Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   17/24 °C
 
 
    KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri  
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
Erdoğan : Bu Miileti Sindiremeyecekler
Erdoğan : Bu Miileti  Sindiremeyecekler
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte, Cumhur İttifakı kapsamında düzenlenen İstanbul ortak mitingine katıldı.
 
25 Mart 2019 Pazartesi - 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük İstanbul Mitingi’nde yaptığı konuşmada, “15 Temmuz'un hemen ardından 7 Ağustos'ta yine bu meydanda bir araya gelip, dosta, düşmana birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi göstermiştik. Yenikapı ruhu, İstanbul'u fethedip bize emanet eden ruhun devamıdır” dedi.
Yenikapı Meydanı’nda gerçekleştirilen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.
“İSTANBUL’U BÖLGESİNİN VE DÜNYANIN PARLAYAN YILDIZI HÂLİNE GETİRDİK”
İstanbul’a olan sevdasını, aşkını dile getirerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz’un hemen ardından 7 Ağustos’ta yine bu meydanda bir araya gelip dosta düşmana birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi göstermiştik. Yenikapı ruhu İstanbul’u fethedip bize emanet eden ruhun devamıdır. Bugün Sayın Bahçeli ile AK Parti’ye ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş kardeşlerimle, Cumhur İttifakı’na inanan, güvenen tüm kardeşlerimle işte bu İstanbul için bir kez daha Yenikapı’dayız. Şu anda aldığım resmi rakam 1 milyon 600 bin. Demek ki 1 milyon 600 bin tek yürek olduk, tek gönül olduk, bir olduk, beraber olduk, iri olduk, diri olduk, kardeş olduk, hep birlikte Türkiye olduk” dedi.
Cumhur İttifakı’nın sadece iki partinin değil tüm Türkiye’nin, tüm milletin ittifakı olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için Türkiye’yi hedef alan herkesin Cumhur İttifakı’na saldırdığını söyledi.
“Ne yaparlarsa yapsınlar boş, biz milletimizle birlikte Allah’ın izniyle bir çağın kapanıp bir çağın açıldığı bu şehri kıyamete kadar bir İslam şehri, bir Türk şehri olarak korumaya devam edeceğiz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul halkıyla bir olup İstanbul’u CHP’nin çöp, çukur, çamur siyasetinden kurtardıkların, bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı hâline getirdiklerini anlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kaldığına işaret ederek Cumhur İttifakı kapsamında parti teşkilatlarının kalan zamanı çok iyi değerlendirerek, çalışmaları gerektiğini kaydetti.
“İSTANBUL’UN SU SIKINTISINI GİDERDİK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu andan itibaren Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı görevlerinde de İstanbul’a yapılan hizmetlerin takipçisi olduğunu dile getirerek İstanbul’a her alanda tarihinde görmediği hizmetlerle hedeflerine hazırlamanın gayretinde olduklarını söyledi.
Ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’a yapılanları göremediğini belirterek AK Parti iktidarları döneminde İstanbul’a yapılan Haliç Kongre Merkezi, Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi hizmetleri sayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gözü var görmez, dili var hakkı söylemez, niye? Kalpleri mühürlü” ifadesini kullandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesini CHP’den devraldığında şehirde 50 bin doğal gaz abonesi bulunduğunu bu sayıyı cezaevine girene kadar 1 milyon 250 bine çıkardığını bugün ise 5 milyon 370 bin doğal gaz abonesi bulunduğu bilgisini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara İstanbul’un CHP’li belediyeler tarafından yönetildiği dönemin görüntülerini izlettirerek, o dönemde İstanbul’un hava kirliliği, susuzluk, yolsuzluk ve yolsuzlukla anıldığını hatırlattı.
İstanbul’da su sıkıntısını giderdiklerini, şehrin 2040 yılına kadar su sıkıntısı yaşamayacağını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal, sen bu işlerden anlamazsın. Ya getirdiğin kişi, şu anda İstanbul’un bir ilçesinin Belediye Başkanı. Dikkat et, bizim şu anda Belediye Başkan adayımız yıllarca ülkemizde Ulaştırma Bakanlığı yapmış, İstanbul Deniz Otobüslerinin Genel Müdürü Belediye Başkanlığımda beraberiz, ondan sonra Başbakanlık, ondan sonra Meclis Başkanlığı. Yani büyük bakmış, dolayısıyla İstanbul gibi şehre de böyle rastgele bir isim yakışmazdı. Onun için İstanbul’a biz Binali Yıldırım kardeşimizi aday olarak gösterdik” sözlerine yer verdi.
“UFKU OLMAYANIN YÖNETİM KABİLİYETİ DE OLMAZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir’de de Cumhur İttifakı adayı olarak çok tecrübeli isimleri aday gösterdiklerine vurgu yaparak, “Bu şehirlere sıradan birileri olmaz. Ama Bay Kemal’in böyle bir yönetim kabiliyeti yok, inanın beş koyun verin kaybedip gelir. Yok, ufuk yok. Ufku olmayanın yönetim kabiliyeti de olmaz” diye konuştu.
Yassıada’nın uluslararası toplantıların, görüşmelerin gerçekleştirileceği bir merkez hâline getirdiklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adadaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu ifade ederek vatandaşlara proje ve çalışma görüntülerini izletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burası Yassıada. Burada merhum Menderes’in biliyorsunuz idam kararı verildi, iki arkadaşının kararı burada verildi. Ama şimdi buradan dünyaya barışın inşallah kararları verilecek. Özgürlük mücadelesinin kararları verilecek. Onun için biz buraya Demokrasi ve Özgürlükler Adası adını koyuyoruz, değiştirdik adını” şeklinde konuştu.
Yassıada’daki projenin 31 Mart seçimlerinden sonra resmî açılışının gerçekleştirileceği bilgisini paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivriada’yı da yine buraya ek olarak projenin içerisine dâhil ettiklerini açıkladı.
“İSTANBUL’DA OTOPARK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜMLER GETİRDİK”
İstanbul’a bakanlıkların yanı sıra büyükşehir belediyesinin de çok büyük hizmetler verdiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP döneminde içinde hava alınamayan, mazot kokusundan durulmayan Ikarus marka eski otobüslerin son model, klimalı Mercedes, Man, BMC marka otobüslerle değiştirildiğini,  bin 596 olan otobüs sayısının 775 hatta 6 bin 265 araca çıkartıldığını kaydetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da 1994’te sadece 10 deniz otobüsü varken bugün 57 yolcu gemisi ve 2 arabalı vapur ile 22 hat ve 110 iskelede deniz ulaşımının verilir hâle getirildiğini aktardı.
İstanbul’da otopark sorununa kalıcı çözümler getirdiklerini, Haliç’i temizleyerek 650 bin metrekare alan kazandıklarını buraya da Haliç Kongre Merkezi’ni inşa ettiklerine işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bay Kemal, sen geldin geçenlerde orada aday tanıtımı yaptın ya. Senin İstanbul adayın diyor ki; AK Partili belediyelerde kültür merkezleri yok diyor. Gel gez gör de nerelerde ne var öğren. Kaldı ki sen aday tanıtımını bile Haliç Kongre Merkezi’nde yaptın” ifadesini kullandı.
Harbiye Kongre Merkezi’nin CHP’nin engellemesine rağmen yaptıklarını, Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nu büyüttüklerini, temeli atılan Atatürk Kültür Merkezi’nin de en kısa zamanda bitirileceğini sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Herhalde bitirdikten sonra orada bir konserimize gelirsin değil mi? Biz çağırırız, bizim nankörlüğümüz yok. Ankara’dakine gelemiyor, Ankara’da Külliye’nin içerisinde biliyorsunuz muhteşem bir bizim opera binamız var. İnşallah 29 Ekim’de Fazıl Say’ın orada bir konseri olacak ve 29 Ekim’de kendisinin inşallah bir güftesi, bir bestesi olacak ve orada konseri olacak” diye konuştu.
“İSTANBUL’A MODERN BİR ÇÖP DEPOLAMA TESİSİ KURDUK”
İstanbul’un CHP’li belediyeler döneminde çöp yığınlarıyla anıldığını, Ümraniye’de vahşi çöp depolama alanındaki patlamada 39 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, göreve gelmesinin ardından modern bir çöp depolama tesisi kurduklarını, 18 atık yönetim tesisinde yılda 420 bin ton ambalaj atığının geri dönüştürüldüğünü, günde 19 bin ton çöpü işlendiğini, organik atıklardan her yıl ortalama 20 bin ton kompost üretildiğini kaydetti.
Avrupa’nın en büyük tesislerinden biri olacak Kemerburgaz katı atık yakma ve enerji üretim tesisinin yapımına başlandığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yılda İstanbul’da toplanan çöplerden, 300 bin hanenin yıllık ihtiyacını karşılayacak kadar elektrik üretildiğini bildirdi.
EYÜPSULTAN GÖKTÜRK’TE TARIMSAL TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ KURACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki yeşil alan, park, spor alanı, gençlik merkezi hizmetlerini dile getirerek, şöyle devam etti: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım kardeşim bugüne kadar elde ettiği tecrübesiyle, bir defa İstanbul’a tecrübede bir abide olarak bütün deneyimlerini koyacak. Ve bütün bunlarla beraber çok ciddi çalışma noktasında da hırsı olan bir arkadaşımdır. Öyle gideyim erken yatayım, yok bilmem 8 saat mesai falan anlamaz. Gece geç saatlere kadar çalışır, böyle de birisi. Öyle yürüdük bu yolda. Şimdi bu gayretini, bu tecrübesini tamamıyla İstanbul’a teksif etmeye hazırlanıyor. Dünyanın pek çok ülkesinde elde ettiği tecrübesi var, onları da İstanbul’a taşıyacak.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a 6 milyar lira maliyetle Tuzla Biyoteknoloji Vadisi’ni kuracaklarını belirterek projenin İstanbul’a değer katacağını sözlerine ekledi. Tesiste antikordan aşıya, lensten kemoterapi ilacına kadar pek çok katma değerli ürünün üretileceğini, 20 bin kişiye doğrudan istihdam sağlayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayrampaşa’da ve Pendik’te toplam maliyetleri 5 milyar lira olacak iki ayrı teknoloji merkezi kuracaklarını aktardı.
Şehrin her iki yakasında haller kuracaklarını, üreticilerin doğrudan perakendecilerle buluşmasıyla gıda fiyatlarını ve bundan kaynaklanan enflasyonun da düşürüleceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eyüpsultan Göktürk’te tarımsal teknoloji geliştirme merkezini kuracakları bilgisini verdi.
“İSTANBUL’A DEV BİR FİLM PLATOSU KURACAĞIZ”
Silivri’deki jeotermal ve sağlık kampüsü projesini, golf turizmine ilişkin çalışmaları, Yenikapı’da kruvaziyer limanı ve Galataport Tophane’deki kruvaziyer limanı projelerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik’te de 400 milyon liralık bir yatırımla fuar ve kongre merkezini hayata geçireceklerini, İstanbul’un bu alandaki turizm kapasitesini artıracaklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a 900 milyon liralık yatırımla dev bir film platosu kuracakları bilgisini vererek hedefin 500 milyon dolar film ihracatına ulaşacak bir plato kurmak olduğunu söyledi.
İstanbul genelinde 22 ilçede 25 yeni kent meydanı, Avrupa yakasında 7, Asya yakasında 11 olmak üzere 18 alanda seyir terasları, 22 yeni müze, 18 kültür merkezi, 12 gençlik merkezi yapacaklarının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Sarayburnu’nda yolu yerin altına alarak şehrimize Gülhane Parkıyla denizi ne yapacağız, birleştireceğiz. Artık orada yol Gülhane Parkı’yla Sarayburnu’nu bölmeyecek. Dolayısıyla sahile kadar gelenlerin inme şansı olacak. Ve şehrimize yeşillikler içinde yeni bir meydan kazandırmış olacağız. Bitmedi, Sirkeci-Yedikule arasındaki 8,5 kilometrelik kıyı boyunca da sanat hattı oluşturacağız. Servi ağaçlarının çevreleyeceği bu bölge, kültür, sanat ve tasarım etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Şehrin her köşesinde 300 mahalleye 955 kreş açacağız. İstanbul’daki 200 bin engelli kardeşimize hizmet verecek 17 rehabilitasyon merkezi kuracağız. 39 ilçede dene-yap ve çocuk atölyeleri, millet kıraathaneleri açacağız.”
İstanbul’a ağır vasıta araçların girmesini engellemek için 6 yeni lojistik merkezi kuracaklarını, Anadolu yakasında 1, Avrupa yakasında 2 otogarla şehirlerarası otobüslerin merkeze girmeden ulaşım hizmeti vermesini sağlayacaklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da 241 noktada kavşakları yeniden planladıklarını, bin kilometrenin üzerinde bisiklet yolunu hizmete açacaklarını, akıllı bisikletlerin bulunduğu mevcut 140 durakta bin 500 adet olan bisiklet sayısı 5 yıl içinde 520 durağa ve 10 bin bisiklete çıkartacaklarını sözlerine ekledi.
“BİZ BU MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİL HİZMETKÂRIYIZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalarda 274 adet elektrikli faytonu devreye alarak bu konuda yaşanan kötü görüntüleri kökten çözeceklerine dikkati çekerek, “Adalara ne yaptıysak biz yaptık. Doğal gazsa, denizin altından doğal gazı oraya biz getirdik. Ulaşımsa, biz hallettik. Adaların bütün şu andaki o görünebilirliğini biz sağladık. Bu hafta sonu oraya gideceğim, Adalar halkıyla bir buluşacağım. İşte Yassıada’yı da biz şu anda yapıyoruz, nereden nereye. Bunlar anlamaz, bunların herhangi bir size verebileceği bir şey yok. Adalardaki kardeşlerim bunlara dikkat edelim. Marifet iltifata tabidir” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’nin Türkiye’ye ve İstanbul’a yapılan her türlü yatırımı, hizmeti, eseri engellemeye çalıştığına vurgu yaparak, “Biz bu milletin efendisi değil hizmetkârıyız. Yapacağız, öyle atıp tutarak yok, kararlı olarak yapacağız. Çünkü bu ülke birilerinin kulu kölesi olmayacak” dedi.
“BİZİM PARAMIZ TÜRK LİRASI, BUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, birilerinin döviz üzerinden provokasyon yaptığına, dövizi tırmandırmaya çalıştığına dikkati çekerek, şu değerlendirmelerde bulundu: “Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek, şöyle olacak, böyle olacak, bu tür provokatif eylemlerin içerisine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bak seçimin arifesinde bu tür eylemlerin içerisine girenlere sesleniyorum; hepinizin kimliğini biliyoruz, hepinizin neler yaptığını biliyoruz. Şu anda BDDK bazı adımlar attı ama şunu bilin ki seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğiz. Bu milleti sömüremeyeceksiniz. Bu milleti aldatamayacaksınız. Onun için de sakın ha kardeşlerim, bunların ipiyle kuyuya inilmez. Biz paramıza sahip çıkacağız, bizim paramız Türk Lirası, buna sahip çıkacağız. Bunların oyununa da gelmeyeceğiz ve bu faturayı da bunlara ödeteceğiz. Bütün çalışmalar Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından yürütülüyor, danışmanlarımız bunu yürütüyor ve faturayı ödeyecekler, hiç de bunun lamı cimi yok. Ve bu milleti sindiremeyecekler, bunu bilmeleri lazım ve öğrenecekler bunu. Bu milletin, bu ülkenin pusulasını bunlar saptırtamayacaklar.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerine 1 hafta kaldığını yineleyerek Cumhur İttifakı adaylarına destek isteyerek konuşmasını tamamladı.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Süt ve süt ürünleri ihracatında uygulanacak ihracat teşvik destekleri yeniden belirlendi
 
Kemer'de Korkutan Yangına Müdahale
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Erdoğan : “Bizi terör örgütleriyle terbiye etmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi ...
MGK Toplantısı Sonrası İç ve Dış Güvenlik Açıklaması
MGK Bildirisi: “Fırat’ın doğusu terör örgütlerinden temizlenmeden bölgede ...
Erdoğan, Çanakkale Şehitler Abidesi’ndeki törene katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyük Samsunlular Buluşmasında Önemli Mesajlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu ...
 
 
Erdoğan :“Türkiye, iyiliğin sesi olmuştur”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı’nın “5. Uluslararası ...
Erdoğan :“Gelin, Türkiye’yi dünyanın zirvesine taşımayı sürdürelim.''
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart ...
Erdoğan!dan "Türkiye dimdik ayakta '' Mesajı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart ...
Erdoğan Memleketi Güneysu'da
Artvin’de katıldığı toplu açılış töreninin ardından memleketi Rize’nin ...
 
 
Çad Cumhurbaşkanı Deby Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmî ziyareti vesilesiyle Türkiye’de ...
TBMM'nin yeni Başkanı AK Parti Milletvekili Mustafa Şentop oldu
TBMM yeni Başkanı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop oldu.
Erdoğan :Gündemimizde Türkiye’yi hayalleri ve hedefleriyle buluşturmak var
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Altındağ’da ...
Erdoğan :“Bedelli askerlik uygulamasını kalıcı hâle getiriyoruz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Balıkesir mitinginde yaptığı konuşmada, ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

KKTC'de 18 polis mensubuna yeni görev yeri

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya