Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   20/26 °C
 
 
    Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi  
 
    Milli iradenin simgesi TBMM 104 yıl Yaşında  
 
    AKDÜ Rektörlüğü koltuğunda Çocuklar Oturdu  
 
    Prof. Dr Ata Atun Yazdı :Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?  
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
 
13 Mart haftasında 8 yeni film vizyona girdi.
 
14 Mart 2015 Cumartesi - 10:33





MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL

2014 yılının en çok seyredilen yerli yapımlarından biri olan Mandıra Filozofu'nun devamı niteliğindeki yapım bu sefer seyirciyi Ege'nin cennet havasından İstanbul'a taşıyor. Yönetmenliğini ilk filmde de olduğu gibi yine Müfit Can Saçıntı'nın üstlendiği yapım da senaryo ise komedi-hiciv türündeki işleriyle tanıdığımız Birol Güven'e ait. Güven aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor. Başroldeki Müfit Can Saçıntı'ya kadroda eşlik eden isimlerse Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir, Mahir İpek, Alper Düzen, Uğur Alibaşoğlu, Nihan Durukan ve Birol Güven. 

Bodrum’un Çökertme köyünde modern dünyanın dayatmalarına karşı hayatını en sade biçimde sürdüren Mustafaali, bir gün annesi Gülfidan ve köyün emlakçısını da alarak İstanbul yollarına düşer. Tek amacı ise hastanede yoğun bakımda yatmakta olan babası Cumhur kaptan ile helalleşmektir. Yorucu bir yolculuk ile İstanbul'a varan ekibi, bu büyük şehirde pek çok yeni macera beklemektedir. Mustafaali hem eski okul arkadaşını hem köyden akrabasının oğlu olan Halil İbrahim'i çok değişmiş bulur. Bu arada şansını deneyerek bir holdingde çaycı olarak işe bile girer! Büyükşehir insanının sermaye ve sömürü karşıtı mandıra filozofundan öğrenecek çok şeyi vardır...


KİNGSMAN: GİZLİ SERVİS

Kick-Ass ve X-Men: Birinci Sınıf gibi filmlerin başarılı yönetmeni Matthew Vaughn bu kez bir başka ilgi çekici proje ile karşımızda. Kingsman: Gizli Servis adlı yapım casusluk türünü sevenler için biçilmiş kaftan olarak gösteriliyor. Filmin başrollerinde ise Colin Firth, Samuel L. Jackson ve Taron Egerton bulunuyor.

Gary, küçük yaşta babasının askerde iken hayatını kaybettiğini öğrenir. Babasının gizli görevi sebebi ile ailesi özel bir madalya alır ve bir kereye mahsus olmak üzere acil bir durumda arayabilecekleri bir numaraya kavuşurlar. Gary 17 yıl sonra tutuklanır ve bu numarayı kullanmak durumunda kalır. Ajan 
Harry Hart ona yardıma koşar ancak bu gelişme ile birlikte genç adamın hayatı tamamen değişecektir.


SİNDİRELLA

Sinemacı ve usta tiyatro insanı Kenneth Branagh'ın beyazperde için uyarladığıSindirella haftanın en güçlü yapımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. BaşrollerindeLilly James ve usta aktris Cate Blanchett'i taşıyan masal uyarlaması film, orijinallerine oldukça sadık ve yurt dışında büyük övgü ile karşılanmış bir yapım.

Ella'nın tüccar babası annesinin ölümü üzerine bir başka kadınla evlenir. Genç Ella babasına destek olmak için bu evliliği kabul eder. Güzel kızın babası bir süre sonra hayatını kaybeder, Ella ise üvey anne ve üvey kızkardeşleri ile başbaşa kalır. Bir süre sonra kendisini evin hizmetlisi olarak bulur ve acı dolu günler yaşamaya başlar. Ümidini kaybetmeyen genç kızın hayatı krallıkta düzenlenen bir balo ile değişecektir.


PRENSES KAGUYA MASALI

87. Oscar Ödülleri'nde, En iyi animasyon film dalında aday olan Prenses Kaguya Masalı son zamanların en dikkat çekici çalışmalarından bir tanesi. Yönetmen Isao Takahata'nın 1999 yılındna sonra yönettiği ilk animasyon olan proje aynı zamanda tamamen geleneksel yöntemler ile yapılmış ve el yapımı suluboya 
çizimlerle hayata geçmiş.

Birbirini çok seven yaşlı bir oduncu ile karısı günlerden bir gün bir bambu ağacının parıldayan sapında bulunan acuç içi büyüklüğünde gizemli bir kız bulur ve onu yetiştirir. Kısa sürede büyüyen güzel kız baş döndüren bir kadına dönüşür. Prensler onla evlenmek için sıraya girer ancak güzeller güzelinin hayali bambaşkadır...


ÇEKMEKÖY UNDERGROUND

İstanbul hakkında çektiği belgeseller ile festivallerin tanınan ismi haline gelmiş Aysim Türkmen'in ilk uzun metrajlı kurmaca filmi Çekmeköy Underground, kentsel ve toplumsal dönüşümün yeni nesil üzerindeki etkilerini müzik ekseni ile inceliyor. Filmin başrollerinde ise Can Sipahi ve Kerem Can bulunuyor.

Küllü Harap olarak bilinen Cemal çok yakında hapisten çıkacaktır. Aynı mahallede yaşadığı ve sıkı dost oldukları arkadaşları ise bir yandan onun çıkışını beklemektedir, bir yandan da yetenek yarışması için gün saymaktadır. Mahalle gençleri istedikleri stüdyoya da kavuşurlar, arabesk rap türündeki çalışmaları için kolları sıvarlar. Cemal hapisten çıkar ancak eski dostlarının gelişi her şeyi değiştirecektir.


BANA ADINI SOR

Bu sezonun en iddialı romantik dram filmi olarak tanıtılan Bana Adını Sor, yönetmen koltuğunda M. Taner Gündöner ve süpervisor Özer Kızıltan ikilisini taşıyor. Filmin başrollerinde ise dikkat çekici isimler var. Engin Hepileri ve Özge Borak başrolleri paylaşırken,  Başak Parlak ise bir başka öne çıkan oyuncu 
oluyor. 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği galada oldukça olumlu yorumlar alan filmin konusu ise şu şekilde; Yasemin ve Hakan yetiştirme yurdunda büyümüş iki dosttur. Hayatları hep beraber geçen iki arkadaşın arasında sıkı bir bağ vardır. Yasemin uzun zamandır Hakan'a aşıktır ama bunu bir türlü açıklayamamıştır. İkilinin hayatına Merve adındaki bir başka kadının girmesi ile işler iyice karışır.


SEVİMLİ EJDERHA: KOKONAT

Yönetmenliğini Hubert Weiland ve Nina Wels'in yaptığı Alman işi animasyon filmiSevimli Ejderha: Kokonat bu haftanın küçükler için vizyona giren filmi oluyor. Usta sanatçı Oya Küçümen'in sesiyle minikleri selamlayacak olan animasyon filmi tüm aile ile izlenebilecek bir yapım olarak dikkatleri çekiyor.

Küçük ejderha Kokonat, arkadaşları Oscar ve Matilda ile ejderha adasında yaşamaktadır. Kokonat henüz uçamayan bir ejderha iken, Oscar ise aslen bir ejderha yiyen olmakla beraber vejetaryen olarak yaşamaktadır. Kirpi olan Matilda ise ejderhalarla yaşamaya uyum sağlamış sıkı bir dosttur. Üç kafadar hayatlarını değiştirecek çok özel bir serüvene atılacaklardır.


SELAM: BAHARA YOLCULUK

Başarılı bir komedi oyuncusu olarak tanıdığımız ve aynı zamanda yönetmen olarak da sektördeki hayatına devam eden Hamdi Alkan sinema dünyasına yeni bir proje ile geri döndü. Selam: Bahara Yolculuk adlı dram filminde üçüncü uzun metraj yönetmenlik tecrübesini yaşayan isme oyuncu kadrosunda Gürol Güngör ve Aslıhan Güner eşlik etmiş.

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan filmde, Türkiye'den yola çıkan ve Kırgızistan topraklarına uzanan, umut dolu yepyeni bir hikaye yazmanın peşindeki bir öğretmenin hayat mücadelesine tanık olacağız. Bu serüvende tanıştığı insanlar, gurbet ve iç içe geçen yaşam öyküleri ile 
karşılaşacağız.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Julio Iglesias Türkiye’de
 
Dursun Çiçek'e Seçilme Hakkı İade Edildi
 
 
Etiketler :
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Kış Uykusu SİYAD Ödüllerinde 6 Dalda Ödül Kazandı
Sinema eleştirmenlerinin oylarıyla belirlenen 47. SİYAD Ödülleri'ne en ...
34. İstanbul Film Festivali Programı Açıklandı
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on birinci kez AKBANK sponsorluğunda ...
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girdi.
İşte Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Bu hafta vizyona giren 8 yeni film sinemaseverleri bekliyor
 
 
İKSV Sinema Onur Ödülleri'nin Sahiplerini Açıkladı
34. İstanbul Film Festivali kapsamındaki "Sinema Onur Ödülleri"nin, yönetmen ...
Figüran Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı
Merakla beklenen Figüran filminden yepyeni bir fragman yayınlandı!
Sultanahmet Camisi'nin Minaresinde Kayma Var
İstanbul’da 1616’da yaptırılan 6 minareli Sultanahmet Camii'ni inceleyen ...
Seyfi Doğanay Hayatını Kaybetti
Halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı Seyfi Doğanay geçirdiği rahatsızlık ...
 
 
Yeşilçam'ın Emektarı Hakkı Kıvanç Hayatını Kaybetti
Yeşilçam'ın karakter oyuncusu olarak tanıdığımız Hakkı Kıvanç'ın yaşamını yitirdiği haberi geldi.
Sezonun İlgi Çeken Oyunu 'SONRA'
Tiyatro Yanetki'nin ses getiren oyunlarına son eklenen halka “Sonra” bu ...
Kaçış 1950 Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı
Yönetmenliğini İbrahim Biçer'in üstlendiği filmden ilk fragman görücüye çıktı.
Kabe'nin İlk Fragmanı Görücüye Çıktı
Yönetmenliğini Levent Akçay'ın üstlendiği aksiyon filmi Kabe'nin ilk fragmanı görücüye çıktı.
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Türk Yıldızları Antalyalıları  büyüledi

Türk Yıldızları Antalyalıları büyüledi

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye mi AB’ye, AB mi Türkiye’ye muhtaç?
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya