Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/27 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Yeni Gelin Evi Terketti
Yeni Gelin Evi Terketti
 
Safiye Soyman’ın MS hastası oğlu 38 yaşındaki Harun Akaröz ile 10 gün önce evlenen 28 yaşındaki Gönül Akaröz (Erdoğmuş), önceki gün evini terk ederek baba evine döndü.
 
13 Ekim 2010 Çarşamba - 13:32

Düğünde takılan takıların, düğün bitiminde çıkarılıp alındığını, bu nedenle tartışma yaşandığını belirten Gönül Akaröz, evlilik sözleşmesini sormak için aradığı Safiye Soyman'ın eşi Faik Öztürk’ün evi terk etmesini istemesi üzerine, ağlayarak babaevine döndüğünü söyledi. İspanya'dan bu sabah dönen Safiye Soyman ise, gelininin evlilik sözleşmesini bilerek imzaladığını, babaevine de çocuğunu almaya gittiğini söyledi.  
 
Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli maden işçisi 56 yaşındaki Ali Erdoğmuş ile ev kadını aynı yaştaki Müzeyyen Erdoğmuş’un 4 çocuğundan en küçükleri Gönül Akaröz’ün, şarkıcı Safiye Soyman’ın MS hastası oğlu Harun Akaröz ile olan evliliği kısa sürdü. 3 Ekim Pazar günü Ankara Gölbaşı Mogan Gölü kenarındaki restoranda yapılan düğünle evlenen çiftin mutluluğu, gazete ve televizyonlarda geniş olarak yer aldı. Ancak Gönül Akaröz, Çankaya'da eşiyle birlikte oturduğu evden önceki gün akşam ayrıldı. Geceyi bir otelde geçirdiğini belirten Gönül Akaröz, dün akşam saatlerinde de, kendisini almaya gelen babasıyla birlikte Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki babaevine döndü.
 
EVLİLİK GÖRÜCÜ USULÜ OLMUŞ
 
4 yıl önce bir evlilik yaşayan ve 2 yıl önce boşandığı eşinden 2.5 yaşında bir kızı bulunan Gönül Akaröz, Harun Akaröz ile basına yansıdığı gibi Ereğli’de bir yemekte tanışmadıklarını, yengesinin aracılığıyla tanıştıklarını öne sürdü. Ankara Keçiören’de oturan yengesi Demet Elmas ile Safiye Soyman’ın ablasının komşu olduklarını belirten Gönül Akaröz şunları anlattı:
 
“11 Eylül’de yengem beni aradı ve Safiye Soyman’ın oğluyla evlenmek isteyip istemediğimi sordu. Ben önce düşünmediğimi söyledim. Sonra annemlerle konuştum ve kabul ettim. Beni Ankara’ya çağırdılar. 14 Eylül’de otobüse bindim ve gittim. Terminalde beni karşıladılar. Safiye ablanın evine gittik. Harun ile tanıştım. Beni beğendiler. 2 akşam orada kaldım. 25 Eylül’de de Safiye abla ve Faik ağabey beni istemeye geldi. 1 Ekim’de nikah, 3 Ekim’de de düğün yaptık.”
 
‘DÜĞÜN BİTER BİZMET TAKILARIMI ALDILAR’
 
Düğünde takılan takıların, aynı akşam kendisinden alındığını ileri süren Gönül Akaröz şu iddialarda bulundu:
 
“Takılar, hırsız gibi bileğimden çıkarıldı. Safiye abla, düğün biter bitmez, daha ailemi yolcu etmeden bileziklerime varıncaya kadar hepsini aldı. Neymiş; Hırsız olayı varmış Çankaya’da. Eve daha önce hırsız girmiş. Ben, ‘1-2 gün takayım, sonra alırsınız’ dedim. O gece problem çıktı. Beni o gece göndermek istediler. Ben altınları takmak isteyince o gece ‘git’ dediler. ‘Sen altın için gelmişsin’ dediler. Ben altın için gelsem zaten kabul etmezdim. Alyansı bile 2 gün önce aldılar. Safiye abla, düğünde kendi küpelerini bana takta. Bir tek eşofman takımı alındı. Başka da birşey yok. Aileme de ‘Herşeyi aldılar’ diye yalan söyledim.”
 
EVLİLİK SÖZLEŞMESİNDEN HABERİM YOKTU
 
Safiye Soyman’ın, düğün akşamı yaşanan tartışmadan sonra kendisini hiç aramadığını kaydeden Gönül Akaröz, şöyle devam etti:
 
“Önceki gün bir televizyon kanalında evlilik sözleşmesi olayını duydum. Bunu sormak için Faik ağabeyi aradım. Bana, ‘Evet, sözleşme yaptım, ben yaptım’ dedi. ‘Benim niye haberim yok?’ dedim. ‘Sana söyleme gereği duymadım, niye söyleyeyim?’ dedi. Sözleşmede de ne olduğunu söylemedi. Sonra Harun’a sordum. Evin ve arabanın annesinin üzerine olduğunu söyledi. ‘Benim üzerime hiçbirşey yok’ dedi. O sırada Faik ağabey aradı tekrar. ‘Sen araba için mi, ev için mi geldin? Sen bizim malımıza gelmişsin. Senin orada işin yok, git’ dedi. Ben de ağlayarak eşyalarımı toplayıp çıktım.”
 
Gönül Akaröz, nikah için kuföre gittiğinde yanına gelen şoförün işlemler için bazı evraklar imzalattığını, o sırada evlilik sözleşmesine de imza atmış olabileceğini, ancak bundan haberinin olmadığını söyledi.
 
BOŞANMA DAVASI AÇACAK
 
Harun’u sevdiğini, durumunu bile bile, sonuna kadar yanında olmak düşüncesiyle evlendiğini anlatan Gönül Akaröz daha sonra şöyle konuştu:
 
“İstenmediğim yerde nasıl durabilirim? Ayrıca, Allah korusun yarın öbür gün Harun’a bir şey oldu, malı yok üzerinde, hiçbirşeyi yok. Ben ortada kalıyorum o zaman. Ben ne yapacağım? Çocuğum var benim. Bana bunu yapmayacaklardı. Ben, çocuğumun geleceğini de düşünmek zorundayım. Ev almışlar, araba almışlar. Hepsi yalan. Ev olsun Harun’un üzerine olsaydı. Ama hiçbirşeyi yok. Boşanma davası açacağım. Ben rezil olmuş durumdayım. Benim hayatımı mahvettiler. Oyuna geldim.”
 
BABA: GURURUMUZ KIRILDI
 
Gururlarının kırıldığını belirten baba Ali Erdoğmuş da, “Kızımın bir kibrit çöpü bile yok orada. Bu gurur meselesi. Utancımdan minibüse binemedim. Araba tuttum, kızımı karanlıkta getirdim Ankara’dan. Bizi oyuna getirdiler. Kendi reklamlarını bizi kullanarak yaptılar” diye konuştu.
 
SOYMAN: ÇOCUĞUNU ALMAYA GİTMİŞTİ
 
Düğünde ‘bana anne diyen bir gelinim var’ diyerek mutluluk gözyaşları döken Safiye Soyman ise, gelininin baba evine dönmesine anlam veremediğini söyledi. Düğünden bir gün sonra İspanya’ya gittiğini belirten Safiye Soyman'a, bu sabah döndüğü İstanbul'daki evinde DHA muhabiri telefonla ulaştı. Gelininin Zonguldak’a, ilk eşinden olan çocuğunu almaya gittiğini söyleyen Soyman, bunun dışında kendisinin hiçbir şeyden haberinin olmadığını öne sürdü. Soyman şunları anlattı:
 
“Gelinim Zonguldak'a çocuğunu almaya gideceğini söylemişti. Ben yurtdışındaydım. İspanya’dan sabahleyin Sabiha Gökçen Havaalanı’na inip, evime yeni girdim, haberi de sizden öğrendim. Oğlum ve gelinimin evlendiğinin ertesi günü programım gereği İspanya’ya gidecektim ve gittim. Gelinimin babasının evine gittiğinden haberim var. Ancak gelinimin 2.5 yaşında bir kızı var. Kızımı alıp getirecekti.”
 
EVLİLİK SÖZLEŞMESİNİ BİLEREK İMZALADI
 
Gelini Gönül'ün evlilik sözleşmesini bilerek imzaladığını da savunun Soyman, konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
“Her evlilikte sözleşme yapılır. Bir tek o değil ki, herkes yapıyor. Evlilikler de bir kere olmuyor ki. Gelinim herşeyi biliyordu. Gelinim nüfus kağıdını nikahta alırken kendisine, ‘bu evlilik sözleşmesi’ dedim ben. Prosedür gereği herkes evlilik sözleşmesine imza atıyor. Bunlar nereden çıkıyor?. Bu iddialar bahane değil. Gelinim ‘memlekete çocuğumu almaya gidiyorum’ demişti. Hiçbirşeyden haberim yok. İspanya’ya gidip, Barselona’dan yeni döndüm, şok oldum. Telefonumu da kapatmıştım, az önce gelip, telefonumu da yeni açtım, hiçbir şeyden haberim yok.”

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Yeşil karta, özelden yoğun bakım hizmeti
 
3 Bin Yılda Bir Gözüken Parazit Bursa’da Çıktı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Dedikodular Doğru Çıktı... AVŞAR SARAL ÇİFTİ AYRILDI
Üç buçuk yıldır birlikte olan sevgililer, bir cümlelik maille ayrılıklarını kamuoyuna duyurdular.
‘Eurovision’a Beni Gönderin’
Eurovision 2011'e henüz zaman var ancak Hande Yener'in her fırsatta Türkiye'yi ...
Gülben, 4. Anaokulunu Açtı
Erzurum'un Köprüköy ilçesinde, "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası kapsamında ...
İkinci Güner Ümit vakası
Mehmet Ali Erbil, Çarkıfelek programında bir gafa daha imza attı ve kullandığı ...
 
 
Balkon Sefası Recep İvedik 4’te
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, katıldığı bir TV programında ilginç açıklamalar yaptı
Brezilyalı güzel yeniden Türkiye'ye geliyor
Brezilyalı ünlü model Caroline Correa de Souza bir dondurma firmasının ...
BYTURCO Okuru İbo'dan Fenerbahçe Marşı İstiyor
Fenerbahçeli taraftarlar geçtiğimiz yıl Beyaz Show’a konuk olarak, Fenerbahçe ...
Acun Ilıcalı Hayaline Kavuşuyor
Türkiye’nin en sempatik sunucusu ve en iyi TV yapımcısı olarak gösterilen ...
 
 
Birbirlerinden Kopamıyorlar
Magazin dünyasındaki aşklar kadar arkadaşlıklar da "pes" dedirtiyor! Herkesi ...
Safiye Soyman’ın MS Hastası Oğlu Evleniyor
Safiye Soyman’ın oğlu hayatının aşkını buldu ve bugün Ankara'da yapılacak düğünle evleniyor!
‘Düriye’ Evlendi
Muğla'nın Akkaya köyünde çekimleri devam eden 'Düriye'nin Güğümleri' dizisinde ...
Demet Evgar’dan Striptiz Şov
Sevilen oyuncu Demet Evgar son filmi ‘Vay Arkadaş Manik, Tik, Dildo’da ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya