Akpınar :KKTC'yi Tüm Dünyaya'ya Tanıtacağız
|
 |
|
|
GAÜ Kurucu Rekötrü ve Gezici Büyükelçi Serhat Akpınar, resmi temaslar için bulunduğu Ortadoğu’da “İpek Yolu Misyonu; Uluslar Projesi” kapsamında ilk olarak Ortadoğu Bölge ve Kayıt Ofisi kurulum sürecini başlattı. |
 |
|
 |
4 Eylül 2019 Çarşamba - 00:04 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
Girne Ameirkan Üniversitesi (GAÜ), Ürdün Amman’da, “İpek Yolu Misyonu; Uluslar Projesi” kapsamında Ortadoğu Bölge ve Kayıt Kabul ofisini oluşturdu.
GAÜ Kurucu Rekötrü ve Gezici Büyükelçi Serhat Akpınar, resmi temaslar için bulunduğu Ortadoğu’da “İpek Yolu Misyonu; Uluslar Projesi” kapsamında ilk olarak Ortadoğu Bölge ve Kayıt Ofisi kurulum sürecini başlattı.
Konuyla iligli açıklamada bulunan Akpınar, KKTC de Yüksek Öğretim Gelişim Programında daha ciddi adımlar atılmasının kaçınılmaz olduğu bir süreç yaşandığının bilgisini vererek, başlatmış oldukları Uluslar Projesi ile; Afrika sonrası, Ortadoğu, Orta Asya ve devamında tüm Dünya üzerinde KKTC’yi tanıtma eylemi içerisinde olacaklarını belirtti.
Akpınar açıklamasının devamında ise şunları söyledi;
“Yüksek Öğretim alanında insanlığın geleceği ile ilgili çok ileri projelerin sürdürülmekte olduğu bir dönemde, dünyadan soyutlanmış bir Yüksek Öğretim yapısının oluşmaması için gerçek bir seferberlik başlatan GAÜ, özellikle mezunlarının desteği ile dünya üzerinde her ülkeye KKTC bayrağını taşıma eylemi içerisinde. GAÜ olarak, Bölge Ofisleri yanında, öğrenci kayıt ve kabul merkezleri de oluşturmaya başladık. Üniversite olarak Devletlerle İşbirliği ve proje ortaklıklarının; özellikle Yönetim Teknolojileri, sağlık alanında ortak proje çalışmaları, sektör eğitimleri ve Yapay Zeka Entegrasyon ve Yazılımlar konusunda, GAÜ Fakülteleri ve Öğretim Üyeleri ile yeni bir dönem başlatıldı. İlk olarak Nijerya’da başlatılacak olan hizmet içi eğitim programlarının yanında, Fildişi Sahilleri’nde ise Turizm iş gücünün eğitimini Fildişi Turizm Bakanlığı ile yapılandırmaya başlatıyoruz. Bölge ofislerimiz özellikle önümüzdeki yıllarda çok daha fazla önem arzedecektir. Sırada Orta Asya Bakü, Özbekistan, Kazakistan, Tacikistan ve Kırgızistan atılımları olacak.”
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Girne Koleji Trabzon'a Görkemli Açılış
Süper Lig'de şampiyon Galatasarayı kutluyoruz
Belarus'lu Anna Miadzvedzeva kemanıyla büyülüyor
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü
Antalya çiçeklerle açık hava galerisine döndü
Tatar: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği, statükoyu sürdürme senaryolarına boyun eğmez”
4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali başladı
1. Uluslararası Türkiye Türkçesi Öğretimi Sempozyumu GAÜ'de Gerçekleşiyor
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|