Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   19/25 °C
 
 
    Muratpaşa'da Sokak köpeklerin özel yaşam alanı  
 
    Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor  
 
    Telefirik Kazasıyla İlgili ,Başkan Mesut Kocagöz Dahil 5 Kişiye Tutuklama  
 
    Girne Belediye Başkanı Şenkul'un Çok Ses Getirecek Vicdani Paylaşımı  
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
 
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 9 film vizyona girecek.
 
16 Temmuz 2015 Perşembe - 10:30





ALTIN GOL
 
Amadeo, oldukça utangaç fakat yetenekli bir çocuktur. Futbol oynadığı takım, zaferlerle dolu bir dönem geçirdikten sonra yenilgi üstüne yenilgi almış, parıltısını yitirmiştir. Kendisinin de desteğiyle, sahadaki en büyük rakipleriyle karşı karşıya gelmeleri gerekecektir. Takım kaptanlarının da rehberliği sayesinde, sağ açıkta oynayan Amadeo ve takımı büyük bir maceraya atılacaktır. Aşk, arkadaşlık ve beraberlik duygularının karışımı olan bu macera grubun eski ağır toplarını da bir araya getirecektir. Acaba takımın onurunu bu önemli maçta kurtarmak mümkün olabilecek midir?
 
Juan Josa Campanella'nın yazıp yönetmenliğini üstlendiği film "eğer langırt piyonları canlanarak gerçek hayatta futbol oynamaya başlasalardı ne olurdu?" sorusunun cevabını olabilecek en eğlenceli haliyle vermeyi hedefliyor!
 
 
 
ANT-MAN
 
Marvel aleminin sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man de beyazperdeye zıplamayı başardı! Mesleğine aşık olan ve bu konuda Reed Richards'ı bile aman aman aratmayan biyokimya uzmanı Dr. Hank Pym; altatomik partiiküller üzerinden ilginç bir formül geliştirir. Fakat Pym'ın geliştiğirdiği ve insanlığın geleceğini tayin edeceğine inandığı bu formül daha önceki testlerin hiçbirinde başarılı olmamıştır. Ayrıca henüz başarılı olabilmiş bir insanlı deneyden de söz edebilmek mümkün değildir. Pym, cisimlerin boyutlarını değiştirebilen bu formülün denemelerini yapmaya başlar ancak işler pek de umduğu gibi gitmez.  Uygulama sırasında yaşadığı bir kaza sonucu, yeni bir yetenek kazanır. Artık çevresindeki bütün böceklerle iletişim kurabilmekte hatta onları kontrol edebilmektedir.
 
Yönetmen koltuğuna Peyton Reed'in oturduğu filmde; Ant-Man kostümünü giyen isim ise; Paul Rudd... Filmde ayrıca Evangeline Lily, Michael Douglas, Michale Pena ve Ant-Man'in ezeli baş belası Yellowjacket rolünde Corey Stoll yer alıyor!
 
 
 
AŞKIN DİLİ
 
Martin, Gustave Flaubert hayranı eski bir Parislidir. Normandiya kasabasında pastane işleten Martin, bir İngiliz çiftin kendisine yakın bir çifliğe taşındığını öğrenir. Üstelik bu çift isimlerini birer Flaubert kahramanı olan Gemma ve Charles Bovery'den almıştır. Sadece ismen değil yaşayış ve hal tavırları olarak da dikkat çekicidirler. Yönetmenliğini Anne Fontaine'nin üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda Fabrice Luchini, Gemma Arterton ve Jason Flemyng yer alıyor.
 
Son dönemin en çok sevilen  oyuncularından biri olan Gemma Arterton,  ünlü roman kahramanı Madame Bovary ile olan isim benzerliği sebebiyle; Martin’i derinden etkiler. Bir anda bütün kasabanın ilgi odağı haline gelen Gemma, kısa süre içerisinde kendini bir aşk macerasının merkezinde bulur. Posy Simmonds’ın aynı adlı resimli romanından uyarlanan Gemma Bovery, gerçek hayat ile klasik edebiyatın flörtleştiği sıcak bir romantik film.
 
 
 
BİR ZAMANLAR NEW YORK
 
Ewa Cybulski ve kız kardeşi Magda 1921 yılında, doğdukları ülke olan Polonya'yı terk ederek hayallerinin peşinden koşabimek için New York'un yolunu tutarlar. Ellis Ada'sına geldiklerinde ise kız kardeşleri acı bir süpriz beklemektedir. Magda verem hastalığına yakalanır ve karantinaya alınır. Ewa ise yapayalnız ve kaybolmuş bir şekilde, kardeşine yeniden kavuşabilmek için Bruno adındaki gizemli bir yabancıdan yardım ister. Fakat Bruno'nun niyeti hiç de göründüğü kadar iyi değildir. Ewa'nın yeni tanıştığı bu gizemli adam aslında kadın ticareti yapmaktadır ve başarılı olmayı da kafasına koymuştur. Kız kardeşini kurtarmak için Ewa bütün fedakarlıklara hazırdır ve fahişelik yapmaya başlar. Bruno'nun kuzeni Orlando'nun gelişiyle birlikte , Ewa kendine güvenini geri kazanır fakat Bruno'nun kıskançlığı onları ölümcül bir deliliğe sürükler...
 
 
 
DEHŞET GECESİ
 
Blair Cadısı filmiyle birlikte "buluntu belgesel" türüne yeniden hayat öpücüğü kondurmakla kalmayıp, bu alt türü oldukça popüler hale getiren Eduardo Sanchez, son filmi olan Dehşet Gecesi ile birlikte de, son yıllarda oldukça papüler hale gelen bu türün, estetik nimetlerinden faydalanmayı idevam ettiriyor!
Sanchez'in bu defa peşine düştüğü efsaneyse, pek çok dizi, film ve video oyuna konu olmuş Koca Ayak miti! Film, Texas kırsallarında, yörenin ünlü mitik yaratıklarından biri olan Koca Ayak'ın peşine düşerek; onun hakkındaki efsanelere dair yeni bilgiler toplamak için harekete geçen bir grup gencin hayatta kalma öyküsünü anlatıyor. Önlerine düşen her ipucuyla birlikte Teksas kırsallarının kalbine doğru ilerleyen ekip nihayetin efsanenin daha önce hiç karşılaşmadıkları yanıyla yüzleşme fırsatı buluyor.
 
Filmiln başrollerini Samuel Davis, Dora Madison Burge ve Roger Edwards paylaşıyor.
 
 
FIRTINANIN ORTASINDA
 
Catherine ve Matthew Parkerçifti çocukları ile birlikte bilinmeyen bir nedenle çöl kıyısındaki küçük bir kasabaya taşınmak durumunda kalır. Evin çocukları Lily ve Tommy öldürücü çöl fırtınasının hemen öncesinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Kasabanın polisi David Rae’nin yürüttüğü geniş çaplı arama operasyonuna kasaba halkı da destek olur. Fakat operasyon devam ederken Parkerlar ile ilgili ilginç gerçekler ortaya çıkmaya başlar. Zaman ilerledikçe şüphelerin tırmanması ve dedikoduların yayılması ile kasaba halkı acımasızca Parkerlar’a karşı döner. Çöl karanlığında yaşam şansı hızla azalmakta, Catherine ve Matthew için geçen her saniye çocuklarını ölüme daha da yaklaştırmaktadır.
Oscar Ödüllü Nicole Kidman, Joseph Fiennes ve Hugo Weaving’in başrollerinde olduğu, temposu bir an olsun düşmeyen bir diğer yıldızı güzel oyuncu Maddison Brown.
 
 
KANLI TATİL
 
Çocukluk arkadaşları olan Scott, Trevor ve Charlie'nin aralarında son derece güçlü bir bağ vardır. Sörtf yapmaktan hoşlanan bu üçlü, yeni rota olarak kendilerine Panama'yı uygun görürler. Üç kafadar, kız arkadaşlarıyla geldikleri bu yerde hem uslu çocuk olmayı öğrenmeye çalılışır hem de latin ateşine karşı koymak için uğraşırlar.
Carmen adındaki bir kadının cazibesine kapılmalarıyla birlikte, halk arasında tehlikeli söylentilerin baş gösterdiği ve Darian Ormanları'nda patlak veren gerilim yüklü bir macera başlar. Ormanın derinliklerinde arkadaşları son derece gizemli bir efsane beklemektedir.
 
Üçüncü uzun metrajına imza atan Alastair Orr'un yönettiği filmin başlıca rollerinde Zachary Soetenga, Lindsey McKeon ve Sofia Pernas yer alıyor.
 
 
KRALLAR KULÜBÜ
 
Çalıştığı oteli patronundan devralan Kaan ve beraberindeki otel çalışanlarının bayram havası maalesef uzun sürmez. Zira otelin devredilmesinin arkasındaki neden sıradışı mafya babası Cumali'dir! Elindeki evraklarla otelin kendisine ait olduğunu iddia eden ve Krallar Kulübü'nü ele geçirmeye kararlı olan Cumali'ye karşı, Kaan ve tüm otel çalışanları hummalı bir çalışmaya gireceklerdir.
Filminin yönetmenliğini Tuncay Erol üstlenirken, senaryo ve hikaye Yerkan Kahraman'a ait. Oyuncu kadrosunda ise 80'lerin kült isimlerinden biri olan; Yeşilçam'ın gözde kötü adamı Nuri Alço'nun yanı sıra Ozan Akbaba, Çiğdem Demirci, Özge Dolay, Kadir İlter, Tuğba Yüksel gibi genç isimler yer alıyor. Haldun Boysan, Özlem Savaş ve Güzin Usta kadronun diğer ağır topları arasında. Filmin yapımcılığı ise Minerva Filme ait.
 
 
STRİPTİZ KULÜBÜ 2
 
Steven Soderbergh'in yönetmenliğini üstlendiği 2012 tarihli ilk filmin devamı niteliğinde yapımda; ortalığın tozunu dumana kattıktan sonda kabuğuna çekilmeyi planlayan Mike’ın, striptiz işinden emekliye ayrılmasının ardından yaşadığı üç yıllık sürecin sonrası anlatılıyor.
 
Fakat Mike'ın pek de sakin olduğu söylenemeceyecek olan emeklilik günleri fazla uzun sürmüyor. Efsane ekip tekrar biraraya gelerek Myrtle Plajı’nda son bir performans sergilemek iiçin kolları sıvıyor. Başrolde yeniden Channing Tatum'u izlediğimiz filmde, yakışıklı aktöre bu sefer Amber Heard, Matt Bomer, Elizabeth Banks, Joe Manganiello, Andie MacDowell, Stephen Boss ve Adam Rodriguez gibi önemli isimlerden oluşan zengin bir ekip eşlik ediyor. Serinin bu devam halkasında yönetmen koltuğu ise Gregory Jacobs'a aemanet edilmiş durumda!

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Nice Mutlu Bayramlara
 
Türkler İklim Değişikliğinden Endişeli
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Merakla Beklenen Fantastik Dörtlü'nün Yeni Fragmanı Yayınlandı
Merakla beklenen yeni Fantastik Dörtlü filmi için geri sayım sürüyor. ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek. Alper ...
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta 6 yeni film vizyonda. İşte bu hafta seyirciyle buluşan aksiyon, ...
Bu Hafta 10 Yeni Film Vizyonda
Sinamalarda bu hafta 1'i yerli 10 film vizyona girecek
 
 
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Sinemalarda bu hafta 2'si yerli 8 film sinemaseverlerle buluşuyor.
Bu Hafta 11 Yeni Film Vizyonda
Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 11 film vizyona girecek. Başrollerini ...
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyona Giriyor
Türkiye sinemalarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
Anadolu Ateşi Kazan'da Ayakta Alkışlandı
"Anadolu Ateşi" dans topluluğu Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin ...
 
 
Dünyanın En Büyüğü İstanbul'da
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10. İstanbul Lale Festivali kapsamında, ...
Aşk ve Gerilim Dolu 10 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta aşk ve gerilim dolu 10 yeni film vizyona girdi.
TFMD Yılın Basın Fotoğraflarını Seçti
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) düzenlediği ‘Yılın Basın Fotoğrafları’ ...
İstanbul Film Festivali Başlıyor
İstanbul Film Festivali'nin bu geceki açılışında Yeşilçam'dan günümüze ...
 
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor

Prof. Dr. Ata Atun Yazdı : ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor

  ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
  Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz Antalya'yı HAK Ediyor Musunuz ?
 
Mehmet Kesim
 
 
ABD ve İsrail’in Çöküş Süreci mi Başlıyor
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
ANTALYA,Mehmet Kesim'in SİZ ANTALYAYI HAK EDİYOR MUSUNUZ ? Köşe yazısını Konuşuyor
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya