Kemer'in Gündemi Tekirovanın İmarı
|
 |
|
|
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu,Kemer'de Gündem haline gelen Tekirova Mahallesinin imar planları ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi. |
 |
|
 |
25 Mayıs 2021 Salı - 16:58 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Tekirova Mahallesinin imar planları ile ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirdi.
Kemer Belediyesi Tekirova Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Ferhan Fidan, Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Bal, meclis üyesi Emrah Ayhan, belediye Tekirova Mahalle muhtarı Mustafa Barış, belediye Tekirova Sorumlusu Adem Barış ve mahalle sakinleri katıldı.
Toplantıda, Tekirova Mahallesine ait 22.11.2012 tarihinde onaylanan imar planlarının açılan davalar sonucu iptali üzerine, mahkeme kararı gerekçeleri dikkate alınarak 25.02.2019 ve 24.10.2019 tarihlerinde 1/1000, 1/5000 ve 1/25000 ölçekli imar planları onaylandığı ve son onaylanan imar planında 22.11.2012 tarihli imar planı ana hatları ile korunduğu belirtildi.
Başkan Topaloğlu, Tekirova Mahallesinin imar planları ile ilgili halkı bilgilendirdi. İmar sorunlarının en hızlı şekilde çözüldüğüne dikkat çeken Topaloğlu, “Halkımızın imar konusunda mağdur olmaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kemer’i hak ettiği yere getirmek ve en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz.” dedi.
Toplantıda, 2019 yılında onaylı plan hükümlerinde bulunan “1 parselde tek bağımsız bölüm yapılabilir” hükmü ile “T lejantlı alanlarda 3194/18. Madde uygulamasının ada bazında yapılacaktır” hükmünün büyük ölçüde vatandaş mağduriyeti oluşturacağından değiştirilmesi için gerekli çalışma idaremizce yapılmış olup Kültür ve Turizm Bakanlığınca tek bağımsız bölüm şartı kaldırılarak, minimum parsel genişliği ise 1500 metrekare olarak onaylanmıştır. 2019 yılı içerisinde Antalya Kadastro Müdürlüğünün 3402 sayılı Kanunun Ek-1. Maddesi çerçevesinde yapmış olduğu sayısallaştırma çalışmasının tamamlanmasını müteakip 314/18. Madde uygulaması çalışmasının hazırlandığı, halkın istek ve önerileri alınarak tüm vatandaşların talepleri tek tek alınarak dosyanın son haline getirileceği kaydedildi.
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
GAÜ Hukuk Fakültesi Yeni Öğretim Yılına Yeni Dekanı Prof.Dr.Çağlar Özel le Başlıyor
Antalya'daki hafriyat soruşturmasında gözaltılar
Antalya’da Rüşvet Çarkı: Poşetlerle Milyonlar, Tapu ve Lüks Araç Pazarlıkları”
Rum lider Nikos Hristolidis’e UBP Girne Milletvekili Dr. Hasan Küçük'ten Sert Eleştiri
KKTC'li Bakan Hasipoğlu Başkan Erdoğan'ın BM Konuşmasını Takdirle Değerlendirdi
Korkuteli'de Dünyaca Ünlü Süper Meyve Aronya Hasadı
Antalya Emniyet Müdürü Dr.Zaimoğlu'dan Polis Merkezine Gece Denetimi
Antalya Emniyet Müdürü Dr.Zaimoğlu çiçekle karşılandı,ilk toplantısını gerçekleştirdi
İçişleri Bakanı Yerlikaya :Organize suç örgütleri ve çeteler gibi tefecilere de göz açtırmayacağız
Antalya Polisinden Güvenli Okul Uygulaması
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|