Uzunkaya: Yeni Yıl Huzur ve Güzellik Getirsin
|
 |
|
|
Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, yeni yıl mesajında, yeni yılı Antalya’da karşılayan vatandaşlara yeni yılın huzur ve güzellik getirmesini temenni etti. |
 |
|
 |
30 Aralık 2017 Cumartesi - 14:28 |
  
|
|
 |
|
|
|
 |
Uzunlaya, “Hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olan Antalya’da yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Antalyalı hemşerilerimizle paylaşıyor, yeni yılın ilimize, ülkemize, yaşadığımız coğrafyaya ve nihayetinde tüm dünyaya barış, huzur ve güzellik getirmesini temenni ediyor, yeni yılın ülke olarak mevcut sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği, toplumsal hayatımızda saygının, hoşgörünün, kardeşliğin ve sevginin daima hakim olduğu bir yıl olacağına inanıyorum. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kastedecek her türlü saldırıya karşı daima hazırlıklı, donanımlı ve güçlü olma zorunluluğumuzu asla unutmamalıyız” dedi.
Emniyet Teşkilatı olarak, yasadışı her türlü oluşum ve yapılanmalara ve vatandaşların üzerinde lokal nüfuz ve baskı alanları oluşturmak isteyen gruplara karşı kararlı mücadeleye 2018 yılında devam edeceklerini belirten Uzunkaya, “Şüphesiz bu mücadeledeki en büyük gücümüz ve motivasyon kaynağımız vatandaşlarımızın bizlere verdiği ve de vereceği destektir.
Emniyet Müdürlüğü olarak, hizmetin en iyisine layık olan Antalyalı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla, yılın 365 günü olduğu gibi 24 saat görev başında olacağımız yeni yılda da, halkımızın karşılaşacağı her türlü asayiş, güvenlik, terör ve trafik olayları ile ilgili ihbar, şikâyet ve yardım talepleriniz için 112 Acil Çağrı Merkezinin yönlendirdiği 155 Polis İmdat telefonu her an hizmetinizde olacaktır. İlimizde, yılbaşı gecesinde de hiçbir üzücü olayın yaşanmaması için, her zaman olması gerektiği gibi vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, alkollü şekilde direksiyon başına geçmemelerini, sağlık ve güvenlikleri için çalışan görevlilerimizin yönlendirmelerine destekçi olmalarını ve uymalarını özellikle rica ediyor ve “Lütfen, soruna değil çözüme ortak olunuz” diyoruz.”
|
|
 |
|
 |
 |
 |
FACEBOOK YORUM |
Yorumlarınızı
Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın... |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
YORUMLAR |
Onay bekleyen yorum yok. |
|
 |
|

Küfür, hakaret içeren; dil, din,
ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük
harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Bu haber henüz yorumlanmamış...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
DİĞER HABERLER |
|
 |
|
 |
|
|
GÜNÜN MANŞETLERİ |
Girne Koleji Trabzon'a Görkemli Açılış
Süper Lig'de şampiyon Galatasarayı kutluyoruz
Belarus'lu Anna Miadzvedzeva kemanıyla büyülüyor
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
İbrahim Tatlıses,yeni inşaat projesinin tanıtım toplantısını kebap şöleni ile yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü
Antalya çiçeklerle açık hava galerisine döndü
Tatar: “Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği, statükoyu sürdürme senaryolarına boyun eğmez”
4. FoodFest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali başladı
1. Uluslararası Türkiye Türkçesi Öğretimi Sempozyumu GAÜ'de Gerçekleşiyor
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
ÇOK OKUNANLAR |
 |
|
 |
|
 |
YAZARLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FOTO GALERİ |
 |
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor
2017 Yazına Damga Vuracak... Simli Kızlar!
Instagram'ı Sallayan Güzel! Silvia Caruso...
Emıly Ratajkowskı Üstsüz Deniz Keyfi
Anouk Van Kleef Kimseye Aldırmadı!
Galada Şıklık Yarışı 2017
Gabrielle Caunesil Frikiği Umursamadı
Motobike İstanbul Fuarı başladı
Kendall Jenner'ın Altın Dişleri Olay Oldu!
PLAYBOY MODELİ UFACIK MAYOLARIYLA DÜNYAYI DOLAŞIYOR!
|
|
 |
 |
 |
|
 |
ÇOK YORUMLANANLAR |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
FACEBOOK'TA BYTURCO |
|
 |
TWITTER'DA BYTURCO |
|
 |
 |
 |
ANKET |
|
 |
|