. Siyah-beyazlı takımda can sıkan tek gelişme ise Gökhan Töre’nin sakatlığı olarak ön plana çıkıyor.
Akhisar Belediyespor’un hedefi Beşiktaş karşısında alınacak puan ile Avrupa Kupaları’na katılma adına bir adım daha yaklaşmak. Bu sezon ligde örnek bir mücadele sergileyen Akhisar, ikinci devre yaşadığı düşüşü İstanbul’da alacağı galibiyetle unutturmak istiyor.
 
GAZİANTEPSPOR - FENERBAHÇE
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında tansiyonu en düşük ve en rahat maç Antep’te, Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Kırmızı-siyahlılar evinde 35 puanın avantajı ve lig sıralamasının ortalarında yer almanın rahatlığıyla sahada yer alacak. Fenerbahçe ise 1 maç eksiği ile zirvede en yakın takipçisi Galatasaray ile arasındaki 5 puanlık fark sebebiyle, Antep’te rahat bir mücadele örneği gösterecek. Her iki takımın psikolojik olarak sıkıntısız bir maç yapacağı ön plana çıkarken, iki takımın da ligde sergilediği kazanma arzusu maçın keyifli geçeceğinin en önemli kanıtı.
 
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Tekden Denizlispor, Manisa Deplasmanına Hazır
 
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kurası Belli Oldu
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Ersel Altıparmak Hayatını Kaybetti
A Milli Takım'ın ve Bursaspor'un eski futbolcusu Ersel Altıparmak hayatını kaybetti.
Beşiktaş, Sponsorluk Görüşmesini KAP’a Bildirdi
Beşiktaş, Aktif Yatırım Bankası A.Ş. ile yaptığı bilet satışına aracılık ...
Bursaspor Kritik Randevuda
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Torku Konyaspor ...
Bilic: Beşiktaş’ta İz Bırakmak İstiyorum
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, takım olarak bu sezon ki hedeflerinin ...
 
 
Galatasaray’da Kayserispor Maçı Hazırlıkları
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında kendi evinde oynayacağı ...
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi evinde oynayacağı ...
Orman: 111. Yılımızda Yapacak Çok İşimiz Var
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avcılar Beşiktaşlılar Derneği’nin ...
Kardemir Karabükspor, Galibiyete Odaklandı
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kalan 9 maçta herkesin ...
 
 
Fenerbahçe, Gaziantepspor Maçının Hazırlıklarına Başladı
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı ...
Eskişehirspor Altyapı Tesisi Açıldı
Eskişehirspor Futbol Akademisi’ne ait altyapı tesisi düzenlenen törenle açıldı.
Bursaspor Başkanı Körüstan'dan Açıklama
Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Kayserispor mağlubiyeti sonrası ...
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi evinde oynayacağı ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Erhürman: “KKTC Hükümeti zangır zangır sallanıyor, her an her şey olabilir”

Erhürman: “KKTC Hükümeti zangır zangır sallanıyor, her an her şey olabilir”

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Kıbrıs’ın Sahibi Biziz
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya