Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   22/25 °C
 
 
    KKTC'de 19 Mayıs Coşkusu  
 
    Antalya’yı 19 Mayıs coşkusu sardı  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı :Otur Oturduğun Yerde!  
 
    Akdeniz Üniversitesi Türkiye’deki genç devlet üniversiteleri arasında ilk sırada  
UBP 37 Yaşında
UBP 37 Yaşında
 
UBP 37. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla dün akşam resepsiyon düzenledi. Lefkoşa Hidden Garden'da yer alan resepsiyona Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Hasan Bozer, Başbakan İrsen Küçük, Türkiye Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, devlet yetkilileri, siyasi parti başkanları, kurum kuruluş temsilcileri ile partililer katıldı.
 
12 Ekim 2012 Cuma - 11:47

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bugün bulunduğu Cumhurbaşkanlığı görevine UBP ile geldiğini, bundan da onur ve gurur duyduğunu belirterek, KKTC'nin gelişmesi, halkının ihtiyaçlarının karşılanması ve refahının yükseltilmesi için gerekli adımları atan UBP'nin birlik ve beraberliğini koruması ve kucaklaşmasını bilmesi gerektiğini söyledi.
UBP Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük de, UBP Kurultayı'nın bir "formalite" olduğunu ve tüzük gereği yapıldığını, asıl hedefin 2014 genel ve yerel seçimlere hazırlanmak olduğunu belirterek, UBP'nin kurultay sonrasında kucaklaşarak halka hizmet etmeye ve halkın emrinde olmaya devam edeceğini vurguladı.
UBP Genel Başkanı Başbakan İrsen Küçük eşi Gülin Küçük ile birlikte resepsiyona katılan konukları kapıda karşıladı. Karşılama sırasında Küçük'e UBP Genel Sekreteri Fuat Namsoy da eşlik etti.
Resepsiyona, 21 Ekim'de yapılacak UBP Kurultayı'nda UBP Gene Başkan Adayı olan Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif de katıldı. Kaşif, Cumhurbaşkanı Eroğlu ve Başbakan İrsen Küçük'ün konuşmalarının ardından kürsü önüne gelerek ilk önce Eroğlu ardından Küçük ile el sıkıştı. Partililer bunun üzerine başkan adaylarını alkışladı.  
NAMSOY
Şehitler için yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan resepsiyonda, açılış konuşmasını UBP Genel Sekreteri Fuat Namsoy yaptı.
Namsoy, UBP'nin, ülkenin gelişmesi, gelecek nesillere büyük ve kalıcı eserler bırakmak için Anavatan Türkiye ile birlikte gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirterek, yılmadan yorulmadan KKTC için ortaya konan hedeflere koşarak gideceklerini vurguladı.
KKTC'nin UBP ile geleceğinin refah, huzurlu ve güzel olacağına vurgu yapan Namsoy, UBP'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, içerisinde sorunlar olsa bile bunu aile içinde tartıştığını ve çözdüğünü belirterek, önemli olanın halka hizmet, ülkeyi kalkındırmak ve yüceltmek olduğunu kaydetti.
Namsoy, güçlü bir KKTC yaratmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
KÜÇÜK
"Başbakan Küçük" sloganları ve büyük bir coşkuyla kürsüye gelen UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük de, 37 yıldır UBP'liler ile KKTC'nin yaşatılması, geliştirilmesi ve yüceltilmesi için canla başla çalıştıklarını belirterek, UBP'nin gençler sayesinde daha nice 37 yıllar kutlayacağını söyledi.
Küçük, UBP'nin Anavatan Türkiye ile değişmez bir ilişkisi olduğunu, Anavatansız KKTC'nin olamayacağını belirterek, KKTC'yi Anavatan ile birlikte, el birliğiyle yücelteceklerini ve geleceğe taşıyacaklarını vurguladı.
"Hep iddialı konuşurum; salonlara sığmayan tek siyasi parti UBP'dir" diyen Küçük, bu onurun UBP'lilerin olduğunu vurguladı.
"UBP seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla konuşması kesilen Küçük, "Asıl biz UBP'liler ve gençlerimizle, kadınlarımızla gurur duyuyoruz" dedi ve UBP'nin geleceğinin emin ellerde olduğunu, gençlerin UBP kadrolarını doldurmaya ve sorumluluklar almaya devam ettiğine işaret etti.
Küçük, UBP'nin bugünlere gelmesinde en büyük mimarın gençler ve kadınlar olduğuna dikkat çekerek, UBP olarak halkın ihtiyaçlarını karşılamak, refahını artırmak ve geleceğe taşımak için önemli adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi.
21 Ekim'de yapılacak kurultayın tüzük gereği bir "formalite" olduğunu belirten Küçük, asıl hedefin 2014 seçimleri olduğunu ifade ederek, kurultay sonrasında kucaklaşarak halk için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
İrsen Küçük, "Halkımız ve partimiz için sonuna kadar birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz" diyerek, UBP'nin ülkenin gelişmesinde her zaman baş rol oynadığını, bu önemli kararları da tereddüt etmeden aldıklarını söyledi.
Amaçlarının günü geçirmek adına değil, gelecek nesillere bırakmak için güçlü KKTC'yi yaratacak kararlar almak olduğunu vurgulayan Küçük, ülkeye yaptıkları tüm yatırımları gelecek nesillere refah bir ülke bırakmak için olduğunu kaydetti.
Küçük, "Büyük UBP"yi kurumsallaştırarak daha geniş kitlelere ulaştıracaklarını, kadroları gençleştirerek ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Biz halkımızın emrindeyiz... Ülkemizi başarıdan başarıya taşıyacağız" dedi.
UBP'nin Anavatanın desteği ile büyük projeleri ülkeye kazandırdığını ve ülkeye damga vuracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiğini söyleyen Küçük, yakın bir zamanda Anadolu suyunun KKTC topraklarına akacağını anımsattı.
Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a halkı adına teşekkürlerini sunan Küçük, KKTC'yi geleceğe hep birlikte taşıyacaklarını vurguladı.
EROĞLU
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da yaptığı konuşmada, kendisini Cumhurbaşkanlığı dahil her makama getiren UBP'lilere teşekkür ederek, bugünlere UBP sayesinde geldiğini hiç unutmadığını ve bundan onur ve gurur duyduğunu kaydetti.
Eroğlu, UBP'nin her kadrosunda görev aldığını ve çeşitli üst düzey görevler yaptığını, girdiği tüm seçimlere UBP ile girdiğini ve kaybetse bile "güneşin altında kaybettiğini" belirterek, UBP'nin KKTC devletini ileriye götürmek ve geleceğe taşımak gibi büyük bir görevi omuzlarına yüklendiğini vurguladı.
Siyasi hayatta bazen sıkıntılar olabileceğini, ancak önemli olanın UBP'nin birlik ve beraberliğini koruyarak, sandıktan başarıyla çıkması olduğunu, bunun üzerinde de hassasiyetle durulması gerektiğini belirten Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı görevine UBP'den geldiğinin bilincinde olduğunu ve onurunu yaşadığını söyledi.
37 yıllık UBP tarihinde neler yaşadığını unutmadığını, UBP'nin bugün kimliğini kazandığını ve KKTC'ye damgasını vurduğunu belirten Eroğlu, "Ben siyasi hayatımda birçok sıkıntı yaşadım ama birbirimize güvenerek, dayanarak ve kucaklaşarak bu zorlukları hep aştık. Son seçimlerde UBP'yi muhalefetten tek parti iktidarına getirdik. Temennim bu başarıların devam etmesi ve bir çatı altında birlik beraberlik ve kardeşlik sürsün. Ben çok kurultayda aday oldum, geriye küskünlük bırakmadan geçirilmeli... Bunun için Genel Başkana büyük görev düşer" dedi.
Eroğlu, UBP'nin KKTC var oldukça var olacağına işaret ederek, UBP'nin halkın ihtiyaçlarına göre gerekli adımları atması ve halkını kucaklaması gerektiğini vurguladı.
UBP'li olmaktan her zaman gurur duyduğunu yineleyen Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı görevine de UBP ile geldiğini, bu görevde halkının haklarını korumak için çalıştığını ifade ederek, siyasi hayatında üç şeye büyük öne verdiğini belirterek, bunların; KKTC devleti ve bayrağı, Anavatan Türkiye ile ilişkiler ve gençler olduğunu kaydetti.
Eroğlu, UBP'nin ülkenin en köklü partisi olduğunu, nesiller boyu da UBP'nin yoluna devam edeceğini, bu yüzden herkesi kucaklaması gerektiğini belirterek, "Ben ve benden sonrası yok, UBP var" dedi.
Konuşmaların ardından UBP yaş günü pastasını UBP Genel Başkanı Küçük eşi Gülin Küçük ile birlikte kesti. UBP Yönetim kadrosu, bakanlar ve milletvekilleri kürsüden partilileri selamladı.
Eroğlu ile Küçük, resepsiyonda yaptıkları konuşmalarda; birlik, beraberlik ve "güçlü KKTC" mesajı verdiler.
Konuşmalardan sonra üzerinde "Büyük UBP Güçlü KKTC" yazan pasta kesildi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
2B'de son tarih 30 Ekim
 
Suriyeli Muhalifler hava üssü ele geçirdi
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
UBP Genel Başkan Adayı Kaşif'ten Basın Toplantısı
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan adayı, Gazimağusa Milletvekili ...
KTMMOB: Kuzey Kıbrıs’ta Petrol Dolum Tesisi’ne Yer Yok
Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) uzun süredir ülke ...
Orman Dairesi’nden Ağaç Restorasyonu Semineri
Orman Dairesi, “Ağaç Restorasyonu” konusunda seminer düzenleyerek, çalışanlara ...
Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kıbrıs Türk Atıcılık Federasyonu Yetkililerini Kabul Etti
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Finlandiya’da düzenlenen Dünya Atıcılık Kupası’nda ...
 
 
Dürüst'e Anjiyo Yapıldı
Göğüs ağrısı şikayetiyle dün akşam Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne ...
Dürüst, Yoğun Bakımda
Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst göğüs ağrısı ...
KKTC’de İlk ve Orta Dereceli Okullarda Yağmur Tatili
Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Meteoroloji Dairesi’nin şiddetli ...
CTP-BG Genel Başkanı Yorgancıoğlu, Taşkınköy'ü Ziyaret Etti
CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz ...
 
 
Cumhurbaşkanı Eroğlu: Petrol Dolum Tesisi Kararı Bir Daha Gözden Geçirilmeli
Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, hükümetin, halkın artan tepkisini dikkate ...
Lefkoşa Trafiğini Rahatlatacak Yolun Temeli Atıldı
Metehan Kapalı Çember-Şehit Çocukları Arsaları-Güzelyurt Yolu’nun (Alayköy ...
Bağış, KKTC'ye Geliyor
Türkiye’nin AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, pazar günü KKTC’ye geliyor.
Çağlar: Kamu Hizmeti Komisyonu'na Toplumsal Güven Kayboldu
CTP Güzelyurt Milletvekili, Eğitim Komitesi Başkanı Mehmet Çağlar, öğretmenlik ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Antalya’yı 19 Mayıs  coşkusu sardı

Antalya’yı 19 Mayıs coşkusu sardı

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Otur Oturduğun Yerde!
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya