Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/21 °C
 
 
    Muratpaşa'da ‘Büyük Zafer’ konvoyu  
 
    Başkan Adayı Tütüncü : Antalya’da Hakan Tütüncü, Kepez’de Rıza Sümer diyeceğiz.  
 
    2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi Hizmete Giriyor  
 
    Doç. Dr. Yurdagül AtunYazdı:Doğru mu, Yalan mı?  
   
  Mehmet Kesim [email protected]  
​Ay Yıldızlı Bayrağımızı Asmaya Davet
13 Ekim 2019 Pazar


 
Türkiye sınırları boyunca yaşanan terörist saldırılar yüzünden halkın can ve mal güvenliği bölge coğrafyasının huzuru için başlattığı sınır ötesi huzur operasyonların'dan Barış Pınarı Operasyonu'nu kararlılıkla, başarıyla sürdürüyor.
Bu operasyonun başarılı bir şekilde yürümesi için başta cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan ,   Dışişleri bakanı Mevlüt  Çavuşoğlu ,Milli Savunma bakanı Hulisi Akar ,İçişleri bakanı Süleyman Soylu , MİT müsteşarı Hakan Fidan  başta olmak üzere hükümet yetkilileri ,Silahlı kuvvetlerimizin kuvvet komutanları ve personeli olmak üzere TBMM'de  sınır ötesi operasyona destek veren siyasi partilelerimizin genel başkanları ve milletvekillerinin emeği çabası gurur verici tarihi bir olaydır.
Bu operasyona kahraman silahlı kuvvetlerimizin yanısıra ,MİT Görevlilerimiz Suriye Milli Ordusu SMO katılırken bölgedeki Arap aşiretleri de Türkiye'nin haklılığına inanarak bölgeye gelecek huzur için özel olarak destek veriyorlar.
Şu konunun herkes tarafından bilinmesini özelikle belirtmek isterim ki  dünyada Suriye meselesine İnsani,Ahlaki,Vicdani açıdan bakan ve buna göre hareket eden tek devlet TÜRKİYE'DİR.
Türkiye Barış Pınarı harekatında sivil halkın can ve mal güvenliğine özen gösterek PKK/PYD/YPG  li teröristlere karşı operasyonlarını sürdürüyor.
Teröristler sivil halkı kendi saflarına çekmek için yaptıkları  haince tüm çabaların sonuçsuz kaldığı bölge halkının Barış Pınarı Operasyonu'yla kendilerini kurtaran Mehmetçiklerimize güvenlik güçlerimize kucak açması Türkiye'nin bu harekâttaki haklılığının en önemli göstergelerinden.
Güvenlik kuvvetlerimiz karşısında ne yapacaklarını şaşırarak kaçmaya çalışan sivil halkın arasına karışmaya çalışan teröristlerin ,sınır boyundaki ilçelerimize havan topu ve füzelerle haince  saldırısı sonucu şehit olan masum sivil vatandaşlarımızın ölümünü tüm dünya tüm gerçekleriyle  görüyor. 
Hiçbir devlet hiçbir devletlerarası birlik (AB dahil )  bizim haklı ve kararlılıkla sürdürdüğümüz Barış Pınarı Operasyonuna tehditle ,amborgoyla etki edeceğini sanıyorlarsa yanılıyorlar.
Bazı dost bildiğimiz Arap ülkeleri ve KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın  talihsiz açıklaması tarihe mutlaka not olarak kara bir leke olarak düşülecektir.
Macerista'nın ,Azerbeyca'nın ,KKTC halkının ve camilerinde yapılan dualarla Türkiye'nin yanında olduklarını yazmadan geçemem
Gün birlik beraberlik günü gün Çanakkale ruhunun yeniden Tüm ‘’Türkiye’de Bende Türkiye Sevdalısıyım’’ diyenlerin illerinde ilçelerinde köylerinde  bulunduğu  ülkede sergilenme günüdür.
Bu ülkenin huzuru güveni birliği ,beraberliği,kahraman güvenlik güçlerimize destek  için İş yerlerimize,evlerimizn balkonlarına ,tesislerimize ,araçlarımıza AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞIMIZI ASARAK DESTEK VERELİM.
Türk Milletinin Devletinin yanında olduğunu tüm Dünyaya Hissettirirken  Harekata katılan güvenlik güçlerimize Moral vererek destek olalım .
Şehirlerimizde Valilikler,Belediyeler,Tüm STK’lar Vatandaşlar  bu konuda gereken hassiyeti göstereceğine eminim .
Haydi Türkiye Sevdalıları AY  YILDIZLI  TÜRK BAYRAKLARIYLA GELİN GİBİ BULUNDUĞUNUZ EVLERİ İŞYERLERİNİ TESİSLERİ SÜSLEMEYE ….



[email protected]


E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Doç. Dr. Yurdagül AtunYazdı:Doğru mu, Yalan mı?

Doç. Dr. Yurdagül AtunYazdı:Doğru mu, Yalan mı?

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
​Doğu Akdeniz’de Temelden Değişiklikler
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya