Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   18/22 °C
 
 
    Oğuzhan Hasipoğlu :Masadan Kaçmadık  
 
    Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi  
 
    ASFİM’de Parkinson Hastalarına özel egzersiz  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : Bölgesel Dengeler Hızla Değişiyor  
Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yerel Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
 
Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) olmak üzere kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
28 Kasım 2013 Perşembe - 08:31

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin büyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, sabah ilk saatlerde Trakya'nın, akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri, Kastamonu'nun kuzeybatısı, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı'nın güneyi, Batman'ın kuzeyi ve Diyarbakır'ın doğusu, sabah saatlerinde İstanbul'un kuzey ve doğusu, Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneybatı kesimlerde kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Rize, Artvin'in kıyı kesimleri, Kastamonu'nun kuzeybatısı, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı'nın güneyi, Batman'ın kuzeyi ve Diyarbakır'ın doğusu, sabah saatlerinde İstanbul'un kuzey ve doğusu, Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, taşkın, yıldırım, dolu, hortum vb) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA
Çok bulutlu, kuzey ve doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sabah ilk saatlerde Trakya'nın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kocaeli ve Sakarya ile sabah saatlerinde İstanbul'un kuzey ve doğusunda yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvveti (30-50 km/saat)olarak eseceği tahmin ediliyor.
BOZCAADA Parçalı ve çok bulutlu 10
 
BURSA Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 10
 
EDİRNE Çok bulutlu, sabah ilk saatlerde yağmur ve sağanak yağışlı, yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 6
 
İSTANBUL Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor. 13
 
EGE
Parçalı, kuzey kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvveti (30-50 km/saat)olarak esmesi bekleniyor
 
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu 10
 
İZMİR Parçalı ve çok bulutlu 15
 
MANİSA Parçalı ve çok bulutlu 12
 
MUĞLA Parçalı bulutlu 15
 
AKDENİZ
Parçalı, doğu kesimlerinin çok bulutlu ve aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, batı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvveti (30-50 km/saat)olarak esmesi bekleniyor
 
ADANA Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20
 
ANTALYA Parçalı bulutlu 23
 
HATAY Çok bulutlu, kıyı kesimlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20
 
K.MARAŞ Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 16
 
İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, güneydoğu kesimleri ile Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Eskişehir'in kuzeyinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde kuzey kesimlerde hafif olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, akşam ve gece saatlerinde Çankırı ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
 
AKSARAY Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 10
 
ANKARA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli olmak üzere hafif yağmurlu 10
 
ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, kuzey kesimleri öğle saatlerinde kısa süreli olmak üzere hafif yağmurlu 7
 
KONYA Parçalı ve çok bulutlu 10
 
BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, iç kesimlerde akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvveti (30-50 km/saat)olarak eseceği tahmin ediliyor.
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9
 
KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9
 
KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7
 
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 11
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 
AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12
 
GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
 
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14
 
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. yağışların doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 14
 
DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Van ve Ağrı'nın güneyinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güneydoğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
 
ARDAHAN Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu 5
 
ERZURUM Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 5
 
TUNCELİ Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 10
 
VAN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 9
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Siirt ile Batman'ın kuzey, Diyarbakır'ın doğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 
DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların doğu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 14
 
GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15
 
SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 12
 
DENİZLERDE HAVA
 
Marmara, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
 
KARADENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan ilk saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4, doğusu gece 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, batısı ilk saatlerde kuzeydoğudan 2 ila 4 gece batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Orta Karadeniz'de 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: kuzeydoğudan 5 ila 7 zamanla kuzeybatıdan 3 ila 5 akşam batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m ilk saatlerde 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan gece kuzeybatıdan 2 ila 4, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 güneyi 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Güney Ege'nin güneyi 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi.
 
AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 batısı 7, Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4, batısı 5 kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m Batı Akdeniz'in batısı 3,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.
 
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgar: batı ve güneybatıdan öğleden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Gül,Siber İle Görüştü
 
Hackerlar Tek Tuşla 5 Yıllık Hapis Cezasını Sildiler
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde görülecek yağışların ...
'Kuvvetli' ve 'Çok Kuvvetli' Yağış Uyarısı Devam Ediyor
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, ...
Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağış ve Rüzgara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin batı kesimleri Orta Akdeniz ...
Antalya'da Şiddetli Yağışa Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre Ege ve Batı Akdeniz ile Bursa ve Bilecik ...
 
 
Meteoroloji'den 'Şiddetli' Yağış Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Mersin, ...
Dikkat! Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın batısı, Kıyı ve Güney Ege ...
Sağanak Yağışa Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Manisa, ...
Bugün Hava Nasıl Olacak?
Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Karadeniz'in iç ...
 
 
Sıcaklık 1 ila 3 Derece Artacak
Yapılan son değerlendirmelere göre Hatay, Gaziantep ve Kilis çevreleri ...
Hava Sıcaklığı Ülke Genelinde Azalıyor
Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun ...
Meteoroloji Uyardı: Kuvvetli Yağışa Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre Kıyı Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, ...
Dikkat! Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Sis Uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre Kıyı Ege, Marmara'nın kuzey ve batısı ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
	 Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi

Kırcami İmarında Müjdeli Haber İstinaf Mahkemesinden Geldi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Bölgesel Dengeler Hızla Değişiyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya