Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
 
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 7 film vizyona giriyor.
 
8 Ekim 2015 Perşembe - 10:09





EJDER KILICI 

General Lucius'un önderlik ettiği Romalı bir lejyon İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir. Amaçları Consul Crassus'un oğlu Publius'u, hain kardeşi Tiberius'tan korumaktır. General Lucius, Publius'u yanına alıp doğuya kaçırır. Lucius ve lejyonu yol üzerinde Batı Bölgesi İpek Yolu Koruma Ordusu'nun kumandanı Huo An ile savaşır. İki taraf da ihanete uğramıştır ve birbirlerine saygı duyarlar. Huo An sonunda Romalı lejyona kum fırtınasından korunmaları için sığınak verir. Lucius'un askerleri ise bunun karşılığında Huo An'ın askerlerine Vahşi Kazlar Kapısı'nı tamir etmesi için yardım edecektir. Kötücül Tiberius kalabalık ordusuyla Huo An'ın topraklarına gelir ve ondan Lucius ve Publius'u iade etmesini ister. Diğer türlü Çin topraklarını işgal edeceğini belirtir. Huo An topraklarını korumak ve üzerindeki hain damgasını temizlemek için Tiberius ile savaşacak ve bunun için de 36 farklı milletten savaşçıyı bir araya getirecektir.

Çin sinemasının en yüksek bütçeli yapımı olma özelliğini taşıyan Ejder Kılıcı, zengin oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Filmde Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody’nin yanı sıra ülkemizden de bir isim olan oyuncu Emrah Yılmaz yer alıyor.
 
 

GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR! 

Cevahir'in babaannesi Hafize hastalanır ve tedavi için yüklü miktarda para gerekir. Cevahir çevresinden para bulmaya çalışırken eline bir define haritası geçer. Bu esnada Koyu Bilal de haritanın yarısını ele geçirmeyi başarmıştır ve haritada çizili olan istikamete, Ayvalık'a doğru yola çıkar. Cevahir de yanına Ulvi'yi alıp Ayvalık yollarına düşünce hep birlikte büyük bir maceranın içine atılırlar.
 
Televizyon ekranlarının en sevilen, uzun soluklu projelerinden biri olan Geniş Aile dizisinin sinema filmi olan yapımda, kadro büyük ölçüde korunuyor. Komedi türündeki filmin yapımcılığını Barakuda Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda dizide olduğu gibi Ömer Uğur oturuyor. Senaryo ise Cüneyt İnay'a ait.
 
 

HAYAT ÖPÜCÜĞÜ 


Takıntıları yüzünden insanlarla iletişim kurmakta zorlanan ve yaşamını sürekli hastaneye bağımlı olarak sürdüren Metin ile yaşam dolu bir genç kadın olan Hayat arasında kavgayla başlayan ilişki Metin’in tüm hayatının değiştirmesine sebep olur. Maceradan ve hastalıklardan ölesiye korkan Metin, Hayat sayesinde nefes almanın yalnızca hayatta kalmaktan fazlası olduğunu keşfedecektir.

BKM yapımcılığında izleyici karşısına çıkan filmin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Hatice Şendil, Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset ve Zerrin Sümer gibi isimler bulunuyor.
 
 
 
KORKU TERAPİSİ 

90'larda Minnesota'da geçen hikayede bir baba, kızına cinsel tacizde bulunmakla suçlanır. Baba ne olup bittiğine dair hiçbir şey hatırlayamasa da suçlamaları kabul eder. Bir psikoloğun yardımıyla hafızasındaki boşlukları doldurmaya çalışan adam parçaları yavaş yavaş birleştirmeye başlar ve olayların içerisinde bir polisin de yer aldığını hatırlar. Yine de olaylar tartışmaya açık değildir ve yerel medya, soru işaretlerinin arkasında satanik bir tarikatın yer alma ihtimalini sorgulamaya başlamıştır. 

Şili doğumlu ünlü yönetmen Alejandro Amenábar'ın yazıp yönettiği filmin başrollerini Emma Watson ve Ethan Hawke ikisi paylaşırken kadroda ikiliye David Thewlis, Aaron Ashmore ve Devon Bostick gibi isimler eşlik ediyor.
 
 
 
MANTIKSIZ ADAM 

Woody Allen'ın yeni filmi, küçük bir kasabanın küçük bir kampüsünde felsefe profesörlüğü yapan ve orta yaş bunalımı dahil pek çok krizi üst üste yaşayan bir adamın hayatını değiştirme çabasını perdeye taşıyor. Profesör Abe Lucas duygusal anlamda dibe vurduğu bir dönemde küçük bir kasabaya taşınır ve buradaki üniversite ders vermeye başlar. Dersini alan gençlerden biri olan Jill Pollard sınıfın en parlak öğrencisidir ve zamanla ikisi arasındaki arkadaşlık ilerler. Jill, sevgilisi Roy ile uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşasa da Abe'i çekici bulmaktan kendini alamaz. Abe ve Jill birlikte vakit geçirdikleri günlerden birinde bir yabancının konuşmasına kulak misafiri olurlar. Abe kadının anlattıklarından fazlasıyla etkilenir ve kendisi de dahil birçok kişinin hayatını derinden etkileyecek bir karar alır. 

Başrollerinde Emma Stone ve Joaquin Phoenix'i izlediğimiz filmin oyuncu kadrosunda Jamie Blackley, Betsy Aidem, Ethan Phillips ve Paula Plum gibi isimler bulunuyor.
 
 
 
TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ 

1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşlukta yürümek! Philippe Petit, akıl hocası Papa Rudy'nin yardımı ve desteğiyle tüm engellere ve risklere meydan okuyarak kulelerin arasına ip gerip bu tehlikeli yürüyüşü gerçekleştirmeyi planlar. Philippe Petit, uluslararası bir ekibin desteğiyle, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceğini açıklamasından bir gün önce kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. O günlerde henüz tamamlanmamış olan ve kısmen kullanılan kulelerin arasında dans eden bu cambaz, tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaracaktır. 

Yönetmenliğini Robert Zemeckis'in üstlendiği yapımın senaryosu Philippe Petit'nin "To Reach the Clouds" adlı otobiyografisinden uyarlandı. Filmin başrolünde Joseph Gordon-Levitt yer alırken kadroda kendisine Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, James Badge Dale ve Ben Schwartz eşlik ediyor.
 
 
 
YANLIŞ KAPI 
 
Yağmurlu bir gecede, esrarengiz bir biçimde kapısında beliren iki gizemli kadının; mutlu bir evliliği olan ve standart bir hayat yaşayan Evan Webber'ın hayatında açtıkları tahribatı perdeye taşıyacak olan film, yıllar sonra Reeves'i yeniden gerilim kulvarında karşımıza çıkarmayı hedefliyor.

Revees'in hayat verdiği başarılı mimar Evan, eşi ve çocuklarının evde olmadığı bir hafta sonu kaybolduklarını söyleyen iki genç kadının kapısını çalmasıyla kabus dolu bir hafta sonu yaşayacaktır.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Dolar Düştü Borsa Yükseldi
 
Sanayi Üretim Endeksi Yüzde 7.2 Arttı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 7 film vizyona giriyor.
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona giriyor.
15. Frankfurt Türk Film Festivali 2 Ekim'de Başlıyor
Bu yıl 2-9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 15. Frankfurt Türk Film Festivali'nde ...
Bu Hafta 13 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli tam 13 yeni film vizyona girecek.
 
 
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 8 yeni film izleyiciyle buluşuyor.
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 9 yeni film izleyiciyle buluşuyor.
Levent Üzümcü Devlet Kadrosundan Çıkarıldı
Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, İstanbul Şehir Tiyatroları'ndaki görevinden ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta tamamı yabancı 7 film izleyiciyle buluşacak.
 
 
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 6 yeni film vizyona girecek.
Bu Hafta 5 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 5 yeni film vizyona girecek.
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 8 film vizyona girecek.
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya