Balkanlardan Serin ve Yağışlı Hava Geliyor
|
 |
|
|
Türkiye'nin, Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. |
 |
|
 |
5 Ekim 2015 Pazartesi - 18:08 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizin yarın Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde Trakya ve Marmara bölgesinde başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, öğle saatlerinden itibaren İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ve Doğu Anadolu’nun güneydoğu kesimlerinde görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların, Sakarya, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Isparta, Konya’nın batısı ile Afyon’un doğusunda yerel olarak kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olacağı bekleniyor.
07.10.2015 Çarşamba günü yağışlı sistemin ülkemizin kuzey ve doğu bölgelerinde etkili olması beklenmektedir. Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Karadeniz bölgesi kıyı kesimi, Doğu Akdeniz ile Diyarbakır, Batman, Siirt, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Erzincan çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/metrekare) olacağı tahmin edilmektedir.
Yağışlı sistemin 08.10.2015 Perşembe ve 09.10.2015 Cuma günleri de yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerinde etkili olduktan sonra Cumartesi günü ülkemizi terk etmesi beklenmektedir.
Hava sıcaklığının yarın ülkemizin batı bölgelerinde, Çarşamba günü ise iç ve doğu bölgelerinde 3 ila 7 derece arasında azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, yarın ve çarşamba günü Doğu Anadolu’nun güneydoğu kesimlerinde güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor".
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Genel Sekreter Oğuzhan Hasipoğlu'dan AB ' ye Tepki
Kilit İsim Gökhan Böcek Döndü ve Gözaltına alındı
Akdeniz Üniversitesi yeni hastane binasına temel töreni
Başkan Şevket Büyükemir Korkutelimizi Elbirliği ile Kalkındırmalıyız
Bauhaus Türkiye’nin kurucu CEO’su Erol Yelmer’e uluslararası görev
Antalya’da “Böcek” Soruşturmasında 8 Şüpheli Daha Tutuklandı*
Antalya Büyükşehir Belediyesi Rüşvet Operasyonuna Karışan İş Adamlarının Şirketlerine Kayyum
Antalya Büyük Şehir Belediyesine Rüşvet ve Kara Para Operasyonu
Pop müziğin dikkat çeken ismi Pelin Suade 'Yaz' ile Çok İddialı
Mehmet Kesim Yazdı :Siz Ne Kadar Güvenilirsiniz ?
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|