Türkçe En İyi İnternet Gazetesi
Günün Haberleri Giriş Sayfam Yap Favorilere Ekle Künye İletişim Son Dakika Ekle RSS
 
 
ANA SAYFA ANTALYA KKTC TÜRKİYE DÜNYA SPOR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
ANTALYA   15/20 °C
 
 
    Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol  
 
    Seçim Günü Engelli, Hasta, Yaşlı ve Yatağa Bağımlı Muratpaşa sakinlerine Ulaşım Desdeği  
 
    KKTC'de CTP Başkanı Erhürman'dan Gelecek Uyarısı  
 
    “Veda” oyunundaki başarısıyla Leyla Feray’a “Vasfi Rıza Zobu Ödülü”  
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
 
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 8 film vizyona girecek.
 
23 Temmuz 2015 Perşembe - 11:40





ACEMİ ÇAPKIN
 
Clement, kadınlar karşısında utangaç davranan, iki kelimeyi dahi bir araya getiremeyen bir adamdır. Bir gün, mucize eseri hayranı olduğu Alicia adındaki güzel kadınlar birlikte olmaya başlar. Fakat bu olayın keyfini de uzun süre süremez. Sevgilisinin oyunlarından birinde tanıştığı gizemli güzel Caprice ile tanışması Clement'in hayatını değiştirmeye başlayacaktır. Genç adamın, bu gizemli kadına olan ilgisi günden güne artar. Sonunda çareyi en yakın dostu Thomas'tan tavsiye istemekte bulan Clement, olayların kontrolünü iyiden iyiye kaybetmeye başlar.
 
Fransız sinemasının Woody Allen'ı olarak değerlendirilen maharetli isimlerden biri olan Emmanuel Mouret'in yazıp yönettiği ve başrolünü de üstlendiği bu hınzır ve eğlenceli komedi filminde, kendisine Virginie Efira ve Anaïs Demoustier eşlik ediyor.
 
 
BEDEN
 
Kuşkucu bir polis dedektifi ve anoreksiya hastası olan kızı oldukça zor bir dönemden geçmekte ve karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen ayakta durmaya çalışmaktadırlar. Her ikisi de ölümle başa çıkabilmenin yolunu ararken, bir gün hayat karşılarına başarılı terapist Anna'yi çıkarır. Anna ile tanışmalarıyla birlikte de, her ikisinin hayatı değişmeye başlar. Bu tanışma sayesinde hem dedektifin, hem kızının hem de ilginç bir biçimde Anna'nın hayat ve ölümle ilgili görüşleri değişecektir.
 
33 Scenes from Life ve Elles filmlerinin yönetmeni olarak tanınan Malgorzata Szumowska'nın kamera arkasına geçtiği bu etkileyici filmin başrollerindeyse Janusz Gajos, Maja Ostaszewska ve Justyna Suwala gibi önemli isimler yer alıyor.
 
 
DARAĞACI
 
Küçük bir kasabadaki okulda, bir lisede sahnelenen oyun sırasında, başrolde oynayan öğrencinin ölümüyle sonuçlanan korkunç bir kaza yaşanmıştır. Kazanın tam yirmi yıl sonra, lisenin öğrencileri bu oyunu tekrar sahnelemek ve yarım kalan sahne performansını tamamlamak isterler. Bu sayede yaşanan trajediden tam yirmi yıl sonra; hayatını yitiren oyuncuyu da anma fırsatı yakalarlar. Öğrenciler; sahnelenecek olan bu yeni oyunla birlikte, geçmişte yaşanan acı olayı yıldönümde onurlandırmayı planlamaktadırlar. Fakat bazı öğrenciler, bu anma törenini fırsat bilerek, kazanın ardındaki gizemi araştırmaya karar verirler. Bu süreçte, bazı şeyleri olduğu gibi bırakmak ve geçmişe ait gizemleri fazla eşelememek gerektiğini olabilecek en korkunç biçimde deneyimlerler.
 
Travis Cluff ve Chris Lofing'in yönetmenliğini üstlendiği bu gerilim filminin başrollerini Cassidy Gifford, Pfeifer Brown ve Ryan Shoos üstleniyor
 
 
DECCAL
 
Dünya artık bambaşka bir zaman dilimine girmiş, yüzyıllar boyunca süregelen kehanetler gerçekleşmeye başlamıştır. Artık insanoğlunu kabus dolu yıllar beklemektedir. İstanbul´un tam ortasında, küçük bir odada, bütün insanlığı mahşet gününe sürükleyecek olan ilk tohumları atılır ve dünyanın sonunu getirecek olan alametler birer birer gerçekleşmeye başlar. Kötülük tüm dünyaya bir virüs gibi yayılır. Önce Mezopatamyı´ya sonra da tüm dünyayı hedef alan şer artık kendisine bir beden aramaya başlamıştır. Kötülüğü vücuda getirecek olan ise şeytanın ta kendisidir. Filmde şeytan, doğum sancılarıyla bir gruba en karanlık kâbuslarını yaşatıp onların kanlarını dökerker; aramızda dolaşmaya devam edeceğinin de sinyallerini verir. Artık tüm insanlığın sonunun gelmesi sadece an meselesidir.
 
 
İKİ AŞK ARASINDA
 
Cambridge Üniversitesi'nde edebiyat profesörlüğü yapan ve tutkulu, hırslı ve başarılı bir adam olan Richard Haig, Gündüzleri üniversitedeki görevini yerine getiren, geceleri ise kendine has fantezilerinin peşinden koşan Haig'in bu yaşamı da değişmek üzeredir. Hayatının aşkını güzeller güzeli bir kadında bulur. 21 yaşındaki öğrencisi Kate'in üvey kardeşi olan Olivia adındaki bu kadınla yaşadığı ilişki; olayları karmakarışık bir hale getirecek ve Richard'ı yaşadığı hayatı sorgulamaya itecektir... Çünkü Haig, Kate ile evlenmek üzeredir fakat Olivia'ya sırılsıklam aşık olmuştur.
 
Jessica Alba, Salma Hayek ve Pierce Brosnan'ın başlıca rolleri paylaştığı filmin kamera arkasında ise genç yönetmen Tom Vaughan üstleniyor. İki Aşk Arasında, yılın en iddialı romantik komedilerinden biri olarak lanse ediliyor.
 
 
KAĞITTAN KENTLER
 
Quentin'in en büyük hayali; gerçekleşeceğine ihtimal vermese de, fazla ortak noktasının bulunmadığı gizemli bir kızı elde etmek ve onunla birlikte hayallerindeki mutlu hayatı yaşamaktır. Quentin’e göre, Margo adındaki bu gizemli kız hem oldukça havalı hem de gözü yükseklerde olan, yanına yanaşılması zor bir insandır. Genç adamın etrafındaki pek çok insan da dahil olmak üzre hemen hemen herkes tarafından hayranlıkla bakılan, gizemleri seven tez canlı bir maceracıdır.
 
Aslında bütün bu macera, Quentin henüz dokuz yaşındayken, Margo’nun yanlarındaki eve taşınmasıyla başlamıştır. Genç adam daha görür görmez bu kıza tutulmuş olsa da yıllar geçtikçe birbirlerinden farklı çevreler edinmişlerdir. Hayatını mota mot planlı bir biçimde yaşayan Quentin, tam dokuz yıl sonra rutininden vazgeçerek yeniden Margo ile konuşmaya başlar. bu sefer aralarında ilginç bir diyalog oluşacaktır. Yönetmenliğini Jake Schreier'ın üstlendiği filmin kadrosunda Cara Delevingne, Nat Wolff, Halston Sage, Cara Buono, Caitlin Carver gibi isimler yer alıyor.
 
 
KUTUPTA MACERA
 
Spitsbergen adasında bir kar fırtınasına yakalanan üç çocuk, tek başlarına kalır ve aralarından hiçbiri evlerinin nerede olduğunu dahi bilmemektedir. Üç çocuk da bir anda kendilerini oldukça çetin bir hayatta kalma mücadelesinin tam ortasında bulur. Bir taraftan rüya gibi bir coğrafyanın masalsı atmosferinin içine girmeyi başaran çocuklar; diğer yandan da kutuptaki yaşam koşullarının zorluklarıyla mücadele etmeye ve birbirlerine destek olarak bu macerayı atlatmaya soyunurlar. Bu süreçte üçünün de karakteri, dirayeti, dostluğu ve fedakârlığı sınanacaktır.
 
Leif Hamre'nin romanından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ve senaristliği Grethe Bøe-Waal üstleniyor. Kutupta Macera, izleyiciye hem dramatik hem de masalsı bir serüvenin deneyimini sunuyor.
 
 
SON 5 YIL
 
Capcanlı ve enerji dolu, farklı kültürlerin birlikteliğinin ruhunu taşıyan New York City'de çiçeği burnunda bir çiftin romantik öyküsüne tanık olmaya hazır mısınız? Jamie Wallerstein, umut vaat eden, yetenekli ve kariyerinde yükselişe geçmiş olan bir roman yazarıdır. Cathy Hyatt ise oyunculuk mesleğinde sorunlar yaşayan, hırslı ve fedakarlıktan çekinmeyen genç bir aktristir. Bu kariyer yarışı ikilinin arasında uçurum oluşmasını sağlamaktadır çünkü Jamie son romanıyla edebiyat dünyasında başarıyı yakalarken, Cathy hala yazlık oyunlarla ayakta kalmaya çalışmaktadır. Şöhretin farklı basamaklarında vermiş oldukları mücadele ikilinin arasındaki aşkın da sınanmasını sağlamıştır. Film; bu ikilinin kariyerleri ve aşkları arasındaki bocalamayı 5 yıllık bir zaman dilimi içerisinde anlatmaktadır.

Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
 
 
AK Parti MYK Toplanıyor
 
Ceylanpınar'da 2 Polisin Şehit Edilmesi İle İlgili 3 Gözaltı
 
 
FACEBOOK YORUM Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
YORUMLAR     Onay bekleyen yorum yok.
 

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
 
 
 
   
 
Bu haber henüz yorumlanmamış...

 
DİĞER HABERLER
 
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 9 film vizyona girecek.
Merakla Beklenen Fantastik Dörtlü'nün Yeni Fragmanı Yayınlandı
Merakla beklenen yeni Fantastik Dörtlü filmi için geri sayım sürüyor. ...
Bu Hafta 7 Yeni Film Vizyonda
Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek. Alper ...
Bu Hafta 6 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta 6 yeni film vizyonda. İşte bu hafta seyirciyle buluşan aksiyon, ...
 
 
Bu Hafta 10 Yeni Film Vizyonda
Sinamalarda bu hafta 1'i yerli 10 film vizyona girecek
Bu Hafta 8 Yeni Film Vizyonda
Sinemalarda bu hafta 2'si yerli 8 film sinemaseverlerle buluşuyor.
Bu Hafta 11 Yeni Film Vizyonda
Türkiye sinemalarında bu hafta 3'ü yerli 11 film vizyona girecek. Başrollerini ...
Bu Hafta 9 Yeni Film Vizyona Giriyor
Türkiye sinemalarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
 
 
Anadolu Ateşi Kazan'da Ayakta Alkışlandı
"Anadolu Ateşi" dans topluluğu Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin ...
Dünyanın En Büyüğü İstanbul'da
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10. İstanbul Lale Festivali kapsamında, ...
Aşk ve Gerilim Dolu 10 Yeni Film Vizyonda
Bu hafta aşk ve gerilim dolu 10 yeni film vizyona girdi.
TFMD Yılın Basın Fotoğraflarını Seçti
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) düzenlediği ‘Yılın Basın Fotoğrafları’ ...
 
 
uysal banner
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki önemli protokol

Reklam2
  Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
  Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
  ÇOK OKUNANLAR
www.buyukantalya.com
  YAZARLAR
 
 
Siz İyimisiniz Özgür Özel Bey
 
Mehmet Kesim
 
 
Türkiye-AB İlişkilerinde Değişim
 
Prof.Dr.Ata Atun
 
 
İnsanlık Hali
 
Hüseyin Kaya
 
 
KKTC'DE YEREL SEÇİM HEYECANI
 
Reşit KESİM
 
 
Byturco Medya Yayın Grubunda Özümüz Aynı ,Yenileniyoruz..
 
Byturco diyor ki...
   
  Alkışlar Turgül Tomgüsehan İçin  
   
  Yılmaz Erdoğan  
  FOTO GALERİ
Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

Güzeller Güzeli Rus Spor Spikeri, Sosyal Medyaya Damga Vuruyor

magazinekibi
   
  BONNE VIE Dergisi  
   
  ​Mehmet Akif Alakurt  
  ÇOK YORUMLANANLAR
 
  Bak Sen Sıla'ya!
  FACEBOOK'TA BYTURCO
  TWITTER'DA BYTURCO
  ANKET
     
 
Düzenli Olarak Spor Yapabiliyor Musunuz?

Evet
Hayır

Sonuçlar Anket arşivi
 
     
 
 
 
  •Künye
  •İletişim
  •Reklam
  •Sitene EKle
 
 
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya
  •Spor
  •Özel Röportaj
 
 
  •Siyasiler
  •Yaşam
  •Çeşitli
 
 
  •Spor
  •Magazin
  •Antalya
  •KKTC
  •Türkiye
  •Dünya