Davutoğlu Partisinin Kongresinde Delegelere Seslendi
|
 |
|
|
Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin kongresinde delegelere seslendi: "Türkiye'de sanki olağanüstü bir durum varmış gibi, kriz çıkarmaya çalışanlara karşı Türkiye'nin her yerden Ankara'ya aktınız."
|
 |
|
 |
12 Eylül 2015 Cumartesi - 11:28 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin 5. kongresinde konuştu. Davutoğlu Ankara Arena'daki kongreye girdiği anda, salonun ışıkları karartıldı.
Davutoğlu ve eşi Sare Hanım, salona partililerin cep telefonlarının ışıkları eşliğinde girdiler.
Konya Milletvekili de olan Davutoğlu, salona girerken "Mevlana'nın, Şems'in diyarından" sözleriyle takdim edildi. Davutoğlu çiftinin salona girdiği anda kürsüden de Nurullah Genç'in, "Uyan artık yiğidim" şiirinden dizeler okundu:
"Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır külümüzden yükselen duman bizden yanadır. Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır..."
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:
Ak yüreklerini Türkiye’nin yürekleriyle buluşturan dava arkadaşlarım hoş geldiniz. Bir tek şeyi söylemek için geldiniz, biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Türkiye’yiz.
Siz ki bu zor zamanda Türkiye’de sanki olağanüstü bir durum varmış gibi, kriz çıkarmaya çalışanlara karşı Türkiye’nin her yerden Ankara’ya aktınız.
Anadolu’dan Rumeli’ye giden atalarınız gibi, büyük fethe yürüyen dedeleriniz gibi geldiniz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Böyle zor zamanlarda ak bayrağı, al bayrağı yüceltmekten gurur duyuyoruz.
Varlığınızla varlığımız pekiştirdiniz. Allah sesimizi gür eylesin, bastığımız toprağı kadim eylesin.
Vatanın birliği için hiç korkmadan cesaretle şer odaklarına, terör odakların yürüyen yiğitler gibi o emanetlere güç vermeye geldiniz. 7 Haziran sonrası çok kriz çıkarılmaya çalışıldı. Bir anda PKK’sı, DEAŞ’I dışardaki odaklarla birlikte düğmeye bastılar ve AK Parti’nin kazanımlarını yerle bir etmek için harekete geçtiler.
AK Parti 1 Kasım’da zafer için harekete geçiyor. AK Parti kadroları istikbal için, huzur için yürüyor. 7 Haziran’dan sonra yaşananları gördük.
Kimlerin ülkeyi parçalamak için harekete geçtiğini gördü bu Türkiye. Bu millet kimlerin iktidardan kaçtığını gördü. Biz dik durduk cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi hep dik durduk. En zor şartlarda bile millet gür bir ses istediğinde işte buradayız, işte sesimiz dedik.
Şimdi sizler bu mevcudiyetle buradayız diyorsunuz. 1 Kasım’da AK Parti bayrağını dikiyor muyuz. Şehitlerim emanetlerini ayakta tutacak mıyız.
Bu gençler onurlu bir gelecek sağlayacak mıyız. Sefere hazır mısınız? Menzili görüyor musunuz? 1 Kasım’da hep beraber milli irade diyecek miyiz.
İşte AK Yürekler millet yürek istediğinde yüreğini ortaya koyar. Seferimiz hayırlı menzilimiz yakın olsun.
Allah’a emanet olun. İçeride kardeşlerimiz bekliyor. Allah yar ve yardımcımız olsun.
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Girne Koleji Trabzon'a Görkemli Açılış
Süper Lig'de şampiyon Galatasarayı kutluyoruz
Belarus'lu Anna Miadzvedzeva kemanıyla büyülüyor
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü
Antalya çiçeklerle açık hava galerisine döndü
Tatar: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği, statükoyu sürdürme senaryolarına boyun eğmez”
4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali başladı
1. Uluslararası Türkiye Türkçesi Öğretimi Sempozyumu GAÜ'de Gerçekleşiyor
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|