Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   14/23 °C
 
 
    Hıdırlık Kulesi Seyir Terasıyla Daha Güzelleşiyor  
 
    Muratpaşa'da ‘Büyük Zafer’ konvoyu  
 
    Başkan Adayı Tütüncü : Antalya’da Hakan Tütüncü, Kepez’de Rıza Sümer diyeceğiz.  
 
    2. Etap Konyaaltı Sahil Projesi Hizmete Giriyor  
Erdoğan :Vesayetten ve FETÖ’den arındırdığımız yargı teşkilatımızın itibarı her geçen gün daha da yükseliyor”
Erdoğan :Vesayetten ve FETÖ’den arındırdığımız yargı teşkilatımızın itibarı her geçen gün daha da yükseliyor”
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katıldı. 15 Temmuz Delikliçınar Meydanında düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizlililere hitap etti.
 
16 Aralık 2018 Pazar - 00:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Vesayetten ve FETÖ’den arındırdığımız yargı teşkilatımızın itibarının her geçen gün daha da yükseldiğini görüyoruz, müşahede ediyoruz. Ülkemiz ve yargımız böylesine bir ölümcül virüsten temizlenmişken çıkıp yargının güvenilirliğini sorgulamak terör örgütlerinin değirmenine su taşımaktır” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, altı aylık aranın ardından Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek açılışı yapılan ve toplam yatırım bedeli 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eserin hayırlı olması temennisinde bulundu.
“TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE İNSANLARIMIZIN HAYALLERİ DE BÜYÜDÜ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında AK Parti’nin alametifarikası hizmet olan bir parti olduğunu vurgulayarak İstanbul’u büyük sorunlarından kendilerinin kurtardığını söyledi. AK Parti’nin kurulduğu günden beri hem merkezi yönetimde hem mahalli idarelerde cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların üç beş katı hizmet kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitimden sağlığa, spordan sosyal güvenliğe kadar her alanda hayatına dokunmadık hiçbir vatandaşı bırakmadıklarını belirtti. “Türkiye büyüdükçe insanlarımızın hayalleri de büyüdü” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Daha düne kadar sadece hayatını idame ettirme mücadelesini veren insanlarımız, bugün işinde kariyer, evinde konfor, aldığı hizmetlerde kalite hedefiyle yarışıyor. Ne dedik? İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Bu ilkemize uygun şekilde ülkemizin tüm kaynaklarını milletimizin emrine verdik. Geçmişte bir avuç mutta azınlığın sahip olduğu imkanlara bugün her vatandaşımız ulaşabiliyor. Sorunlar, sıkıntılar, eksikler yok mu? Elbette var. Ama sahip olduklarımıza baktığımızda gerçekten hep birlikte Rabbimize her gün binlerce defa hamt etmemiz gereken bir seviyede bulunuyoruz. İnşallah her geçen yıl ülkemizi daha ileriye götürecek, milletimizin hayat şartlarını daha da yükselteceğiz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin yükselişinin herkes tarafından görülüp kabul edildiğini belirterek, “Sadece ana muhalefet partisi bu gerçeklere kör, sağır ve lal’dir” dedi. Bu partinin geçmiş 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de tek projesinin kendilerine saldırmak ve iftira atmak olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için terör örgütleriyle iş birliği yapmaktan, darbe çığırtkanlığına, ülkede kaos çıkartma çağrısından Türkiye’yi dünyaya şikâyet etmeye kadar her türlü rezilliği sergilemekten geri durmadıklarını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, parlamentoda kendilerine akıl verdiklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Diyorlar ki, arkadaşlarımızı vurdular. Ya sizin arkadaşlarınız değil mi vatandaşımızı birbirine kırdıran? Ya benim Kürt kardeşlerimi sokağa dökenler bunlar değil miydi? Şimdi bir tanesi içeride yatıyor. Diyorlar ki ‘Böyle böyle bu kadar zamandır içeride yatıyor, çıkması lazım.’ Adaletin gereği neyse onun bedelini ödeyecek ve bölücü terör örgütünün başıyla ilgili yaptıkları ortada.”
“ŞEHİR HASTANELERİYLE SAĞLIKTA MODERN BİR YAPILANMA GETİRDİK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefetin millete göğsünü gererek ifade edebileceği hiçbir planları, projeleri, hayalleri, hedefleri olmadığı için işi yüzsüzlüğe vurduğunu belirterek söz konusu çevrelerin yalanlarına örnekler verdi. Ana muhalefet liderinin geçtiğimiz günlerde mecliste yaptığı konuşmada  hastanelerde tedavi yapılamadığını iddia ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Senin Genel Müdürlüğün dönemindeki hastaneler artık yok, onlar mazi oldu. Artık benim halkım gerçekleri biliyor, rahatlıkla hastanesine gidiyor. Öyle senin dönemindeki gibi kuyruklarda ölenler yok. Hastanenin morguna rehine olarak alınanlar yok, onlar senin genel müdürlüğündeydi. İlacı alamıyordu benim vatandaşım, ama şimdi ilacını hastanenin eczanesinden almaya gerek yok, istediği eczaneden gidip ilacını alabiliyor, şimdi buradayız. Şimdi birde şehir hastanelerini yapmaya başladık. Şehir hastaneleriyle sağlıkta modern bir yapılanmayı getirdik. İnşallah bütün halkımız özellikle de büyük şehirlerde bu şehir hastanelerindeki huzuru da yaşayacaklar” şeklinde konuştu.
“ÜLKEMİZDE ADALET SİSTEMİ ARTIK SADECE TÜRK MİLLETİ ADINA GÖREV YAPACAKTIR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisi liderinin Türkiye’de yargıya olan güvenin düştüğü iddiasına yönelik olarak da şunları kaydetti: “Bunu neye göre, hangi araştırmaya dayanarak ifade ettiği meçhul. Avrupa Komisyonu başta olmak üzere uluslararası kuruluşların araştırmalarında ülkemizde yargıya olan güvenin diğerlerine göre oldukça yüksek seviyede seyrettiği görülüyor. Öyle ki, ihtiyari arabuluculuk ve ihtiyari tahkim sistemlerini hayata geçirmiş olmamıza rağmen milletimizin büyük bir bölümü hâlâ anlaşmazlıklarını yargı kanalıyla çözmeyi tercih ediyor. Şayet yargıya güven düşmüş olsaydı bu tür yöntemler çok daha revaçta olurdu.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişte, önce vesayet güçleri, ardından FETÖ tarafından yıpratılan adalet sistemimizin her şeye rağmen milletin gönlündeki müstesna yerini korumaya devam ettiğini ifade ederek şöyle devam etti: “Vesayetten ve FETÖ’den arındırdığımız yargı teşkilatımızın itibarının her geçen gün daha da yükseldiğini görüyoruz, müşahede ediyoruz. Ülkemiz ve yargımız böylesine bir ölümcül virüsten temizlenmişken çıkıp yargının güvenilirliğini sorgulamak terör örgütlerinin değirmenine su taşımaktır. Tabii bunların o gönlündeki yargı 12 Eylül’ün bir sağdan, bir soldan diyerek gençleri darağacına gönderen 28 Şubat’ın cuntacılarından brifing alan hakim savcıların yargısıdır. Hiç kusura bakmasınlar Bay Kemal, o dönem kapandı. Ülkemizde artık adalet sistemi sadece ve sadece Türk milleti adına görev yapacaktır.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisi liderinin ‘Türkiye’de bir darbe varsa o da 20 Temmuz darbesidir’ ifadesine yönelik olarak şöyle konuştu: “20 Temmuz’da ne olmuş onu da söyleyeyim. FETÖ ihanet çetesinin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi 20 Temmuz’da toplanıp hükûmetin ülkede olağanüstü hâl ilanı kararını onaylamıştır. Bu zat, kendisinin de içinde yer aldığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin iradesini darbe olarak niteliyor, bu ne anlayıştır ya. Bunların demokrasiye, millî irade, milletin ve onun temsilcilerinin tercihlerine saygısı işte bu kadardır. Tek parti döneminin faşist uygulamalarını ve ülkemizdeki askerî darbeleri her fırsatta özlemle yâd edenlerin Meclis kararına darbe demesi kadar tabii bir şey olamaz. Çünkü demokrasi ve millî iradenin üstünlüğü bunların fıtratına terstir.”
CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda muhalefetin tutumuna yönelik değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ana muhalefet partisi liderinin Türkiye’nin ilkeli ve ahlaki duruşuyla tüm dünyada takdir topladığı Cemal Kaşıkçı cinayeti konusunda, Türkiye’nin cinayeti işleyenlerin kaçmasına göz yumduğunu iddia etmesine yönelik olarak,  konunun ayrıntılarını değişik platformlarda defalarca anlattıklarını, eldeki bilgi ve belgeleri tüm dünya ile paylaştıklarını belirterek şöyle konuştu: “Katillerin ülkemizi terk ettikleri saatlerde daha olayın tam olarak ne olduğu dahi bilinmiyordu. Eğer bu konunun peşini sıkı bir şekilde takip etmemiş olsaydık cinayetin ortaya çıkması da neredeyse tamamen aydınlatılması da mümkün olmayacaktı. Ne oldu? Şimdi 22 kişiyi gözaltına aldılar, ama hâlâ takip ediyoruz, kovalıyoruz, kovalayacağız. Dünyanın tamamının gördüğü ve takdir ettiği bir hususu Bay Kemal görmüyorsa bu da kendi meselesidir. Ülkemizi karalamaya, yargı, emniyet ve istihbarat birimlerimize çamur atmaya kalkan bu zata milletimiz hak ettiği cevabı sandıkta 31 Mart’ta bir kez daha verecektir.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisinin hapisteki gazeteciler iddiasına yönelik olarak şunları kaydetti: “Bunların adı gazeteci, bunlar gazetecilik faaliyeti sebebiyle cezaevinde değil. Bunlar ne yazık ki gazeteciliği bırakıp terör örgütleriyle beraber olanlar. Ülkemizdeki savcılıklarda ve mahkemelerde takibi yapılan milyonlarca dosyayı mesleklerine göre ayırt etmek bizim aklımıza hiç gelmedi. Buna rağmen iddianın gerisindeki gerçeklere baktığımızda mesleğini gazeteci olarak belirtenlerin bir kısmının terör örgütleriyle ilişkileri, bir kısmının da adi suçlar sebebiyle cezaevinde bulunduğunu görüyoruz. Cezaevinde olma sebepleri teker teker ortada olan bu kişileri Türkiye’de gazeteciler cezaevine atılıyor yalanına malzeme yapmak ancak ülkemize ve milletimize husumet meselesi olabilir.”
“10 YILDA 9 MİLYON VATANDAŞA ÇALIŞABİLECEĞİ İŞ SAHASI TEMİN ETTİK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında işsizliğin arttığına yönelik iddiaları da cevapladı. Türkiye’de iş gücü arzının sadece son 10 yılına bakıldığında 23 milyondan 33 milyona çıktığının görüleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihdamın 20 milyondan 29 milyonun üzerine çıkarmayı başardıklarını vurguladı. 10 yılda 9 milyon vatandaşa çalışabileceği bir iş sahası temin ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üstelik bu başarıyı 2008 küresel finans krizine, son beş yıldır yaşadığımız onca badireye ve özellikle de geçtiğimiz aylarda maruz kaldığımız ekonomik saldırıya rağmen ortaya koyduk” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut işsizliği ortadan kaldırmak için yatırım yaptıklarını, yurt dışı küresel sermayeyi ülkeye çekmeye çalıştıklarını belirterek, “İstikrar lazım, güven lazım, teşvik uygulamaları lazım bunları da yapıyoruz, ama CHP’nin muhalefet tarzında böyle bir şey yok. Bir defa millî ve yerli olmak yok, nerede ülkemizin aleyhine bir iş varsa CHP orada. Nerede Türkiye’ye karşı özellikle bir girişim varsa CHP orada, bir saldırı varsa CHP orada. Millî çıkarlarımıza yönelik bir sabotaj varsa CHP orada. Nerede Türkiye’yi karalamaya yönelik bir kampanya varsa CHP orada. İşte Fransa’da sarı yelekliler var CHP orada, PKK orada” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi olaylarını hatırlatarak, “Şimdi yine bunların hazırlığı içerisindeler, boşuna bekliyorsunuz. Bu yollara tevessül ettiğiniz zaman bu ülkede bunun bedelini sizlere çok ağır ödetiriz” şeklinde konuştu.
“SON DÜZENLEMEYLE BİN LİRANIN ALTINDA EMEKLİ MAAŞI KALMADI”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ana muhalefet partisi liderinin tahrik etmeye çalıştığı bir başka kesimin de emekliler olduğunu söyleyerek Türkiye’de emeklilere AK Parti kadar değer veren, onların hayat seviyelerini AK Parti kadar yükselten bir başka hükûmetin olmadığının altını çizdi. İktidara geldiklerinde 66 lira alan emeklilerin olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son düzenlemeyle bin liranın altında emekli maaşı kalmadığını bildirdi. Bu yıl başlayan uygulamayla bayramlarda emeklilere biner lira ikramiye verildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, engellilere verilen maaşları ise 25 kat arttırdıklarını söyledi.
“GENEL SAĞLIK SİGORTASI VATANDAŞLARIN YÜZDE 99’UNU KAPSIYOR”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerin kalacak yurtları olmadığı iddiasının da doğru olmadığını belirterek, Türkiye’de 2002 yılında yurtların yatak kapasitesi 182 bin iken şimdi bu rakamın 689 bine çıkarıldığını bildirdi. Bunun yanında 214 bin yatak kapasitesi artışını sağlayacak çalışmalarla ilgili ihale süreçlerinin de devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel sağlık sigortasının da vatandaşların yüzde 99’unu kapsadığını sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 16 yılda Denizli’ye 22,5 milyarlık yatırım yaptıklarını aktararak sözlerini şöyle tamamladı: “Sizlerin karşısına çıktığımızda bizim için bundan daha büyük mutluluk olur mu? Ve artık daha bu yatırımları saymaya gerek yok, sizler zaten hepsini biliyorsunuz. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma tüm hizmetleri günlük hayatımızın her anında bizzat yaşıyor ve görüyorsunuz. 31 Mart 2019 günü bir kez daha hizmet siyasetiyle, istismar ve yalan siyaseti arasında tercihinizi yapacaksınız” dedi.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
Lefkoşa Büyükelçiliğimiz Heyetinden Özel Halk Ziyareti
 
Üreten kadınlar Yerli Malı Şenliği’nde buluştu
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Gürsel Tekin: Umarım 2014’teki hatanın aynısı 2019’da yapılmaz
BBC'den Ayşe Sayının Sorularını Cevaplayan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel ...
Erdoğan'dan Münbiç Uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Münbiç'i terörden temizlemediği takdirde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkinci 100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı
Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve ikinci 100 günlük ...
Erdoğan “İSEDAK üyeleri ticarette millî para birimlerini kullanması gerek”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ...
 
 
Erdoğan'dan Tanıtım Toplantısın'da Önemli Açıklamalar
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre ...
Zara Söyledi Bakan Selçuk ve Öğretmenler Dinledi
Bakan Ziya Selçuk, Türk Halk Müziği sanatçıları Erol Parlak ve Zara’nın ...
Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel ...
Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü
Bu Buluşma öncesi yapılan törende Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2018 Yılı Mevlid-i Nebi haftası Açılışına Katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi gecesi idrak edilecek Mevlid gecesini ...
Mustafa Sarıgül Şişli'yi Kazanmak İçin Gece Gündüz Çalışıyor
Mart ayındaki yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk'ü Anma Töreninde Konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan :“Kültür ve Medeniyetini Sürekli İleriye Taşıyan Bir Milletin Mensuplarıyız
Erdoğan “Biz sadece bir coğrafyadan bir başkasına gitmekle kalmamış, aynı ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Hıdırlık Kulesi Seyir Terasıyla Daha Güzelleşiyor

Hıdırlık Kulesi Seyir Terasıyla Daha Güzelleşiyor

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
​Doğu Akdeniz’de Temelden Değişiklikler
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya