Kılıçdaroğlu: Kimsenin Arkasına Saklanmayacağız
|
 |
|
|
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinin değiştirilmesine destek vereceklerini açıklayarak, "Biz parlamentoda gerekli desteği veririz" dedi. |
 |
|
 |
24 Temmuz 2010 Cumartesi - 15:46 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'nın Yazıhan ilçesine bağlı Fethiye beldesindeki ziyareti esnasında basın mensuplarını sorularına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinin değiştirilmesi ile ilgili olarak, "Sayın Başbakan herhalde başbakan olduğunu unuttu. Parlamentoda yeterli çoğunluğu da var. Bizim önerimiz gayet açık. Parlamento şu anda tatilde. Davet etsek bile yeterli milletvekili sayımız yok. Başbakan isterse hukuk müşavirilğine talimat verir, 35. madde ile düzenleme parlamentoya gelir. Biz de parlamentoda gerekli desteği veririz. Sayın Başbakan bazı şeylerin arkasına sığınmasın. Ne şikayetleri varsa, Meclis'e getirsinler, hep birlikte çözelim" şeklinde cevap verdi.
Şevket Kazan ile Önder Sav görüşmesi ile ilgili soruya ise Kılıçdaroğlu, şu yanıtı verdi:
"Görüşmenin içeriğini bilmiyorum. Sadece görüştüklerini biliyorum. Ankara'ya dönünce genel sekreter ile görüşür içeriğini öğrenirim. Her ikisinin de görüşmesi normaldir. Uzun süre birlikte parlamentoda da görev yapmışlardır."
"SORUNU BİRLİKTE ÇÖZELİM"
Bir basın mensubunun "Başbakan Erdoğan'ın referanduma destek vermeyenleri darbeci olarak nitelendirdiği" ile ilgili soruya ise Kılıçdaroğlu, "Darbe söylentilerini arkasına sığınan sSayın Erdoğan'dır. Ben Recep Bey'e zaten çek verdim. Artık bir daha darbe söylentilerinin arkasına sığınmasın. Recep Bey'in şikayet ettiği nedir? TSK İç Hizmet Yasası'ndaki 35. madde. Onu da getirsin değiştireceğiz. Elindeki bütün mağduriyet söylemleri ne varsa, elinde almaya kararlıyız. Çünkü o halka hizmet etmek istemiyor, halkın gündemini elinden almak istiyor. Sayın Başbakan'ın oluşturduğu bütün gündemleri elinden almak istiyoruz. Ama bizim işsizlikten yana şikayetimiz var. Emekliden, işçiden, memurdan yana şikayetimiz var. Ama Recep Bey'in şikayeti yok. Onlarla ilgili şikayeti varsa, parlamentoya getirsin birlikte sorunu çözelim. Yoksa seçimlerden sonra biz iktidara geleceğiz, bu şikayetlerin tamamını gidereceğiz. Biz birilerinin arkasına saklanmayacağız. Özümüzde, sözümüz de bir olacak" şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu, Yazıhan ilçesindeki ziyaretini tamamlayıp Arguvan ilçesine geçti.
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Girne Koleji Trabzon'a Görkemli Açılış
Süper Lig'de şampiyon Galatasarayı kutluyoruz
Belarus'lu Anna Miadzvedzeva kemanıyla büyülüyor
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü
Antalya çiçeklerle açık hava galerisine döndü
Tatar: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği, statükoyu sürdürme senaryolarına boyun eğmez”
4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali başladı
1. Uluslararası Türkiye Türkçesi Öğretimi Sempozyumu GAÜ'de Gerçekleşiyor
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|