Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Yurtta Hava Durumu
Yurtta Hava Durumu
 
Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
26 Kasım 2015 Perşembe - 09:29

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Kırşehir, Sivas, Samsun, Amasya, Çorum, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa ve Mardin çevreleri ile Giresun'un iç kesimleri ve Gümüşhane'nin batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batısı, İzmir, Manisa, Aydın , Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50mm) , Muğla ve Antalya’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100mm) olması beklenmektedir. Sabah saatlerinde doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde kuvvetlice ( 30-60 km/saat), Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batısı, İzmir, Manisa, Aydın , Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50mm) , Muğla ve Antalya’da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: güney yönlerden Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde kuvvetlice ( 30-60 km/saat) , Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler başta olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güney yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/s), güneyinde yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.BURSA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21

İSTANBUL Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların güneyinde kuvvetli olması bekleniyor. 20
KIRKLARELİ Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 19
TEKİRDAĞ Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 23
 
EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Manisa ve Aydın çevrelerinde kuvvetli (21-50mm), Muğla çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100mm) olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
 
AFYONKARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 14
İZMİR Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 21
KÜTAHYA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20
MANİSA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15
 
AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Adana ve Mersin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50mm), Antalya çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100mm) olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

ADANA Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. 19
HATAY Parçalı ve bulutlu 20
MERSİN Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 23
 
İÇ ANADOLU
 
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir çevreleri ile gece saatlerinden sonra Konya ve Sivas çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
 
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 17
ÇANKIRI Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15
KAYSERİ Parçalı bulutlu 15
SİVAS Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 17
 
BATI KARADENİZ
 
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.
 
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 16
KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19
KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı 14
ZONGULDAK Parçalı bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı. 20
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çorum çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Samsun ve Amasya çevreleri, gece saatlerinden sonra Giresun'un iç kesimleri ve Gümüşhane'nin batı kasimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 20
SAMSUN Parçalı bulutlu 21
TOKAT Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 21
TRABZON Parçalı ve az bulutlu 22
 
DOĞU ANADOLU
 
Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri, akşam saatlerinden itibaren batısı ile Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinin sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor.
 
ERZURUM Parçalı ve az bulutlu 8
KARS Parçalı ve az bulutlu 12
MALATYA Parçalı ve az bulutlu 120
MUŞ Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 12
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU
 
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adıyaman çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Şanlıurfa çevreleri, gece saatlerinden sonra Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin sağanak yağışlı gececeği tahmin ediliyor.
 
BATMAN Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 15
DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 14
GAZİANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 15
ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17

DENİZLERDE HAVA

Batı Akdeniz'de fırtına bekleniyor.

KARADENİZ     

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı sağanak yağışlı. Rüzgar: Batı Karadeniz: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) zamanla 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

MARMARA     

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerinden itibaren 2 ila 4 (10-30km/s)kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.

EGE     

Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de güneybatıdan 4 ila 6 (30-50km7s), Güney Ege'de güney ve güneybatıdan 3 ila 5( 20-40km/s), ilk saatler 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatler kuzeyinde 2,5m Görüş: iyi, yağışta zayıf.

AKDENİZ     

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, batısı sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de: Doğu ve güneydoğudan 6 ila 8 (50-75 km/s), gece 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı 3,0 ila 4,0m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ     

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10 ila 30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Dolar Güne 2,90 Seviyesinde Başladı
 
Galatasaray'ın Yüzü Bir Türlü Gülmüyor
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bakanlıktan Yağışlı Hava Uyarısı
Bu kez uyarı meteorolojiden değil Orman ve Su İşleri Bakanlığından geldi. ...
Yurtta Hava Durumu
Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin ...
Türkiye Yağışlı Havanın Etkisine Giriyor
Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Güler, çarşamba gününden itibaren Trakya'dan ...
Yurtta Hava Durumu
Önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin ...
 
 
Yurtta Hava Durumu
Kuzey, iç ve doğu kesimlerde artacağı, ülkemiz genelinde mevsim normallerinin ...
Çanakkale Boğazı Yoğun Sis Nedeniyle Geçişlere Kapatıldı
Çanakkale Boğazı, yoğun sis sebebiyle çift yönlü olarak gemi ve feribot seferlerine kapatıldı.
Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre ülke genelinde yağış beklenmiyor.
Hafta Sonunda Yağış ve Fırtına Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu için fırtına uyarısı yaptı.
 
 
Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde ...
Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre hava sıcaklığı kuzey ...
Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'e Kar Uyarısı
Meteoroloji, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde ...
Meteoroloji'den Rize ve Artrvin'e Yağış Uyarısı
Meteoroloji Rize ve Artvin'de sağanak yağış ve yüksek kesimlerde yoğun ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya