Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   20/28 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Başbakan Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Eleştiri
Başbakan Yıldırım dan Kılıçdaroğlu na Sert Eleştiri
 
Başbakan Binali Yıldırım, Iğdır'da referandum mitinginde halka hitap etti. Başbakan Yıldırım, "Iğdır inşallah 16 Nisan'da Avrupa başkentlerine gereken cevabı verecek. CHP maalesef çok kalitesiz, çok çirkin bir kampanya yürütüyor. Yalan, dolan başka bir şey yok...
 
22 Mart 2017 Çarşamba - 15:40

Başbakan Binali Yıldırım, Iğdır'da referandum mitinginde halka hitap etti. Başbakan Yıldırım, "Iğdır inşallah 16 Nisan'da Avrupa başkentlerine gereken cevabı verecek. CHP maalesef çok kalitesiz, çok çirkin bir kampanya yürütüyor. Yalan, dolan başka bir şey yok. Bak Erzurumlu pehlivan bunu görse bunu pataklar ha! Artık yalanda ölçüyü kaçırdı. Ana muhalefet partisine yakışmıyor." dedi.
 
Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle;
 
"EVET"LERLE KANDİL'İN MUMU PENSİLVANYA'NIN IŞIĞI SÖNECEK
 
Milliyetçi-ülkücü kardeşlerimiz için vatanın birliği, beraberliği, ayyıldızlı bayrak herşeyin önünde gelir. Bunlar Türk maskesi takmış, bunlar milliyetçi maskesi takmışlar. Ama bunlar teröre, PKK'ya, FETÖ'ye destek veriyorlar. Bu oyunu Iğdır bozar. Bu tezgahı Iğdır devirir. Evet dediğinizde Kandil'in mumu sönecek, Pensilvanya'nın ışığı sönecek. Evet dediğinizde teröristler korkacak, millet sevinecek. 16 Nisan'da bir partiye oy vermiyoruz, Türkiye'nin ayyıldızlı bayrağına, geleceğine oy veriyoruz. Parti yok Türkiye var. Gelecek Türkiye sevdası var. 16 Nisan'da 'evet' diyerek terör örgütlerinin sonunu getirmeye hazır mısın Iğdır?
 
ERZURUMLU PEHLİVAN GÖRSE BUNU PATAKLARDI
 
Iğdır inşallah 16 Nisan'da Avrupa başkentlerine gereken cevabı verecek. CHP maalesef çok kalitesiz, çok çirkin bir kampanya yürütüyor. Yalan, dolan başka bir şey yok. Bak Erzurumlu pehlivan bunu görse bunu pataklar ha! Artık yalanda ölçüyü kaçırdı. Ana muhalefet partisine yakışmıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olmayan şeyleri varmış gibi anlatıyor. Yalanı da çok rahat söylüyor. Bunlar yalanı meslek haline getirmiş. Gözünüzün içine baka baka yalanlarını altalta sıralıyorlar. Bu herşeyden önce temsil ettiğiniz ana muhalefet partisinin tabanına büyük bir saygısızlık. Bu sistemde rejim değişecek diyor; yalan bir. Rejim 1923'de kuruldu, adı Cumhuriyettir. Bu ülkenin bağımsızlığı için hayatını ortaya koyan bütün şehitlerinizi rahmetle, şükranla, minnetle anıyoruz.
 
EY KILIÇDAROĞLU SEN ATATÜRK'ÜN KURDUĞU PARTİNİN BAŞKANISIN
 
Tek adam rejimi gelecek, eyalet sistemi kurulacak, diyor. Bu da külliyen yalan. Muhtarlıklar kalkacak diyor, yalan, kuyruklu yalan. Cumhurbaşkanı Meclis'i feshedecek diyor, bu da yaldızlı, yıldızlı bir yalan. Her gün yeni yeni yalanlar geliyor. Ayıptır ayıp! Iğdırlılar bu yalanlara cevabı vermeye hazır mısınız? Ey Kılıçdaroğlu sen CHP'nin genel başkanısın, sen büyük Atatürk'ün kurduğu partinin başındasın. Sen ana muhalefet partisinin başkanısın. Arka arkaya bu kadar yalanı nereye sığdırıyorsun, hiç mahçup olmuyor musun? Yalanları yüzüne çarpsanız bile yalana devam ediyor. Allah CHP'ye gönül veren seçmene sabır versin. CHP hiç bu kadar kötü bir dönem yaşamadı. 16 Nisan Türkiye'yi değiştireceği gibi ana muhalefeti de değiştirecek.
 
BU SİSTEM BAĞIMSIZ YARGIYI AYNI ZAMANDA TARAFSIZ YAPACAK
 
16 Nisan'dan sonra artık muhalefet de çalışmak zorunda kalacak. Yoksa siyasetten yok olup gidecekler. Ömürleri boyunca laf, laf, laf üstüne laf koydukları için bu değişim onların işine gelmez, onun için, korktukları için karşı çıkıyorlar. 16 Nisan'da yapılacak bu değişikliğe evet diyerek Türkiye'de sadece hükümet yönetim sistemini değiştirmeyeceğiz. Artık Türkiye'de güçlü hükümet dönemi başlıyor. İktidarı sandıkta siz belirleyeceksiniz. Seçim bitecek, kimin iktidar olduğu o gün belli olacak. Sık sık seçim olmayacak. Yaşanan hükümet krizleri tarihe karışacak. Geçmişte Cumhurbaşkanı, Başbakanlar arasındaki kriz artık hiç olmayacak. Darbelerin adı bile anılmayacak. Çünkü gerçek güç millet olacak, siz olacaksınız. Siz kime yetki verdiyseniz yetkiyi o kullanacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hem Meclis'i güçlendiriyor hem de milletvekillerini güçlendiriyor. Bu sistem bağımsız yargıyı aynı zamanda tarafsız hale getiriyor.
 
SİZİN DIŞINIZDA HİÇBİR GÜÇ BU ÜLKEYİ YÖNETEMEYECEK
 
Bu sistemde Türkiye'nin ekonomisi şaha kalkacak. Koşar adımlarla 2023 hedeflerine kararlılıkla devam edeceğiz. Yatırım, iş, aş imkanları artacak. 14 yıldır bir yandan çalışıyoruz, bir yandan da vesayete, saldırılara karşı amansız bir mücadele veriyoruz. Eğer bu saldırılar olmasaydı, 27 Nisan elektronik muhtırası, 367 krizi, MİT krizi, Gezi olayları, 17-25 Aralık, 15 Temmuz akşamı alçak darbe girişimi olmasaydı Türkiye bugün beş Türkiye olacaktı, altı Türkiye olacaktı. Milli gelirimiz 20 bin doları bulacaktı. İşte bütün bunları ortadan kaldırmak, milletle yol yürüyen bir iktidarın kapısını aralamak için bu değişikliği yapıyoruz. Bu sistemde hükümeti siz belirleyeceksiniz. Sizin dışında hiç kimse bu ülkeyi yönetmeye karar veremeycektir.
 
SENİN HATIRIN İÇİN İKİ CUMHURBAŞKANI MI SEÇELİM?
 
Ayak oyunları olmayacak. Kılıçdaroğlu diyor ki, "Tek adam rejimi". İyi de Kılıçdaroğlu 7 tane seçim kaybettiniz, şimdi de bize ders mi veriyoruz. Senin hatırın için iki tane Cumhurbaşkanı, iki tane muhtar, her belediyeye iki tane başkan mı seçelim? Bunlar bugünlerde HDP'yle çok haşır neşir olduğu için eş başkanlığa kafayı takmış vaziyette, hayırlı uğurlu olsun. Sizin evet dediğinizle işbaşına gelecek, 5 sene çalışacak. Beğendiniz bir defa seçeceksiniz, ama üçüncü sefer yok. Patronun millet olduğu yerde diktatörlük olur mu? Beğenmezseniz yenisini getireceksiniz. Bürokrasi iki ileri bir geri yapmayacak. Sürekli ileri, kalkınma, büyüme ve refah.
 
TRENLERİ İSTANBUL BOĞAZI'NIN ALTINDAN GEÇİRDİK
 
14 senedir hizmet üretiyoruz. Büyük yatırımlar yaptık, büyük eserler kazandırdık. Türkiye'nin ve kendi alanında dünyanın en uzun asma köprüsü Osmangazi'yi açtık Bursa ile İstanbul'u birleştirdik. İstanbul'da boğazın altından Avrasya Tüneli'ni geçirdik, Yenikapı ile Göztepe'yi birleştirdik, üç dakikaya düşürdük. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle boğaza üçüncü gerdanlığı taktık. Marmaray'la trenleri denizin altından geçirdik. Biz Fatih'in torunlarıyız. Fatih nasıl karadan gemileri denize indirdiyse onun torunları Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi de trenleri, arabaları denizin altından geçirdi. Bu millete de bu yakışır. 50 yıllık rüya Ilgaz tünellerini bitirdik, Aksaray'da doğalgaz Tuz Gölü'nün altında depolarını açtık. Bursa Selçuk Gazi tünellerini açtık.
 
HERGÜN ANKARA'DAN İSTANBUL'DAN SEFERLER GELİYOR MU?
 
Diyarbakır Sur'u yeniden ayağa kaldırıyoruz. Trabzon'u Gümüşhane, Bayburt, Erzurum'a bağlayacak Türkiye'nin en uzun tünellerinin temelini attık. 18 Mart şehitlerin destan yazdığı Çanakkale'de dünyanın orta açıklığı en büyük olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temelini attık. İşte bunlar birkaç ay içerisinde yapılan işler. Biz konuşmuyor, eserlerimiz konuşuyor. Iğdır havalimanınız var mıydı? Her gün Ankara'dan İstanbul'dan seferler geliyor mu?
 
EVETLERİNİZİ PENSİLVANYA, KANDİL VE PKK DUYSUN
 
Şimdi Cumhuriyet'in en güzel eserini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni getiriyoruz. Türkiye'nin gelecek kapısını siz açacaksınız. 16 Nisan'da evet oylarınızla yeni sistemi başlatmaya hazır mısınız Iğdır? Iğdır 2007'de yüzde 68 oy vererek Cumhurbaşkanlığı referandumunda bu işe karar verdiniz. Şimdi aynı şekilde yüksek bir oyla 16 Nisan'da bir rekora hazır mısınız? 7 Haziran'la 1 Kasım arasında Türkiye'de AK Parti'ye oylarını en fazla arttıran, rekor kıran, birinci olan ilimiz Iğdır. Iğdır'a rekor yakışır. Iğdır'a en güzeli yakışır. Bu evetlerinizi FETÖ'nün teröristbaşına öyle yüksek sesle söyleyin ki, Pensilvanya'dan duysun. Bunların uykuları kaçıyor. Evetleriniz öyle yüksek olsun ki Kandil duysun, PKK duysun. DEAŞ duysun.
 

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Anastasiadis Bugün Guterres İle Görüşüyor
 
A Milli Takımlar Ana Sponsorluk Anlaşması İmzalandı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Ankara'da Dün Gece Yaşanan Darbe Girişimi Paniği Tatbikat Çıktı
Sosyal medyada önceki gün akşam saatlerinde yayılan "Ankara'da hareketlilik ...
Kuveyt Emiri İmzaladı: Şanlıurfa'ya 5 Milyon Dolarlık Hibe Desteği
Ankara'da Kuveyt Emiri ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Karşımıza Maskeyle Çıkanlara Haydut Muamelesi Yapacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize parmak sallayan Avrupalılara sesleniyorum; ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa'ya flaş uyarı!
Anadolu Yayıncılar Derneğini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlayan ...
 
 
Başbakan Yıldırım'dan 'Osmanlı Kadını' Vurgusu
Başbakan Yıldırım, TİKAD Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. ...
ABD'nin Uçakta Elektronik Cihaz Yasağında Yeni Gelişme
ABD'nin uçakta elektronik cihaz yasağına ilişkin Bakan Arslan, ABD'deki ...
Suriye Sınırında Karşı Taraftan Açılan Ateş Sonucu 1 Askerimiz Şehit Oldu
Hatay'da Reyhanlı Bükülmez Hudut Karakol Komutanlığında görevli bir asker, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Twitter'da Aşık Veysel Paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk ozanı Aşık Veysel'in vefatının 44. yıl dönümü ...
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Kanunu Onayladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 kanunu onaylayarak yayımlanmak ...
Mustafa Koç'un Anısına 29 Milyonluk Proje!
Mustafa Koç’un ölümünden önce Riva’da aldığı 29 milyon dolarlık arazi, ...
Mardin'deki Terör Operasyonunda 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 ...
Silivri'de Korkutan Fabrika Yangını
Silivri'de sabaha karşı elyaf ve mantolama fabrikasında henüz bilinmeyen ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya