Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    Antalya 31 Mart Pazar günü Seçime Hazır  
 
    BARÜ’nün projesiyle Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak  
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
Erdoğan :Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacaktır
Erdoğan :Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacaktır
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’daki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakârlığı Allah'ın izniyle boşa gitmemiştir, gitmeyecektir.dedi
 
25 Ağustos 2019 Pazar - 23:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’daki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakârlığı Allah'ın izniyle boşa gitmemiştir, gitmeyecektir. Dün, bugün 22 teröristi içeride ve dışarıda öldürdük. Askerimizle, polisimizle, güvenlik korucularımızla, jandarmamızla, dağ tepe demeden bu mücadeleyi sürdürüyoruz, sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da ilk olarak Tonya ilçesindeki Foleya Mountain Resort Otel'in açılışını gerçekleştirdi.
Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, otel yatırımı gerçekleştiren girişimcileri tebrik ederek, açılışı gerçekleştirilen otelin, yaylalar için örnek teşkil ettiğini söyledi.
“TÜRKİYE BU YIL TURİZMDE PATLAMA YAŞIYOR”     
Türkiye’nin bu yıl turizmde patlama yaşadığını, şu anda 52 milyon turistin Türkiye’de misafir edildiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Doğu Karadeniz şu anda turist kaynıyor. İnanıyorum ki şu anda bu yayladaki konaklama başka olacak. Ama bizim Trabzon merkezdeki otelleri arttırmamız lazım. Valimizle de gelirken yolda bol bol bunları konuştuk. İnşallah otellerimiz ne kadar artarsa turistler daha çok daha fazlasıyla Trabzon’a gelecek. Hele hele bu yayla evlerini gördükleri zaman da durum çok daha farklı olacak” dedi.
“ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğunu anımsatarak, şehitlere Allah’tan rahmet diledi ve “Ama 21-22 tane de teröristi içeride ve dışarıda onları da öldürdük, çünkü şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak dedik, bu da böyle bu şekilde devam ediyor. Allah razı olsun Süleyman kardeşimiz de bu işi yakın takipte tutuyor, Savunma Bakanımız aynı şekilde, bütün Silahlı Kuvvetlerimiz, güvenlik güçlerimiz, polisimiz, hepsi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Allah şehitlerimize rahmet, Peygamberimize komşu eylesin inşallah” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, tesisin hayırlı olması dileğinde bulunup beraberindekilerle kurdele keserek, otelin açılışını yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.
Törende vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında ülkesinin ve milletinin bekası için hayatlarını feda eden Trabzonlu ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, Fatiha okudu.
“TERÖRLE MÜCADELEYİ SONUNA KADAR SÜRDÜRECEĞİZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hiçbir şehidimizin tek damla kanı, hiçbir kahramanımızın fedakârlığı Allah’ın izniyle boşa gitmemiştir, gitmeyecektir. Dün, bugün 22 teröristi içeride ve dışarıda öldürdük. Ahdimiz var, kararlılığımız var. Ne dedik? ‘İnlerine gireceğiz’ dedik, girdik, giriyoruz. Askerimizle, polisimizle, güvenlik korucularımızla, jandarmamızla dağ-tepe demeden bu mücadeleyi sürdürüyoruz, sonuna kadar sürdüreceğiz. Sınırlarımız içinde ve sınırlarımız dışında görev yapan tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.
Terör örgütü PKK’nın Meclis’teki uzantılarına sandıkta gereken dersi verilmesi gerektiğini hep söylediğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşte buyurun, Diyarbakır, Mardin, Van, buradaki belediye başkanlarını idari bir kararla görevden aldık mı? Aldık. Zira benim milletimin alın terinden ödediği vergilerde oralara gönderilen parayı kalkıp da Kandil’e, terör örgütlerine gönderenlere hiçbir zaman biz görmemezlikten gelemez, onları kapıya koyarız. Şu anda koyduk mu? Koyduk” değerlendirmesinde bulundu.
“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TEMSİLCİLERİYLE EN UFAK BİR DİRSEK TEMASIMIZ OLAMAZ”
Bu konuda ana muhalefetin tavrını da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP çıkıyor ne diyor? Bu hak ve özgürlüklere, demokrasiye aykırıdır. Bay Kemal, sen bu terör örgütünün mensuplarıyla Ankara’dan İstanbul’a yürüyebilirsin, ama bizim bu terör örgütlerinin temsilcileriyle en ufak bir dirsek temasımız olamaz”  dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’a kazandırılan toplam yatırım bedeli 1 milyar 365 milyon lira olan 216 projenin toplu açılışını yapacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ile ilgili Cumhurbaşkanlığı kararnamesini önceki akşam imzaladığı müjdesini vererek, yüksek teknolojili ürünlerin üretileceği ve yedi bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacak bu bölgeyle şehrin sanayisine yeni bir dinamizm kazandırılacağını kaydetti.  
Trabzon’a son 17 yılda toplam 30 milyar liralık yatırım yaptıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitimden sağlığa her alanda Trabzon’un çehresini değiştirdiklerini, Akçaabat’taki stadyumun yanına inşa edilecek şehir hastanesiyle Trabzon’un çok daha farklı bir hâle geleceğini ifade etti.
“TRABZON NE KADAR GÜÇLÜ OLURSA TÜRKİYE DE O KADAR GÜÇLÜ OLUR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, aşkı ve davası olmayanların şehir felaketin pençesinde kıvranırken önceliğini tatile verebildiğini, bunun örneğini İstanbul’da yaşadıklarını belirterek, “Tıpkı Trabzon gibi Fatih’in emaneti olan İstanbul’a hep birlikte sahip çıkacağız. İstanbul’da yaşayan Karadenizli kardeşlerim başta olmak üzere, tüm hemşehrilerimizle bu aziz şehrin bölücü örgütün destekçilerine peşkeş çekilmesine mani olacağız. Unutmayınız, Trabzon ne kadar güçlü olursa Türkiye de o kadar güçlü olur. Trabzonlu ülkesine ve milletine ne kadar sıkı sahip çıkarsa, bu azim ve kararlılık dalga dalga 82 milyonun tamamına yayılır” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bugün hepsi de birbiriyle yakından ilişkili terör örgütleriyle mücadele yürüttüğüne vurgu yaparak, şöyle devam etti: “Bugün Türkiye’nin kara, deniz ve hava sınırlarına yönelik tehditler, hatta tacizler var. Bugün Türkiye’nin güvenlikten ekonomiye kadar her alanda egemenliğine yönelik saldırılar var. Bugün Türkiye’nin; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet, bu şekilde ifade ettiğimiz hayati bir önceliği var. Öyleyse ne yapacağız? Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız, işte ülkemizin yaşadığı ve yaşamak istediği gerçek budur. Bunlar ülkemizin havasını soluyan, ekmeğini yiyen, suyunu içen, imkânlarından istifade eden hiç kimsenin karşı çıkamayacağı başlıklardır. Ama maalesef bu ülkede topluiğne başı kadar bir çıkar için tüm bunları çiğneyip geçebilecek bir siyasi anlayış türemiştir. Bu çarpık siyasi anlayışın en başında CHP ile HDP yer alıyor.”
HDP’nin kendini terör örgütünün güdümünden kurtaramadığı için hiçbir zaman gerçek anlamda siyasi parti haline gelememiş bir payanda olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “HDP’den PKK’nın terör örgütü olduğunu duydunuz mu, soruyorum, duydunuz mu? Ve devamlı destek. Peki, lafa geldiğinde geçmişini Cumhuriyetle yaşıt tutan CHP’ye ne oluyor? Türkiye’ye yönelik her tehdit, aynı zamanda Cumhuriyeti hedef almıyor mu? Türk milletinin çıkarlarına verilen her zarar aynı zamanda Cumhuriyete adını veren cumhuru etkilemiyor mu? Öyleyse bu aymazlık, bu gaflet, bu riyakarlık niye?” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de iki sismik araştırma ve iki sondaj gemisiyle varlık gösterdiğinin altını çizerek, ana muhalefet partisi genel başkanının ağzından, Türkiye’nin Irak’ta, Suriye’de, tüm Akdeniz hattında, Karadeniz’de, Balkanlar’da, Avrupa’da ve dünyanın dört bir yanında yürüttüğü mücadelelerle ilgili hiç hayırlı bir laf çıkmadığını kaydetti.
“BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DESTEKLEYENLERLE GİRDİKLERİ YANLIŞ YOLDAN GERİ DÖNMELERİNİ BEKLİYORUZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimiz sizden istiklalimizi ve istikbalimizi ilgilendiren konularda yasak savma kabilinden yuvarlak laflar değil, delikanlıca tavır göstermesini bekliyor. Cumhur İttifakı kendi siyasi çıkarlarının üstüne çıkmayı başarıp işte bu tavrı gösterenlerin buluştuğu yerdir” değerlendirmesinde bulundu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yarın Malazgirt zaferinin 948’nci yıl dönümü için Malazgirt’teki kutlamalara katılacaklarını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gönül ister ki bu kutlamayı CHP başta olmak üzere tüm partilerimizle birlikte yapalım, ama onlar böyle yerde olmazlar. Yenikapı’da zemini oluşan yerli ve millî ittifaktan adeta koşarak kaçmaları gerçek niyetlerini zaten ortaya koymuştu. Buna rağmen kendilerinden bölücü terör örgütünü destekleyenlerle girdikleri yanlış yoldan geri dönmelerini bekliyoruz” diye konuştu.
Hiçbir zaman millete hizmet etme, ülkeye eser kazandırma, Türkiye’yi hedeflerine ulaştırma yolundan sapmadıklarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün de sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorlarını paramparça ederken, ekonomimize takılan çelmeleri savuştururken, aleyhimize yazılan senaryoları boşa çıkarırken, her alanda hizmet çarkını kesintisiz işletiyoruz” ifadelerine yer verdi.
EMİNE BULUT’UN ÖLDÜRÜLMESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların “idam idam” seslenişleri üzerine, şöyle konuştu: “İdam kararını ben Cumhurbaşkanı olarak tek başına verme yetkim yok, bu Parlamentodan gelecek, Parlamentodan geldiği zaman benim onaylama yetkim var, Parlamentodan çıkıp geldiğinde ben onaylayacağımı daha önce size söyledim zaten. Hele hele son Emine Bulut Hanımefendiyle ilgili olay yenilir, yutulur bir olay değildir, bu ciddi bir vahşettir, bu alçaklıktır, bu adiliktir, buna derseniz deyin az kalır. Onun için de, ben babasıyla da görüştüm ve tabi ki bunu vicdanımızın da kabul etmesi mümkün değil, hukukun da bunu kabul etmesi mümkün değil.”
“ENFLASYON TEK HANELİ RAKAMA İNECEK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomide her gün müjdeli haberler alıyoruz, kurun nispeten stabil hâle gelmesi, faiz indirimi, inecek, enflasyon tek haneli rakama inecek, bunun müjdesini veriyorum. Yatırımların, ticaretin, sanayi üretiminin, inşaatın ve tüm sektörlerin fark edilir şekilde yükselişe geçtiğini görüyoruz. Milletimizin istiklal ve istikbal davası yanında, iş ve aş meselesi de her zaman önceliklerimizin en başında yer almıştır, aynı şekilde devam edecektir” diye konuştu.
Konuşmasının ardından beraberindekilerle kurdele kesen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da yapımı tamamlanan eserlerin açılışını yaptı.
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET
Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan, kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'daki programının ardından Araklı ilçesinde Arakale Cafe & Restaurant'ın açılış törenine katıldı.
Tonya ilçesinde de bir otelin açılışını gerçekleştirdiğini anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'un ilçelerinde yayla turizmine hizmet edecek tesislerin önemine işaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trabzon bu konularda atacağı adımlarla inanıyorum ki turistlerin adeta Türkiye’deki önemli bir destinasyonu ve bu destinasyonun da farklı bir sıçrama noktası olacaktır” dedi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Antalya Polisinin Huzur Akdeniz Operasyonları Sürüyor
 
Antalyaspor Denizli Karşısında Taraftarını Üzdü 0-2
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Pençe 3 Operasyonunda 3 Şehidimiz Var
Milli Savunma Bakanlığınca yapılan açıklamada 7 yaralı askerin hastaneye ...
Erdoğon : “Artık sahada sözünü söyleyen ve bunun gereklerini yaparak netice alabilen bir Türkiye var”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresiumda ...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Sel Felaketinde Meteorolojiyi Eleştirdi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ' Meteoroloji ...
MSB Açıkladı : Suriye'nin Kuzeyin'de İHA'lar Görevde
Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa'da kurulacak Müşterek Harekat Merkezi'nin ...
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
Türkiye Ukranya İlişkilerinde liderler Buluşması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ...
Bakan Çavuşoğlu : Kıbrıs Bizİm Milli Davamızdır KKTC'nin haklarını savunmaya devam edeceğiz
Dışişleri Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve yurt dışında görevli ...
Erdoğan :Piyasadaki Canlanma Yeniden İvme Kazanacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Merinos ...
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askerî Şûra kararlarını imzaladı sözcü Kalın açıkladı
Yüksek Askerî Şûra (YAŞ) kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ...
Türkiye’nin güvenliğini yakından ilgilendiren önemli iç ve dış gelişmeler MGK'da ele alındı
Millî Güvenlik Kurulu (MGK) olağan toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Bakan Albayrak: Kredi faizleri düşecek,
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kredi faizlerinin düşeceğini belirterek, ...
TSK Sınır Ötesinde Terörle Mücadelesini Kararlılıkla Sürdürüyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri, gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde terörle ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
BARÜ’nün projesiyle Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak

BARÜ’nün projesiyle Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya