Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   21/26 °C
 
 
    Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”  
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
Yıldızlarımı Neden Satayım?
Yıldızlarımı Neden Satayım?
 
Bursa Atatürk Stadı'nın UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeleri yerindeinceleyen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transfersöylentileri ve stat ile ilgili açıklamalarda bulunan Yazıcı tüm soruları içtenlikle yanıtladı
 
28 Haziran 2010 Pazartesi - 08:50

En büyük  transferi  takımı muhafaza ederek gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Yazıcı, " Takımıbozmadık. Biz bu  takımla  şampiyonolduk. Ama eksiklerimizi biliyorduk. Eksik olduğumuz, zaafa düşebileceğimiz  bölgelerdeki güçlendirmeyi  yapıyoruz. Bunu da sessiz, sakin ve bilinçli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar reklam amaçlı bir  iş yapmadık. Bugünden sonra da yapmayacağız. Bir laf vardır, 'Tabelaya bak' diye. Biz de tabelada şu an  şampiyonuz. Buna da abartı yapmadan, reklam yapmadan, çalışarak ulaştık. Tabi ki kadro zenginliğine  ihtiyacımız var. Altyapımımızdan bu yıl bazı  futbolcularımızınkesinlikle forma giyeceğine inanıyoruz. Eksik gördüğümüz  bölgelere de bayancı  transferler yapmak istiyoruz. 2 tane yaptık. Minimum 2 tane daha yapacağız ve  lige  şampiyon olarak başlayacağız" dedi.

" KONUŞMAK AYRI, İŞİ BİTİRMEK AYRI"

Bir basın mensubunun, "Bir çok isim gündemde. Bu isimlerle görüşüyor musunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan Yazıcı, "Ben isim bazında konuşmam. Ama bir çok isimle görüşüyoruz.  Konuşmak ayrı bir  iş, işi bitirmek ayrı bir  iş. Hangisi  uygunsa ve katkı sağlayacaksa anlaşmamızı yapacağız ve sizlere de açıklayacağız" diye konuştu.

" AVRUPA ŞARTLARINDA BAZI EKSİKLERİMİZ VAR"

İdari Menajer Volkan Ballı'nın Bursaspor'a gelip gelmeyeceği yönündeki soruyu  cevaplayan Yazıcı, "İsim veremem. Volkan olur, Ahmet olur, Mehmet olur. Başka isimler de var. Olay şu;  Avrupa'da  maç yapacağız.  Avrupaşartlarında bazı eksiklerimiz var. Yapmamız gereken neyse onu yapacağız. O olur, bu olur. İlla olacak m? Hayır. Ama olabilir mi? Olabilir. Bunun araştırmasını  yapıyoruz. Gerekliği gördüğümüz şeyleri yapacağız. Bu da bunlardan biri" şeklinde konuştu.

"ŞİMDİ NİYE SATAYIM?"

Bursaspor'un  genç  oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek ile ilgili  transfersöylentilerini yanıtlayan Başkan İbrahim Yazıcı, "O dedikodular bugüne kadar hiç bitmedi. Bunlar hep konuşulan isimler. Çok daha zor şartlarda bu arkadaşları muhafaza ettik. Herkes satacağımızı sanıyordu, satmadık. Şimdi niye satayım? Satmam için daha iyi birşey yapmam lazım. Ancak Bursa, 'Helal olsun, iyisini yaptı' der, o  zaman düşünürüm" dedi.

"İYİLEŞTİRME KARARINI BİZ VERİRİZ"

Takımda bulunan  futbolcuların  fiyat iyileştirmesi konusunda da konuşan Yazıcı, "Her  futbolcu arzu edebilir, aklından geçirebilir. Biz  profesyonel bir kulübüz. Ben attığım imzaları biliyorum. Bazı şartlar kendiliğinden oluşabilir ama onlar  zaman içerisinde olacak şeyler. Ben şunu istiyorum gibi bir şey olamaz. Onun karırını biz veririz" diye konuştu.

"VELİ GİTMEK İSTİYOR"

İç transfele alakalı Tuna'nın mukavelesinin bitmesinin ardından ayrıldığını, Yenal'ın ise kiralık olarak  Antalyaspor'a verildiğini belirten Yazıcı, "Yenal bizim gözümüzde  yıldız olabilecek bir  futbolcu. Yenal gibi  oyuncumuzu bizden çok isteyen oldu, satmadık. Oynasın, tecrübe  kazansın diye kiralık verdik" dedi. Takımdan gidecek başka  futbolcu olmadığını ancak Veli'nin ayrılmak istediğini belirten Yazıcı, "Bir tek Veli'nin isteği oldu. Oynamak istediği için bunu düşünüyor. Şikayetimiz olan bir  futbolcu değil ama isteğini değerlendireceğiz" dedi.

"MUCİZEVİ BİR OLAYI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Bursa Atatürk  Stadı'nda  yapılan  çalışmaları  incelemelerde bulunan Yazıcı stat çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Yazıcı şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi bir kaç gün evvel burada UEFA yetkilileri de  inceleme yaptı. Ben de son durumu yerinde görmek için bugün burada  inceleme yapma  ihtiyacıduydum.  Şampiyonlar  Ligi'ne yetişmemek için bir sorun yok. Ama biz bunu  ligmaçlarının başladığı gün 15 Ağustos'ta, ilk maçımız burada olacakmış gibi o tarihe yetiştirmek hedefimiz.  Şampiyonlar  Ligi gibi çok önemli, Bursa'nın özlediği bir olayı Bursa dışında oynama gibi bir durumda kalmıştık. Tabi ki stada böyle  ani bir karar vermeseydik maalesef  Şampiyonlar  Ligi maçlarımızı İstanbul'da oynayacaktık. Bursa'ya hiç yakışmayacak bir şeydi.  Ani karar verdik ve gözümüzü de kararttık. Mucizevi olayı gerçekleştiriyoruz ve maçlarımızı revize edilen, büyüyen  stadımızda oynayacağız."

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
F.Bahçe için sürpriz bir isim!
 
Stat Belirsizliği Can Sıkıyor
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
F.Bahçe için sürpriz bir isim!
Christoph Daum'dan boşalan teknikdirektörlük koltuğuna Aykut Kocaman'ı ...
Trabzonspor, Antalya'da
Yeni sezon hazırlıklarına Isparta'nın Davraz ilçesinde başlayacak olan ...
İlhan Eker Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, geçen sezon Gençlerbirliği'nde forma giyen 27 yaşındaki savunma ...
Huntelaar, Fenerbahçe'yi Redetti!
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen AC Milan'ın Hollandalı ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”

Gönül Dağı’nın Asuman’ı Hazal Çağlar :“Benim Babam Oyuncu Olmamı İstemiyordu ama …”

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya