Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/21 °C
 
 
    Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması  
 
    KANTDER'de Antalya Usulü Hibeş Etkinliği  
 
    İbrahim Tatlıses: Reddi miras yapacağım!  
 
    UBP Milletvekili Hasipoğlundan Strazburg’da Önemli Mesaj  
Vizyondakiler
Vizyondakiler
 
Sinemaseverler bu hafta vizyona girecek birçok yeni yapımla adeta filme doyacak. Bu hafta vizyona 2’si yerli yapım olmak üzere toplamda 8 yeni film giriyor.
 
20 Nisan 2013 Cumartesi - 10:14

Bu hafta vizyona 8 yeni film giriyor. Dizilerin senaryosundan tanıdığımız Filiz Alpgezmen’in ilk filmi olan ‘Yabancı’ ve sadece tek bir sinemada vizyona giren ‘Bahar İsyancıdır’ haftanın Türk filmlerinden. Minik seyircilerin severek izlediği Nemo ise 3D olarak sinema perdesine geri dönüyor. Arnold Schwarzenegger’in yeni filmi‘Geçit Yok’ ve korku filmi severlerin heyecanla beklediği ‘Texas Katliamı’ ise dikkat çeken diğer filmler.

YABANCI

Televizyon dizilerinin senaristliğini yapan Filiz Alpgezmen’in ilk filimi olan ‘YABANCI’ bu hafta vizyona giriyor. Filmin başrollerinde Sezin Akbaşoğulları, Caner Cindoruk, Serkan Keskin ve Selen Uçer var.Filmin prömiyeri 19. Adana Altın Koza Film Festivali’nde gerçekleştirildi.

KONUSU:

1980 darbesi sonrası yurt dışına mecburen iltica eden bir anne-babanın kızı olan Özgür, Paris'te doğup büyümüş ve arada geçen 30 yıl boyunca Türkiye'yi ve İstanbul'u hiç görmemiş tanımamıştır. Annesi zaten o küçükken ölen Özgür'ü babası büyütmüştür fakat o da vefat eder. Ölüm haberiyle yıkılan Özgür babasından kalan bir mektubu bulunca çok etkilenir ve onun son arzusunu, ülkesine gömülme isteğini yerine getirmek için İstanbul yollarına düşer. Ama Türkiye'de hiç de hazırlıklı olmadığı sürprizlerle karşılaşacaktır zira babasını defnedebilmesi için T.C. nüfus cüzdanı şarttır. Ama babası ilticayla gittiğinden dolayı vatandaşlıktan uzun zaman önce çıkartılmıştır. Özgür bir başına olduğu bu topraklarda yardım almak için annesinin akrabalarına ulaşır. Ona destek olsalar da onlar da bürokrasiye karşı çaresiz kalırlar. Bu arada tanıştığı Ferhat vazgeçmemesi için Özgür’e destek olur, tüm olası yolları zorlar. Babasının akrabalarına ulaşması için Özgür'e yardımcı olur...

GEÇİT YOK

Aksiyon filmlerinin yıldızı Arnold Schwarzenegger Geçit Yok filmi ile karşımıza çıkıyor. Güney Koreli Kim Jee-woon'un yönetmenliğini yaptığı filmde Schwarzenegger’e ; Genesis Rodriguez, Jaimie Alexander, Eduardo Noriega ve Forest Whitaker gibi oyuncular eşlik ediyor.

KONUSU:

Los Angeles Polis Departmanı’nın başarılı şeriflerinden olan, narkotik uzmanı Ray Owens'ın kaderi işlerin ters gittiği bir operasyonda allak bullak olur. Yaşanan talihsiz olay sonrası vicdan azabı çeken Owens LA'yi terk eder ve Sommerton Junction adlı küçük bir sınır kasabasına atanır. Burada ne kadar suç varsa onları çözmeye kendisini adayan Owens için işler tam yoluna girmişken, en azılı uyuşturucu mafyasının lideri Gabriel Cortez, FBI’ın elinden kaçınca, şerifin huzurlu günleri fr çabuk sonlanacaktır. Owens her ne kadar bu işin dışında kalmak istese de sonunda kendisini ve küçük ekibini, arkasına soğukkanlı bir grup gangsterin de desteğini alan Cortez'in peşinde bulur...

KAYIP BALIK NEMO 3D

Küçük çocukların en sevdiği kahramanlardan biri olan Kayıp Balık Nemo 3D olarak geri dönüyor. Pixar’ın en başarılı filmlerinden olan Kayıp Balık Nemo 2004 yılında vizyona girmişti. Andrew Stanton ve Lee Unkrich'in yönetmenliğini yaptığı filmde küçük balık Nemo okyanusta kayboluyor ve babasın onu bulmak için herşeyi göze olarak bir yolculuğa çıkıyor.

KONUSU:

Uçsuz bucaksız okyanus evreninde yaşayan sevimli balıkların dokunaklı ve sevimli hallerine tanık olduğumuz film, Nemo isimli küçük bir balığın başından geçen macerayı ele alır. Nemo içerisinde yaşadığı yere karşı konulamaz bir ilgi ve merak duyuyor. Ancak bu büyülü dünyanın güzellikleri olduğu kadar tehlikeleri de çoktur, ve bu tehlikelerden Nemo'yu korumak isteyen babası çocuğunu büyük bir titizlikle koruyor. Ancak bir gün aniden ortadan kaybolan Nemo'nun başına türlü talihsizlikler gelecek, babası da ardından tehlikeli bir yolculuğa çıkacaktır.

TEXAS KATLİAMI

Texas Katliamı serisinin altıncı filmi bu hafta 3D olarak vizyona giriyor. Filmin yönetmen koltuğunda Carl Mazzocone oturuyor. Başrollerinde ise Alexandra Daddario, Dan Yeager, Trey Songz, Scott Eastwood, James MacDonald ve Thom Barry var. Film 1974 yılında çekilen orijinal filmin sonrasında yaşananları anlatıyor.

KONUSU:

1974 yılında, Texas'ta küçük bir kasabada yaşayan genç Sally, kenti yerle bir eden ve arkadaşlarını öldüren Sawyer çetesinden kurtulabilmeyi başarır. Bu olaydan uzun yıllar sonra, hiç tanımadığı büyük annesinin kendisine bir malikaneyi miras bıraktığını öğrenen Heather Miller, evi görmek üzere arkadaşlarıyla birlikte bir yolculuğa çıkar. Heather arkadaşları Nikki, Ryan ve Kenny ile yoldan aldıkları otostopçu Darryl ile birlikte malikaneye varınca, oldukça zevkli ve zengince döşenmiş bir evle karşılaşırlar. Heather mirası ancak satmama koşuşuyla devralabilecektir ve büyükannesi yazdığı bir mektuptaki talimatlara uymak zorundadır. Ev tüm ihtişamına karşılık terk edilmiş gibidir ancak rutubetli bodrum katında var olmaya devam eden dehşet tüm diriliğiyle onları beklemektedir...

BAHAR İSYANCIDIR

Bu haftanın dikkat çeken filmlerinden biri de ‘Bahar İsyancıdır’. Film tek kopya olarak sadece Atlas Sineması’nda seyirci ile buluşacak. Filmin yönetmenliğini Selma Köksal üstleniyor. Onat Kutlar’ın aynı isimli kitabından uyarlanan filmde ; Volga Sorgu Tekinoğlu, Selma Köksal, Çimen Turunç, Yıldıray Şahinler, Mahir Günşiray, Kemal Kocatürk ve Şeyda Terzioğlu gibi oyuncular rol almakta.

KONUSU:

Türkiye'nin son zamanlarda geldiği dehşet verici hale dikkat çekmek isteyen yönetmen Köksal F Tipi cezaevini protesto eden, hükümeti eleştiren, kayıp oğullarını arayan annelerin dertlerini, adalet arayışlarını bir tiyatro grubunun çaresizliği üzerinden ortaya koymaya çalışıyor.

SUÇ ORTAĞI

Hapishaneden yeni tahliye olmuş eski bir hırsızın başını dertten kurtarma çabasını anlatan filmin başrolünde başarılı aktör Nicolas Cage var. Yönetmenliğini ise daha önce birlikte çalıştıkları Simon West yapıyor. Filmin diğer oyuncuları ise ; Malin Akerman, Josh Lucas, Sami Gayle, Danny Huston ve M.C. Gainey.

KONUSU:

Will Montgomery hapishaneden yeni tahliye olmuş eski bir hırsızdır. 10 milyon dolarlık bir soygun gerçekleştirmiş ama yakalanmıştır. Soyduğu kokain kaçakçısı mafya ise şimdi uğradıkları zarara karşılık kızını kaçırmıştır. Adamların istediği parayı bulması içinse sadece 12 saati vardır. Sevgilisi ile New York'ta bu kadar çok parayı bulmanın yollarını arayan Will'in tek çaresi, özgürlüğünü tehlikeye atıp, eski hırsızlık deneyiminden yararlanmaktır.

KÖTÜ RUH

1982 yapımı korku klasiği olan Kötü Ruh’un yeniden çekimi Uraguaylı yönetmen Fade Alvarez tarafından izleyicinin beğenisine sunuluyor. Filmin başrollerinde Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas ve Elizabeth Blackmore gibi isimler var.

KONUSU:

Mia uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle zor günler geçirmiştir ve yeni bir kararın eşiğindedir. Abisi David ve sevgilisi Natalie ve çocukluk arkadaşları Olivia ve Eric’ten kendisine destek olmalarını ister. Beşi birden hafta sonunu Tennessee ormanlarındaki aileden kalma rüstik kulübeye geçirmeye karar verirler. Mia burada, arkadaşlarının son zulasını yok ederek, tekrar uyuşturucuya dönmemeye yemin eder. Fakat kulübenin içine girdiklerinde başkalarının da buraya izinsiz geldiklerini fark edeceklerdir. İçi doldurulmuş hayvanlarla dolu kiler yeterince ürkütücüyken, bir de Eric'in bulduğu 'Ölümün Kitabı' isimli bir kitabın içinde yazanlar beş arkadaşı birden adım adım dehşete ve ölüme sürükleyecektir...

CESUR BALIK 2

Minik sinema severlerin ilgisini çekecek olan bir diğer filmde Cesur Balık 2. 2006 yapımı ilk filmin devamı olan Cesur Balık 2’nin yönetmen koltuğunda Mark A.Z. Dippe var. Türkçe dublajını ise Mazlum Kiper, Altuğ Yücel, Emin Yaraç, Sercan Gidişoğlu ve Erdem Çalışkan yapmakta.

KONUSU:

Zorba köpekbalığı Troy, Cordelia'yı kaçırınca bu zorlu görev için Pi ve Junior onu kurtarmak amacıyla bütün arkadaşlarını bir araya getirirler. Troy geldiğinde Pi ve Cordelia daha yeni Junior 'ın ebeveynleri olmuşlardır. Pi herkesi savaşmak için eğitirken, Ronny adında yeni birisi çıkagelir ve kendi yöntemiyle köpekbalıklarından kurtulabileceklerini söyler. Fakat aslında Ronny Troy tarafından onlara casusluk edip evlerini korumalarını önlemek için gönderilmiştir...

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Gülsüm Kabadayı'ya Rektörden Yılın Annesi Plaketi
 
Kalınlığı Yüzde 15, Ağırlığı Yüzde 25 Azalacak
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Yeni Star Wars 2015'te
Bilimkurgu klasiği Star Wars serisinin yeni filmlerinin tarihi kesinleşti. ...
Los Angeles'ın en iyisi 'Sonra'
2. Los Angeles Türk Film Festivali'nde ''En İyi Kısa Film'' ödülünü, ''Sonra'' ...
Oscar Argo Dedi
85. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Argo, En İyi Film seçilirken En ...
Oscar Ödülleri Sahiplerini Buluyor
Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden 85'inci Oscar Ödülleri Töreni, bu gece yapılacak.
 
 
Almanya'da Yılın Müzik Aleti 'Bağlama'
Almanya’nın Başkenti Berlin‘de bağlama 2013 yılının müzik aleti seçildi.
BAFTA'ya Argo Damgası
Her yıl Oscar ödül töreninden iki hafta önce verilen ve Oscar için ipucu ...
Dan Brown'dan Yeni Eser: Inferno
Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar gibi dünyada ilgiyle takip edilen ...
İşte Altın Küre'nin Kazananları
Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre'de ödüller sahiplerini buldu. Bu ...
 
 
Oscar Tarihinin En Genç ve En Yaşlı Adayları Oldular
85. Oscar ödüllerinin en iyi kadın oyuncu adaylarından iki tanesi Akademi Ödülleri tarihine geçti.
İşte 2013'ün Oscar Adayları
85. Oscar Ödüllerinin adayları 'Akademi' tarafından açıklandı. 12 dalda ...
Ahududu Ödülleri'ne Alacakaranlık Damgası
Sinemada yılın en kötü yapımlarının belirlendiği Ahududu Ödülleri'ne, ...
Barış Ödülü AB'ye gitti
Norveç'teki Nobel Barış Komitesi, 2012 yılında Nobel Barış Ödülü'nün Avrupa ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

Trafik Kazası Geçiren KKTC Maliye Bakanı Berova'dan ''iyi ki varsiniz 'açıklaması

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya